Bocs .. nem esik nehezemre csak ti tapasztaltak vagytok és háát vártam valami link félét tőletek mert nemtudtam, hogy tudtok-e valami jófélét.. 😀
link helyett kaptál megoldást
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Bocs .. nem esik nehezemre csak ti tapasztaltak vagytok és háát vártam valami link félét tőletek mert nemtudtam, hogy tudtok-e valami jófélét.. 😀
Ja. 😀
Most akkor mi van?
Olvasgattam a fórumot, s a következő találkozónál egy srác írta, hogy ő nem 18 éves és hogy mehet-e? Mi van akkor ha mondjuk 14 éves de Shiazo van a kerámiában. Maga a vízipipázás a tilos 18 év alatt, vagy a dohányfogyasztás?
Lassan jön a füst tilalom is Júliustól, arról sem lehet tudni, Shiazo vagy egyéb herbálok beletartoznak-e..
Érdekes dolgok ezek
Olvasgattam a fórumot, s a következő találkozónál egy srác írta, hogy ő nem 18 éves és hogy mehet-e? Mi van akkor ha mondjuk 14 éves de Shiazo van a kerámiában. Maga a vízipipázás a tilos 18 év alatt, vagy a dohányfogyasztás?
Lassan jön a füst tilalom is Júliustól, arról sem lehet tudni, Shiazo vagy egyéb herbálok beletartoznak-e..
Érdekes dolgok ezek
Én úgy tudom, hogycsak dohányt nem lehet szívni 😀 bár a mai világban már kitudja..
Amúgy milyen következményei lehetnek ha valaki dohányzik 18éves kor alatt??
Nem akarok itt drog-politikába belemenni inkább..
Mindenki saját ügye hogy teszi tönkre a szervezetét (vagy nem) s ez lehet alkohol, cigaretta,fű, stb…
A döntés mindenkinek a kezében: Teszi vagy Nem.
Milyen következményei vannak? Ha az iskola területén teszed akkor azért elérhet a szankció de amúgy kb senkit sem érdekel.
De amúgy ez ismét egy kérdést vetődött fe bennem mi van ha iskola udvaron elkezd valaki Shiazot szívni? Elvégre a dohányzás a tiltott 🙂
Ezek olyan specifikus kérdések, amire csak egy jogban jártas egyén tud válaszolni. Azonban mivel a mi ügyünk különbözik a hagyományos dohányzási formáktól, úgy tudunk tenni valamit, hogy jogi formát öltünk, így törvénymódosításra, ill. bővítésre nyílik opció.
Szerintem ugyanúgy leb**znának a tanárok.. de amúgy sztem legális lenne 😀
Az elektromos cigi sem számít dohányzásnak,ott is lehet füstölni ahol cigizni nem.
Pontosítanék moldy: Ott is lehet párázni (párát kibocsátanira jut jobb szó eszetekbe? 😀 ), ahol füstölni tilos. 🙂
Hozzátenném, hogy a látszat ellenére az iskola NEM demokratikus intézmény. Még ha neked lenne igazad, akkor sincs, mert te húzod a rövidebbet… Ez egy fontos szabály, de hál’ Istennek már leérettségiztem… 🙂
Radish!
Képzeld csak el, mi lenne az iskolából, ha valóban demokratikus lenne?
Ezt Te sem gondolhattad komolyan!
A diákok fele be sem járna, a másik fele a kocsmában ülne, kinek tartanák az órákat? :happy1:
Ja, én ezzel teljesen egyetértek, félreértés ne essék! Én sajnos olyan közegben sem hiszek a demokráciában ahol működhet, nem hogy egy iskolában… Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem érdemes kipróbálni, mit szólnak a Shiazóhoz. :happy1: Mert ha az ember bebizonyítja egy tanárnak, hogy nincs igaza, a helyzet csak rosszabb lesz. 🙂
szerk.: Az iskolának nem demokratikusnak kell lennie, hanem működőképesnek. 😉
ezt találtam a neten: ” A haverom azt mondta a suliban,hogy otthon nagyon finom vp dohányt csinált úgy,hogy,a friss cseresznyét fogpiszkálóval kilukasztgatta,majd,tömény szőlő ízű Pölöskei szörpbe,és citromlébe áztatta,majd betette a mélyhűtőbe,egy 5-10 percre,és addig amíg a cseresznye ott hűlt,addig egy 4-5-6 cseresznyének a levét felforralta,és azzal leöntötte a mélyhűtőből,és a szörpös-citromos léből kivett cseresznyéket.
Ez károsabb lesz? Mennyivel? Milyen lehet az íze szerintetek?(A haver szerint jó,na de szerintetek?)” milyen lehet?
Ez károsabb lesz? Mennyivel? Milyen lehet az íze szerintetek?(A haver szerint jó,na de szerintetek?)” milyen lehet?
Szoktak gyümölcsöt tenni vízipipába, de ez (véleményem szerint) nem lehet olyan nagy durranás, már az alapból, hogy friss gyümölcsöt rakott bele, és nem aszalt gyümölcsöt. Azt se értem igazán, hogy minek kellett lehűteni ha utána úgyis leöntötte a forró cseresznyelével? Biztos van íze, de sz*rból nem lehet várat építeni. 🙂 A szörp se adhat olyan nagy ízt neki, mert az is inkább cukorral van besűrítve.
Veszek egy papírt, először beáztatom, majd kiteszem a napra megszáradni. Ezt követően felforralok 3 deci vizet, majd hagyom lehűlni és ezzel is bevizezem a lapot, amit ezután a szélben hagyok száradni és kint hagyom, amíg az első nem esik rá, ezt követően pedig a mikróba teszem 2 másodpercre 300,1 watton, s végül a 70 fokos előmelegített sütőbe teszem, hogy megszáradjon. Ezzel kész is van a lap, amire írhatunk.
Az irónia remélem kiérződik. 😀 Amúgy szörpös-cseresznyés íze lehet, de füstje szerintem nem sok. Azt, hogy mennyire káros, a szörp és a cseresznyét kezelt vegyszerektől függ.
Ja,érződik rendesen hogy egy kalap székletet nem ér,ezért aszaltam meggyet 😀 így aszaltan dobjam bele a kerámiába vagy valamit még csináljak vele?
A legjobb talán, ha úgy teszel vele, ahogy már ősapáink is tettek: Edd meg. (vagy főzz belőle pálinkát 😉 )
Valaki nézte a WWE-Szabályos kivégzést??
Nem igazán…de ma is lesz nem?(hétfő)
Sziasztok!
Bocs, hogy ilyen kérdéssel zavarlak, de teljesen kezdő vagyok, eddig csak más vízipipáját szívtam, most viszont szeretnék venni egyet, de előtte szeretném tudni, hogy kb. mennyibe kerül egy vízipipázás, vagyis egy alkalomra dohány, szén stb.? És ti (profik) kb. milyen időközönként vízipipáztok?
ma csak nyers erő lesz XD de nem biztos .. bár ha lesz akkor szó lesz benne a szabályos kivégzésről 😀
Bocs, hogy ilyen kérdéssel zavarlak, de teljesen kezdő vagyok, eddig csak más vízipipáját szívtam, most viszont szeretnék venni egyet, de előtte szeretném tudni, hogy kb. mennyibe kerül egy vízipipázás, vagyis egy alkalomra dohány, szén stb.? És ti (profik) kb. milyen időközönként vízipipáztok?
Egy pipázáshoz öngyulladós szénből 1 korong szükségleltetik,10 darabos = kb 450-500 ft,kb 5-6 tömésre való 50grammos dohány sajnos már 980 forintba fáj,de még talán 250 grammosat is kaphatsz helytől függően 2550 forinttól,6000 forintig,de ha körülnézel a https://www.vizipipafan.comon értékes infókra lelhetsz vagy ha itt fórumon keresel,A-tól Z-ig senki se fogja tudni elmondani teljesen mi az ábra a pipa felől,nézz videókat,olvasgass, én speciel hetente 2-3 szor pipázom
Majd kifog alakulni, hogy milyen időközönként fogsz pipázni 🙂 Ja és kezdő pipának ajánlanám neked a top mark pipákat. Sok szerncsét!
Kösz az infókat. Csak úgy kb. akartam tudni, hogy mennyibe fognak kerülni a ,,mindennapi” hozzávalók, és mivel nem vagyok olyan nagy dohányos, úgy nézem, hogy ki fogom bírni.
Nézzünk árakat, feltételezve az igényességet és minőséget:
– Dohány: zárjegyes, 980-990Ft/50g, 1 doboz 3-7 tömésre elegendő (mini phunnel-be 6-7, simába 3-5)
– Vízipipa szett: 10.000Ft körül egy 40-50cm-es Aladin Evo-s
– Kiegészítők: mosható szívócső 3500Ft, mini phunnel kerámia 3000Ft,
(Ha a pipával egybe veszed, lehet alkodni, hogy a gyári csövet nem kéred és akkor olcsóbban kijöhetsz. Ezek amúgy becsült árak, a jelenlegi mércéhez viszonyítva.)
– Szén: Ha otthon pipázol akkor kezdésnek Coco Coal, annak pont jó a mérete, gáztűzhelyen beizzíthatod.
Hidd el jobban megéri mintha cigiznél :erk: megmég nem csak pénzügyileg éri meg jobban.
Sziasztok! Már 4hónapja rendszeresen vizipipázok és tudom furcsa de csak most kezdek átállni a természetes szenekre. Milyet vegyek?? És mekkora kiszerelésben??
Én Coco Coal-ra gondoltam az előzőkben leírtak alapján. Az jó lenne akkor is ha kimegyünk vizipipázni haverokkal??
u.i.: Kinnt hogy a legegyszerűbb begyújtani??
Ha már 4 hónapja vízipipázol, akkor már nem vagy kezdő! Ezennel, a fórum által felruházott hatalmamnál fogva engedélyezem számodra a kereső használatát! 🙂 Szenek, szén begyújtása, ésatöbbi, ésatöbbi.
Én Coco Coal-ra gondoltam az előzőkben leírtak alapján. Az jó lenne akkor is ha kimegyünk vizipipázni haverokkal??
u.i.: Kinnt hogy a legegyszerűbb begyújtani??
Szerintem a bamboocha sokkal gyorsabban begyullad ,mint a coco coal.
Köszönöm Nick mester!! :amen: :amen:
Azonnal használatba is veszem a keresőt!! :amen:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.