A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #95556
    merovingian
    Felhasználó
    merovingian
    • Hozzászólás: 17

Én még kezdő vagyok és szeretnék beszerezni 1-2 dolgot egy helyről,de nemigazán tudom honnan.Fő hogy ne a legdrágább bolt legyen és házhoz tudják szállítani.

Belga bio szénből kéne,egy vortex kerámia, eldobható szívócső és dohány.Ha esetleg valakinek van akkor kéz alól is megveszem.Ötlet?

, Hozzászólás ID: #95557
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab
    • Hozzászólás: 364

Én részemről Deák Bill koncertre mentem:) úgyhogy el is felejtettem a holdfogyatkozást…

, Hozzászólás ID: #95558
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    merovingian írta korábban:
    Én még kezdő vagyok és szeretnék beszerezni 1-2 dolgot egy helyről,de nemigazán tudom honnan.Fő hogy ne a legdrágább bolt legyen és házhoz tudják szállítani.

Belga bio szénből kéne,egy vortex kerámia, eldobható szívócső és dohány.Ha esetleg valakinek van akkor kéz alól is megveszem.Ötlet?

:google:

Nem kívánunk konkrét boltot megnevezni, hiszen te döntöd el honnan akarod venni.

, Hozzászólás ID: #95559
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    • Hozzászólás: 214
    sYska/!/ írta korábban:
    merovingian írta korábban:

:google:

Nem kívánunk konkrét boltot megnevezni, hiszen te döntöd el honnan akarod venni.

Nem is nevezzük meg, klikkelj a fenti “Shiazo” hirdetésre, tetszeni fog. 😉

Jim

, Hozzászólás ID: #95560
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Vagy van a fórumnak egy külön részlege, ahol a hazai webshopokhoz és hasonló boltokhoz tartozó témákat találod, amelyben az emberek kifejtik az eddigi tapasztalataikat, élményeiket. Esetleg ott is érdemes lehet körülnézni 🙂

, Hozzászólás ID: #95561
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Régóta nagyon tetszenek a Nour és Nawras pipák. Magyarországon lehet valahol kapni a két márka valamelyikét?

Jim

, Hozzászólás ID: #95562
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    JimClark írta korábban:
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Régóta nagyon tetszenek a Nour és Nawras pipák. Magyarországon lehet valahol kapni a két márka valamelyikét?

Jim

Sajnos nem, csak USA-ból van lehetőség behozatni 🙁 Pedig én is pályázom egyre a gyűjteményembe … 🙂

, Hozzászólás ID: #95563
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Én ma a Temsah pipákat néztem, egy szép tömör sárgaréz testet. 🙂 Csak elég húzósan 85+szállítás dolcsiba fájna. =/

, Hozzászólás ID: #95564
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    sYska/!/ írta korábban:
    Én ma a Temsah pipákat néztem, egy szép tömör sárgaréz testet. 🙂 Csak elég húzósan 85+szállítás dolcsiba fájna. =/

Vannak a KM-ekhez nagyon hasonló pipáik, ami annak köszönhető, hogy hasonlóan Egyiptomban gyártják őket és az alapanyagokat sokszor azonos forrásból szerzik be. Minőségre amúgy jó pipák a tesztek alapján, amiket olvastam. A különbség leginkább az árukon érződik, méghozzá azért, mivel nem annyira felkapottak, így nem is kérnek értük annyit.

, Hozzászólás ID: #95565
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    sYska/!/ írta korábban:

Temsah se rossz, bár nekem inkább a Temsah bőr szívócsöve tetszik nagyon. Az egyik legtradicionálisabbnak kinéző cső amit kapni lehet (legalábbis véleményem szerint).

(A 85+szállítás szerintem annyira nem húzós, bár nem tudom konkrétan milyen pipát néztél, de még szállítással együtt is elég korrekt árnak tűnik. Persze ez elég relatív, hogy kinek mi a korrekt ár.)

Jim

, Hozzászólás ID: #95566
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Vele szemezgetek:

file_26_86_1.jpg

Tálcával együtt 80 dollár körül mozogna az ára + szállítás. A Hookah-life.com oldalán néztem. További tíz dolcsiért már adnak hozzá üveget, kerámiát, szívócsövet. Csak nem tuom a postát mennyivel dobná meg a plusz súly..

file_26_17.jpg

, Hozzászólás ID: #95567
    bones
    Felhasználó
    Bones
    • Hozzászólás: 139
    sYska/!/ írta korábban:
    Vele szemezgetek:

Tálcával együtt 80 dollár körül mozogna az ára + szállítás. A Hookah-life.com oldalán néztem. További tíz dolcsiért már adnak hozzá üveget, kerámiát, szívócsövet. Csak nem tuom a postát mennyivel dobná meg a plusz súly..

Az üvege olyan mint egy top mark-é 🙂

, Hozzászólás ID: #95568
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341
    Bones írta korábban:
    Altair írta korábban:
    Őszintén megmondva Shiazo-t szívnák belőle,[…]

szívnék,tudnék

Szerintem ezt egy szlovákiai magyartól elnézhetjük, + helyesebben ír mint néhány magyar fórumtag..

, Hozzászólás ID: #95569
    vpaladin
    Felhasználó
    vpaladin
    • Hozzászólás: 370
    sYska/!/ írta korábban:
    Vele szemezgetek:

file_26_86_1.jpg

file_26_17.jpg

A Khalil Mammoon pipád mellé jól illene. 🙂

, Hozzászólás ID: #95570
    shishaman96
    Felhasználó
    Shisha-man-96
    • Hozzászólás: 382
    vpaladin írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:
    Vele szemezgetek:

file_26_86_1.jpg

file_26_17.jpg

A Khalil Mammoon pipád mellé jól illene. 🙂

Kis hazánkban nem lehet kapni alkatrészt hozzá ?? úgy talán nem lesz +súly 😀

, Hozzászólás ID: #95571
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Bohémia kristály üveget vennék hozzá itthon, kerámiám annyi van, hogy belefulladok, szívócsőből szintén van elég. 🙂

Amúgy jópofa, időnként 1-1 komolyabb amerikai pipás videós emberke feliratkozik a Youtube csatornámra. He-he. 😛

, Hozzászólás ID: #95572
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

Syska nem lehetne az oldalt ellátni “like” gombbal?

Úgy értem hogy ha valaki valamit hozzá szólt, hogy jelezzük hogy pozitív vagy negatív számunkra. Vagy hülye ötlet? :$

(mint pl a youtuben van a videóknál)

, Hozzászólás ID: #95573
    hookah231
    Felhasználó
    immobear
    • Hozzászólás: 458
    Tomka írta korábban:

Úgy értem hogy ha valaki valamit hozzá szólt, hogy jelezzük hogy pozitív vagy negatív számunkra. Vagy hülye ötlet? :$

Nekem tetszik!

, Hozzászólás ID: #95597
    hookah231
    Felhasználó
    immobear
    • Hozzászólás: 458
    Tomka írta korábban:

Nekem tetszik!

, Hozzászólás ID: #95574
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    sYska/!/ írta korábban:
    Tálcával együtt 80 dollár körül mozogna az ára szállítás. A Hookah-life.com oldalán néztem. További tíz dolcsiért már adnak hozzá üveget, kerámiát, szívócsövet. Csak nem tuom a postát mennyivel dobná meg a plusz súly..

Körülbelül $10-12 plusszal számolhatsz. DE már csak a szívócső miatt megéri, John $20-ért árulja ezt a csövet. Szóval innentől kezdve nem kérdés. 🙂

hookah231 írta korábban:
    Tomka írta korábban:

Nekem tetszik!

Syska már dolgozik az új fórumon, ami IPB alapú, abban van lehetőség visszajelzést adni egy hozzászólásra, mind negatív mind pozitív irányban is.

Jim

, Hozzászólás ID: #95598
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    sYska/!/ írta korábban:
    Tálcával együtt 80 dollár körül mozogna az ára szállítás. A Hookah-life.com oldalán néztem. További tíz dolcsiért már adnak hozzá üveget, kerámiát, szívócsövet. Csak nem tuom a postát mennyivel dobná meg a plusz súly..

Körülbelül $10-12 plusszal számolhatsz. DE már csak a szívócső miatt megéri, John $20-ért árulja ezt a csövet. Szóval innentől kezdve nem kérdés. 🙂

hookah231 írta korábban:
    Tomka írta korábban:

Nekem tetszik!

Syska már dolgozik az új fórumon, ami IPB alapú, abban van lehetőség visszajelzést adni egy hozzászólásra, mind negatív mind pozitív irányban is.

Jim

, Hozzászólás ID: #95575
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Tegnap volt szerencsém megcsodálni testközelből moldy motorját!

Nem,hogy szép, de gyönyörű!! És a hangja…. 😛 :=

, Hozzászólás ID: #95599
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

, Hozzászólás ID: #95576
    wazza
    Felhasználó
    WaZza
    • Hozzászólás: 104

Tegnap sikeresen megkaptam az érettségi bizonyítványomat, az eredményekre nem vagyok büszke. :gene: Csodaszámba ment, hogy tanulás nélkül is sikerült, egy töri 4es azért befigyelt. 😀

, Hozzászólás ID: #95600
    wazza
    Felhasználó
    WaZza
    • Hozzászólás: 104

Tegnap sikeresen megkaptam az érettségi bizonyítványomat, az eredményekre nem vagyok büszke. :gene: Csodaszámba ment, hogy tanulás nélkül is sikerült, egy töri 4es azért befigyelt. 😀

, Hozzászólás ID: #95577
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011
    akoska60 írta korábban:

Ákoska! Irigyellek, hogy testközelből nézhetted meg ezt a csodát…Én csak képeken néztem Moldy motorját, és akármikor is kattintok rá minden alkalommal azt kell mondjam, hogy tökéletes, és csodálatos alkotás. :=

, Hozzászólás ID: #95601
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011
    akoska60 írta korábban:

Ákoska! Irigyellek, hogy testközelből nézhetted meg ezt a csodát…Én csak képeken néztem Moldy motorját, és akármikor is kattintok rá minden alkalommal azt kell mondjam, hogy tökéletes, és csodálatos alkotás. :=

, Hozzászólás ID: #95578
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Élőben még nagyobb csoda hidd el!

, Hozzászólás ID: #95602
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Élőben még nagyobb csoda hidd el!

, Hozzászólás ID: #95579
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Tejóatyaég……..

30 bejegyzés megtekintése - 13,441-13,470 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.