A legtöbb pipa ami MYA kinézetű szívócsővel van és nem lehet egyből megállapítani a márkáját ,nagyon valószínű hogy Kínai….
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A legtöbb pipa ami MYA kinézetű szívócsővel van és nem lehet egyből megállapítani a márkáját ,nagyon valószínű hogy Kínai….
Mintmár olvashattad a MYA kizárva viszont a szívócső csatlakozóit( a markolatot),kerámiét és a széncsipeszt figyelgetve nekem az AMY pipa jutott eszembe mely a MYA koppintása lenne.De ezt ne vedd készpénznek, ez csak az én saját véleményem volt.
Van benne vmi!
A cigi rosz! :nonon: Fúj! :erk:
Tömnél inkább részegen egy jót 🙂 és a tartályba piát raknál.:)
A cigi rosz! :nonon: Fúj! :erk:
A vízipipa is ugyanúgy rossz mint a cigi. Én is rá szoktam néha gyújtani (ha találok valahol djarum black-et), amivel szerintem semmi baj nincs, főleg ha ismeri az ember a határokat.
Szerintem meg okosabb lenne, hogyha a tartályba vizet raknál, és a piát inkább meginnád. 🙂
Szerintem meg okosabb lenne, hogyha a tartályba vizet raknál, és a piát inkább meginnád. 🙂
Okosabb, nem pazarlunk! 😀
Tisztában vagyok vele, hogy a vizipipa is káros, de nem annyira mint a cigaretta. Sajnos régen én is cigiztem és nehéz volt letenni, de ez akarat kérdése.
Mondjuk időnként egy-egy szál cigi még nem a világ vége. Mindenki csinyán bánjon az alkohollal, mert néha veszélyes dolgokra készteti az embert. (régen édesapám ivot a folyamatos családi viták miat és valamikor agresszív és volt, hogy csöndes és szótlan)
14 éves vagy, és “régen cigiztél”?
Hová fajul a világ, ecsém… A tüdőd akkora mint egy pingponglabda, és már füstölsz?
Hová fajul a világ, ecsém… A tüdőd akkora mint egy pingponglabda, és már füstölsz?
Sajnos rossz baráti társaságba keveredtem és mivel ők is cigiztek ezért :frime: … de mindegy az már a múlt és ők már nem a barátaim. De végül is megbántam, hogy megismertem őket. Egyszer mindent kikell próbálni…ööö majdnem mindent.:)
Kicsit se pipa megszállott :berk1:
Rosz emlékeim vannak a cigiről és ezért rühellem. 🙂
Másrészt a vizipipa azért teljesen más. 😀
Rossz! emlékeim vannak a cigiről és ezért rühellem. 🙂
Bocs, csakmár szúrta a szemem.
Rossz! emlékeim vannak a cigiről és ezért rühellem. 🙂
Bocs, csak-szóköz-már szúrta a szemem.
Bocs, csak-szóköz-már szúrta a szemem.
Elnézést. Legalább 20x írtam újra mert nem akarta elküldeni a hozzászólást..
Igen, a helyesírásilag helyes hozzászólásokat már SPAM-nak nézi a fórum, mivel olyan kevesen szoktak. Így át kell hibásra írni. 😀
Íg lyó? Elfogaggya? :diable:
Kínai átlagos. Elsőre nem rosszak, de a gyártók nem figyelnek a felhasznált anyagokra. A réz testbe lazán beleépítik az alumínium központi csövet, ezért először fehér sók-kristályok rakódnak ki, azután egy-két év alatt összerohad az egész test.
Inge szretinem ja :happy1:
Inge szretinem ja :happy1:
tutti emgeflel :happy1: 😛
Debilek?!
Nem nagyon csak egy icipipicit mint minden ember 🙂
Felesleges hozzászólás növelés. Gyakori betegség. Terjed mint az influenza!
Ja szerintem is ( 😀 )
Jönnek mint a talajvíz
(+1 :diable: )
Hát eléggé
Bocsánat, a te hozzászólásodat véletlen átugorhattam. :siffle: :gene:
SKACOK!!!!! 1090huf lett egy 50g-os mizo (legalábbis a dinnye és a cseresznye), Julio is kicsit meglepődött rajta.
A soros elnökség egy vicc volt, a Trió programban ország még nem égett akkorát mint mi. Miután Viktor király okoskodott, leginkább továbbra is Spanyolország és Belgium dirigált. 1090??? NO COMMENT.
Azt a rohadt rabló mocskos ***** ********!!! Hol van még a 3 lépcsős adóemelés??? Oké, hogy az unióban is kb. ennyi, csak az a baj, hogy a fizetések itt a többi tagállammal ellentétben alacsonyabbak és ráadásul csökkennek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.