A szenek izzási hőmérséklete meghaladja a túlmelegedésgátlónak a hőfokát, szóval ha jól működik, akkor biztos nem. 🙂
Már pedig ma vettem, és azonnal ki is próbáltam, hibátlanul működött! Egyetlen hiba, hogy sok idő még lehűl.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A szenek izzási hőmérséklete meghaladja a túlmelegedésgátlónak a hőfokát, szóval ha jól működik, akkor biztos nem. 🙂
Már pedig ma vettem, és azonnal ki is próbáltam, hibátlanul működött! Egyetlen hiba, hogy sok idő még lehűl.
Megerősítem. Nekem is működött, sokáig használtam. És csodálkoztam is.
Nem tudom ti miként vagytok vele, de én nagyon megkedveltem a HookahPro classic long mosható szívócsövem. 🙂 Nagyon jó könnyű, kényelmes! Mindig elfelejtem, mert másik szívócsövet használok, de ezek után ezt is gyakrabban fogom. 🙂
Én is nagyon kedvelem, mert jól is néz ki. Nem tudom mennyire strapabíró meg hasonlok de ha a nammor-om feladja lehet beszerzek egyet. 🙂
Párszor volt szerencsém használni de ugyan ezeket tapasztaltam.
Syska törés teszt mikor lesz a csöveddel? 😛 :diable:
Syska törés teszt mikor lesz a csöveddel? 😛 :diable:
Amikor találkozunk és elérem vele a fejed.
Bekevertem ma egy Bisan Mentát és Bisan blackorange-t. Érdekes, az előző, 3-4 hónappal ezelőtti Bisanoknak eléggé eltért az illata…. Remélem ezek is legalább olyan finomak lesznek. 🙂
sima menta kapható ?!
Bisanból igen. Bár elementsből is, csak annak nem sima a neve.
.eu-n ha rendelek elementset/bisant hol/hogy kell jelezni milyen dohányt(sima ready/ready strong) kérek??
A megyjegyzéshez!
A múlt héten a Pre….. -nél még volt 50 grammos Mizo Menta.
Én elements , bisan ízesítőre kérdeztem .
Sziasztok!
Nem régen pipáztam otthon egyet!
Jó volt minden élveztem.De a végén volt egy problémám:a szén.
Nem tudom hogy kéne kiiktatni a megmaradt szenet.(öngyulladós)
Széntálcám nincsen ezért úgy döntöttem hamutartóba rakom.Beleraktam széttördeltem majd leraktam az asztalra!
Elpakoltam a pipát amikor puff!A hamutartó hirtelen szétesett!!
a darabjai leestek az asztalról és a még izzó szén az asztalterítőre került.
Nem szeretném ezt az esetet megismételni így kérlek mondjátok el hogy kell a szenet egyszerűen és gyorsan kinyiffantani!:)
Előre is köszi minden segítőnek!
Ja, bocsi! Azt hittem, hogy sima menta dohány érdekel.
Egyébként létezik Elements-ből is menta, Fresh Mint néven.
Széntálcám nincsen ezért úgy döntöttem hamutartóba rakom.Beleraktam széttördeltem majd leraktam az asztalra!
Nem szeretném ezt az esetet megismételni így kérlek mondjátok el hogy kell a szenet egyszerűen és gyorsan kinyiffantani!:)
Hello!
Több lehetőség van:
– Wc-be dobás (vízbe)
– Vastagabb bögrébe vizet teszel és abba dobod (legalább 2 deci víz azért legyen benne)
– Veszel pár száz forintért egy kávékiöntőt fémből és abba vizet, majd oda dobod a szén darabokat.
Tippeket várom
Olvass már vissza b*szki! Megint szemetelsz csak a fórumon, porcika barátoddal együtt. Vagy abbahagyjátok vagy kib*szlak mindkettőtöket mint macskát sz*rni, elegem van, hogy takaríthatom a témákat amihez hozzászóltok. Utolsó figyelmeztetés, most már végleges tiltás fog menni. Hányszor kell még szólni?!
Én úgy szoktam kiiktatni az izzó szén darabokat, hogy elvonom tőle az oxigént (csak 2darab üres konzerves doboz kell hozzá).
Nagyon vigyázzatok hogy fel ne boruljon a pipa mert nagyon megszívtam vele én is :S
Szenek szállításához ajánlóm a jénai tálat ami teljes mértékben hőálló 🙂 Így nem történhetnek balesetek szén szállítás közben.
Tegyél 1 cm vizet a hamutartóba….. :super:
Tapasztalat: Nagyobb darab szenek esetében kevés. :]
Ja, bocsi! Azt hittem, hogy sima menta dohány érdekel.
Egyébként létezik Elements-ből is menta, Fresh Mint néven.
Köszönöm !! 🙂
Tapasztalat: Nagyobb darab szenek esetében kevés. :]
Repülő Sahlar széntartó darabkák elkapására azonban víz nélkül is alkalmas (szintén tapasztalat)
Érdeklődni szeretnék, hogy az általam alsó-közép kategóriás vízipipa dohánynak vélt Nakhla dohányokhoz milyen folyadékot kell/lehet/érdemes adni, ahhoz, hogy nedvesebb és/vagy lucskosabb legyen a dohány ?
( Mert véleményem szerint a kelleténél szárazabb )
A válasz(oka)t előre is köszönöm !
Üdv: Oreyus
Lehet kapni elements/bisan dohány frissítőt az majd segít rajta.
Dohány frissítő, erre keress rá.
Az nem fog segíteni rajta, mert nem frissítő hanem ízesítő. Különbség.
És még egy ( nekem ) fontos kérdés:
Nem tudjátok Van Kaposváron olyan bolt, ahol lehet Nakhlánál jobb minőségű dohányt kapni, mert eddig csak a Don Diégó-ban lehetett, de az sajnos bezárt !
A legközelebbi vízipipás bolt pedig Pécsen az Afrika Kapuja ( nem reklámnak szántam… ) tudomásom szerint )
https://www.vizipipafan.com/dohany-izesi … nbseg.html
itt leltem egy kiváló leírást, ( azt hiszem a te tolladból ), de egyvalamit nem értek/tudok !
Mi az a glicerin ?
https://www.vizipipafan.com/dohany-izesi … nbseg.html
itt leltem egy kiváló leírást, ( azt hiszem a te tolladból ), de egyvalamit nem értek/tudok !
Mi az a glicerin ?
Lehet venni gyógyszertárakban, elég olcsón. Pár kanálnyit ráöntesz a kiszáradt/száraz( de ízesített: Nakhla, Al waha ) dohányra, így nedvesebb lesz. Ez után tovább bírja, több lesz a füst, jobban kijönnek az ízek!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.