Az adott rész csak internetes cache-ek mentéseiből van, már nem érvényes.
Értem.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Az adott rész csak internetes cache-ek mentéseiből van, már nem érvényes.
Értem.
Szerintem régebben előfordulhatott 250g-os, zárjegyes, amíg még nem volt 200g-ra korlátozva. Egyébként meg hívd fel őket telefonon vagy írj nekik emailt.
Amúgy megbízható ez a webshop, nem hiszem, hogy kamu.
Elmentem nyaralni 2 hétre, privát üzenetekre utána tudok válaszolni. Csak azért írtam be ide, hogy ne legyen az, hogy “Mekkora bunkó, nem is válaszol”.
Jim
Az ilyen hozzászólásoknak mi értelme van? Azoktól kérdezem, akik ilyeneket írnak. De tényleg válaszoljanak!
Esetleg dumaládába még elmegy az ilyen, de egy adott topikot nem kéne tele offolni, mert elvész a téma információtartalma.
Jim
Az tökéletes 😀 Pont akiről tudom, hogy külföldről rendel méghozzá amerikából és elmegy. Valami jártas emberke van még a fórumon aki nem nyaral és segítene is (külföldi rendelésről lenne szó USA)?
Fantasztikus! apám nem rég jött haza Pestről és azt mondta hoz Mizo dohányt,mit hozott? Al Masah cherry-t (a múltkorinak benzin íze volt)
Jim
Jó nyaralást!
P.Ü akart lenni :S
Elég szép pipa. Különösen tetszik, hogy végig lehet látni a füstöt a pipában és az átlátszó üveg pipából lesz egy szép fehér füstös pipa! 🙂
Elég szép pipa. Különösen tetszik, hogy végig lehet látni a füstöt a pipában és az átlátszó üveg pipából lesz egy szép fehér füstös pipa! 🙂
Na ja ! csak egyszer ejted le, többet nem lesz 🙂 “A szép pipa”
Onnan már szép darabolt pipa lesz 😀
Jól aprított! :malin2:
Az aprítottsága igen jó lesz,lehet vele majd tömni 😀
Az aprítottsága igen jó lesz,lehet vele majd tömni 😀
Megpróbálhatod maximum íze nem lesz 😀
Ha lesz a külföldi rendelés szeretnék 3 AF-et rendelni! 2 ízt már kitalátam ( cseresznye, menta), viszont nem tudom eldönteni mi legyen a 3. íz!
Úgyhogy tippeket szeretnék kérni!
Cseresznyét személy szerint nem nagyon ajánlóm :langue: Amiket viszont ajánlanék: 2alma,kókusz,narancs,csoki
Sárgadinnye 🙂
Cseresznyét személy szerint nem nagyon ajánlóm :langue: Amiket viszont ajánlanék: 2alma,kókusz,narancs,csoki
Kókusz kilőve, már próbáltam, most valami újat akarok. Cseresznyével mi a baj? Egyik kedvenc ízem! Csoki, narancs nem csábít. 2alma már inkább! Viszont így a cseresznye is kilőve, megfogadom. 3. íznek pl. cola, görögdinnye?
Sárgadinnye 🙂
Sajnos a sárgadinnyét nem szeretem, mint gyülölcsöt, ezért félek a dohányától is!
Én nekem is nagy kedvenc a cseresznye de valahogy az AF nem hozta azt a színvonalat mint a Mizo vagy más márkák.Görögdinnye igen jó választás!Ja és még ami lemaradt az a Szőlő/Menta nekem egyik favoritom az Al Fakherek közt 😛 Sárgadinnyét mint gyümölcsöt én se szeretem de vízipipa dohányként nekem nagyon bejönnek! (Serbetli,Nakhla,Starbuzz)
Hmm: menta, görögdinnye, szőlő/menta ?
Ááá, olyan jó illata van az Elements görödinnyémnek, hogy mindjárt beleharapok! 😀
Tökéletes hármas 🙂 Esetleg még meglehetne probálni a Bubble Gum-ot vagy a Colát :cote:
Tökéletes hármas 🙂 Esetleg még meglehetne probálni a Bubble Gum-ot vagy a Colát :cote:
Igen, a Cola nagyon csábít, lehet az lesz a szőlő/menta helyett!
mennyi volt a postaköltség? meg úgy összesen?
Összesen olyan 40-41 ezer forint volt. A postaköltség ilyen 9-10 ezer volt(2kg dohányt rendeltem).
De ne offoljunk többet 🙂
És a vám nem kapott el?
Összesen olyan 40-41 ezer forint volt. A postaköltség ilyen 9-10 ezer volt(2kg dohányt rendeltem).
De ne offoljunk többet 🙂
És a vám nem kapott el?
Úgy néz ki? 😀
Szerencsére nem és remélem hogy a jövőben se fognak buziskodni 😀
Klitschko vs. Haye hmm, mért késel Haye?
Dr steel hammer nyert egyhangú pontozással, bár én többet vártam tőle.
Esetleg nézte ma valaki délután a Wimbledoni teniszbajnokságot ?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.