Elment a macska, cincognak az egerek…. azonban visszajött a macska és kipenderíti a cincogókat ……….
Újra van internetem, így nem csodálkozni ha hozzászólások fognak hiányozni….
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Elment a macska, cincognak az egerek…. azonban visszajött a macska és kipenderíti a cincogókat ……….
Újra van internetem, így nem csodálkozni ha hozzászólások fognak hiányozni….
… arc-teszt/
Nálam járt egy hétig az új Xperia Arc. Akit érdekel itt olvashatja a véleményemet róla 🙂
Nálam járt egy hétig az új Xperia Arc. Akit érdekel itt olvashatja a véleményemet róla 🙂
Nem adtam az arcom a tesztvideóhoz. 😛 Amúgy korrekt bemutató.
Szép videót tud venni, még kevés fényben is. Jó kis mobil…
Nem adtam az arcom a tesztvideóhoz. 😛 Amúgy korrekt bemutató.
Szép videót tud venni, még kevés fényben is. Jó kis mobil…
Bocsi, a videót nem én raktam ki. Rajta maradt a memóriakártyán és az oldal tulaja ezt találta legalkalmasabbnak a zárt térben lévő videófelvételi képességek bemutatására 🙂
Szóval te a kromofágot üdítőként szürcsölöd. -.-
Szóval te a kromofágot üdítőként szürcsölöd. -.-
Legalább oldódik a probléma. 😀
Online idő: 23 óra 56 perc 4 másodperc
Percenként 1,66 hozzászólást írok, király vagyok. 😀
Az online időmérés csak pár hónapja megyen…innen a különbség.
Tök jó dohány mixet csináltam:
-Szedtem egy kis citromfüvet meg mentalevelet összedaraboltam késsel jó kis 00,1cm-s darabokra mindkettőt és belekevertem a Masah cherry-s dohányomba.Nagyon jó!lehetett érezni mind a három ízt,jól kiegészítették egymást ha van kedvetek próbáljátok ki. :super:
Gondoltam már rá én is mert nálunk is jó sok van, de még nem mertem 🙂
Azon filoztam még, hogy a tartályba kéne valahogy a mentát beletenni.
Pl: 1dl vízbe összedarálni a mentát aztán leszűrni teljesen és úgy belerakni a tartályba még több vízzel.
így nem tudjuk a menta darabkákat felszívni 😉
Srácok remélem tudtok mondani valami biztatót annyi lenne a történetem lényege hogy el postáztam egy kerámiát utánvéttel hétfőn át is vette a tulaj de a pénz nem jött vissza pedig a vevő állitása szerint befizette ilyenkor kit tudok b.szogatni a pénzemért?
Mivel fizette be?Rózsaszín csekken vagy átutalással?Mindkettőről kell küldeni bizonylatot, hogy ő feladta/elküldte a pénzt.Így őt b.szogathatod vele.
szerintem a postásnak vagy a postán fizetett csomag átvételkor ezt abbol gondolom hogy én is igy szoktam
Hol/Hogy adtad el?Mit kért szállításnak?Átvételt vagy utalásos befizetést?
Egyértelmű, hogy SENKIT. 🙂 Én ebayról szerettem volna rendelni. Ugye ott úgy van a fizetés, hogy paypal előre utal. Azzal nemvolt gondom! Csakhogy a tulaj visszajelzést adott, hogy nem küld termékeket Magyar Országra. Kaptam egy levelet Tárgy: “Canceling purchase for TERMÉK” Elfogadtam, leigazoltam ! Pénzem sehol… Paypal-nak is küldtem üzenetet és annyit mondtak, hogy kérjem meg a tulajt, hogy fizesse vissza a pénzemet leírták hogyan is kell végrehajtani (persze a tulajnak). Eddig szép meg jó volt minden. Kértem a srácot, hogy küldje vissza a pénzem! Válaszolt is: Hogy vissza küldte már. Vártam rá 1 hetet a pénzem SEHOL! Paypal-nak ismét írtam kaptam egy 5 oldalas dokumentációt, hogy olvassam át. Mellékelten oda írták, hogy 41 nap(úgy emlékszek de lehet 45nap) múlva perelhetek Paypalon és ÁLLÍTÓLAG visszatérítik a pénzem ha kapnak egy pár adatot és utána nyomoznak. Szóval most 30.000 Forintomat senki nem tudja, hogy hol van!! :grr: :triste1: Ismerősöm mondta, hogy 250.000 ft-ot hagyott ebay-n rendőrségen próbálkozott de nem járt sikerrel! Ez az EBAY (tisztelet a kivételnek mert persze vannak olyan tagok akik rendesek visszafizetik a dolgokat stb.) tőlem 30.000 FT-t nyúltak le tőled meg egy kerámiát. Ember tanul a hibáiból (Ha most nem kapom vissza a pénzt az biztos, hogy soha a K*va életbe nem fizetek ebay-ra) De reméljük te megkapod a pénzed!
Én voltam aki megvette, és odaadtam a pénzt a postásnak. Nem tudom mi lehet! Én mondtam, hogy legyen előre utalásos! :triste1:
Én voltam aki megvette, és odaadtam a pénzt. Nem tudom mi lehet! Én mondtam, hogy legyen előre utalásos! :triste1:
Postán küldted neki a pénzt ? mert akkor van bizonylatod! ?
sima egyszerü postai utánvételes dolog feladtam ráirtam egy összeget ( ár+posta) a srác át vette a motyót de a pénz valahogy nem akar ideérni
Dózer!Ezt mindíg úgy kell csinálni, hogy utánvéttel csak akkor küldesz terméket ha teljesen megbízol benne.Amúgy meg megbeszélitek, hogy mennyiért adod a terméked postával együtt, és aztán ő fizet (küldi postán vagy utalással) és aztán te feladod a postán ajánlottan mint egy levelet vagy standard postai csomagként.És így nem nagyon lehet baj.De amúgy ha utánvéttel küldted el és ő megkapta a terméked akkor fizetnie is kellett a postának ami lehet kicsit késik de meg kell kapnod pár napon belül a pénzed.Viszont most olvasom, hogy előre utalással fizetett az illető így annak van egy bizonylata amit lefényképez/be szkennel és elküldi neked.Tehát kicsit lustálkodik az utalás mert általában 1-2 napon belül megérkezik a pénz.
Hát majd reméljük megérkezik a pénzed !:)
Adásvételi még egy kis kerámiánál nem szükséges.Biztos van egy blokk, egy számla vagy valami papír amit kapott a postástól, hogy befizette a pénzt
nem utalt előre akkor fizetett mikor kézhez kapta a batyut
Az utánvétes megoldás úgy működik, hogy a címzett csak akkor kapja meg a csomagot, ha kifizette a vételárat. Na most ha ez hétfőn megtörtént, akkor a mai napon azaz szerdán még ne várj nagy csodát elvégre a “Fekete Lyuk Zrt.-ről” beszélünk. Azt tudom neked javasolni, hogy ha jövőhét elejéig nem érkezik meg az összeged, akkor menj be a postára és érdeklődj.
E-bayes afféról pedig annyit, hogy én csak olyan eladótól szoktam vásárolni, akinek legalább 99 %-os feedbackje van és szállítás pedig “Worldwide” szócska díszeleg. Ha ebből a kettőből valamelyik nem teljesül, akkor nézek másik eladót.
Az utánvétes megoldás úgy működik, hogy a címzett csak akkor kapja meg a csomagot, ha kifizette a vételárat. Na most ha ez hétfőn megtörtént, akkor a mai napon azaz szerdán még ne várj nagy csodát elvégre a “Fekete Lyuk Zrt.-ről” beszélünk. Azt tudom neked javasolni, hogy ha jövőhét elejéig nem érkezik meg az összeged, akkor menj be a postára és érdeklődj.
E-bayes afféról pedig annyit, hogy én csak olyan eladótól szoktam vásárolni, akinek legalább 99 %-os feedbackje van és szállítás pedig “Worldwide” szócska díszeleg. Ha ebből a kettőből valamelyik nem teljesül, akkor nézek másik eladót.
Ezt a “Worldwide” szócskát nem néztem de a feedbackje az 99,5 % os volt! 450 csillag
jó csak két nap alatt le érkezett gondoltam annyi idő alatt vissza is jön de akkor még nem hőbörgök
Én mondtam neki, hogy legyen előre utalásos, de nincs bankkártyája. Egyébként apum vette át, majd megkérdezem megvan-e a bizonylat. Egyébként nem értem, ha nem fizettem volna ki, akkor nem adta volna oda a postás. Ha meg van a bizonylat, lefényképezem!
félre értés ne essék nem téged szidlak csak fura volt hogy 2nap alatt ott volt és visszafele nem ennyi idő alatt hozzák a fotót pedig küldheted nem baj az ha megvan:)
Rendben, ha birom, holnap küldöm is a képet!
sima egyszerü postai utánvételes dolog feladtam ráirtam egy összeget ( ár+posta) a srác át vette a motyót de a pénz valahogy nem akar ideérni
Ez esetben a feladáskor kapott papírral a postán tudsz érdeklődni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.