Miért is?? :-/
Szerinted:
– Ez egy webshop vagy bolt oldala? Nem. (Még nem derül ki, bár én meg tudnám tippelni kié..)
– Kattintható a link? Nem.
Őőőő.. :siffle: hát igaz.. :malin2: :-/
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Miért is?? :-/
Szerinted:
– Ez egy webshop vagy bolt oldala? Nem. (Még nem derül ki, bár én meg tudnám tippelni kié..)
– Kattintható a link? Nem.
Őőőő.. :siffle: hát igaz.. :malin2: :-/
Ez komoly lehet?
Ugyanis opcionálisan kiválasztható memóriának egy 2 GB-os Kingston, ami eléggé lecsökkenti az árat (már-már hihetetlen mértékben), valamint procinak akkor befigyelhetne egy E7500-as Core 2 Duo, ami a kívánt felhasználásnak szerintem bőven elegendő. A végösszeg pedig így 41125 Huf lenne bruttóban, ami igen kedvezőnek mondható. Ha az alaplappal kapcsolatosan nincsenek hozzáértő szemszögből komolyabb problémák, akkor ez pl. egy opció lehet.
Mindenesetre majd hétfőn utánajárok, addigis még nézelődök, illetve hasonló linkek jöhetnek, szívesen látom őket 🙂
Nézte ma este valaki a robotzsarut? 🙂 a viasat 3-mon ment
nem most néztem , de már láttam . 🙂
Előre is elnézést kérek ha valamit duplán írok ki mivel egerem eléggé rosszalkodik :rougefaché:
Ugyanis opcionálisan kiválasztható memóriának egy 2 GB-os Kingston, ami eléggé lecsökkenti az árat (már-már hihetetlen mértékben), valamint procinak akkor befigyelhetne egy E7500-as Core 2 Duo, ami a kívánt felhasználásnak szerintem bőven elegendő. A végösszeg pedig így 41125 Huf lenne bruttóban, ami igen kedvezőnek mondható. Ha az alaplappal kapcsolatosan nincsenek hozzáértő szemszögből komolyabb problémák, akkor ez pl. egy opció lehet.
Mindenesetre majd hétfőn utánajárok, addigis még nézelődök, illetve hasonló linkek jöhetnek, szívesen látom őket 🙂
itt egy link tár talán ez segít.
anyám tegnap este megkérdezte tőlem miért szeretek vizipipázni?
erre azt feleltem gyere ki velem.
felizzítottam a szenemet úgy hogy tiszta vörös volt az egész.
előtte megtömtem emberesen de nem eltömítve a tölcséremet.
hogy ne sima menta legyen a maradék shiazom levét ráöntöttem(málna).
2 szívás után iodaadtam a csövemet anyának.
miután elkezdett apával vizipipázni a csövem alig akart visszakerülni hozzám 🙂
erre azt feleltem gyere ki velem.
felizzítottam a szenemet úgy hogy tiszta vörös volt az egész.
előtte megtömtem emberesen de nem eltömítve a tölcséremet.
hogy ne sima menta legyen a maradék shiazom levét ráöntöttem(málna).
2 szívás után iodaadtam a csövemet anyának.
miután elkezdett apával vizipipázni a csövem alig akart visszakerülni hozzám 🙂
Grat!
Ezek az árak szenzációsak:
Ez 1-5-ig mennyire KM?
Ezt már én is láttam de kmekhez szerintem semmi köze
Ez 1-5-ig mennyire KM?
Hát a KM sajátosságai ottvannak (tálca fölötti test, szívócső foglalata) viszont ha megnézed nem egyforma a két szívócső foglalata..
Szóval szerintem necces hogy nem KM
Ez 1-5-ig mennyire KM?
Szerintem ez a pipa életében nem látott vizet. (Tálcája is tiszta dzsuva)
Talán erre szeretne hasonlítani: Khalil Mamoon – Double Pear two hose
Egyetértek!
Ez 1-5-ig mennyire KM?
1-5-ig? 0 😀
Ez 1-5-ig mennyire KM?
1-5-ig? 0 😀
Teljes mértékben egyetértek. 🙂
Ment is vaterán a kérdés, hogy mi a valódi márkája. 😀
Azért hülyék most is vannak vaterán szép számmal: … 91300.html – Különlegesen nem ér egy büdös forintot se. 😀
“Tisztelt Lexiy04! Mi a valódi márkája? Ugyanis ez 100%, hogy nem Khalil Mamoon vízipipa. – systemhun” – Valaki már felfedezte
1-5-ig? 0 😀
Teljes mértékben egyetértek. 🙂
Azért hülyék most is vannak vaterán szép számmal: … 91300.html – Különlegesen nem ér egy büdös forintot se. 😀
Kicsit rozsdás a széntartókonzol :hehe:
Ez 1-5-ig mennyire KM?
Hát a KM sajátosságai ottvannak (tálca fölötti test, szívócső foglalata) viszont ha megnézed nem egyforma a két szívócső foglalata..
Szóval szerintem necces hogy nem KM
Igazából, a KM double pear 2 hose-nál se egyforma teljesen.
Látszatra jó minőségű double Pear, de nem km. A legszembetűnőbb dolog a logó hiánya, de úgy látszatra sem tűnik annak 🙂
Valaki… vagy valamiiii. 😀
….
….
Sajnos nagyon ritka a jó vízipipás ajánlat az ilyen aukciós oldalakon. Főleg, hogy ha a kereső a vízipipa szóra egy oldalnyi találatot adott ki, a vizipipára viszont két oldalt is. Szóval a probléma már itt kezdődik. 😀
Lenne egy olyan kérdésem, hogy újonnan lehet kapni olyan villanyrezsót, amiben nincs/kikapcsolható a túlmelegedés gátló? Mert, ha jól olvastam, azzal nem lehet használni.
Valaki tud valamit a “Hotcoconut” nevezetű szénről???
Kapható már magyarországon??
Elvileg nem, ami új abba már előírás, hogy legyen. Aukciós oldalakon keress valami régi, eladó darabot.
Kapható már magyarországon??
Nem, Németországban csak ha jóra gondolok.
Nemtud valaki valamilyen online/pc vizipipás játékot??:D
Mobilra van, keresd a blogban.
Mobilra van, keresd a blogban.
Oké! Köszi!
Nah, megvolt a rezsóvételem. És most már ki merem jelenteni, hogy túlmelegedés gátlós rezsóval is lehet szenet gyújtani! Mind bamboochát, mind cocobricot!
A szenek izzási hőmérséklete meghaladja a túlmelegedésgátlónak a hőfokát, szóval ha jól működik, akkor biztos nem. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.