Szombaton elmentem piálni de nem vittem a pipát :triste1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem tudom, hogy ezek a dolgok hogyan függnek össze, de ám legyen … 😉
köszi :hehe:
Úgy gondoltam, ha minden dohánynak ilyen ízt érez, akkor ez is egy opció…
Nem akartam bezavarni csak már 2 hete pipázok undorral :S
Nem akartam bezavarni csak már 2 hete pipázok undorral :S
Hülyeséget félretéve!
Nem vagy beteg? Nem rontottad el a gyomrod? Nem ettél valami nagyon intenzív ízű ételt?/paprikás,borsos/
Na és minek pipázol ha undorodsz tőle? Írd le bővebben a körülményeket, hogy tényleg tudjunk segíteni.
Topmark 47cm-s pipa,ahhoz minden alap csak egy házi szilikon szívócső az extra,
-4 réteg alu,-alugyűrű -Al masah cherry , -öngyulás Belgian Charcoal
A házi csöved mikor volt legutóbb kimosva?Az öngyulladós szenet nem próbáltad leváltani hagyományos kókusz szénnel?
Olyan 3-4 pipázzással ezelőtt,kókusszal még nem próbáltam mert nincs píz rendelni tömegközlekedéssel meg messze van pest
Hát, én bármilyen AM-et próbáltam már az mind borzalmas, és szívhatatlan volt 😀 A fekete belga szenet használom én is, mellékíze nagyon minimális van,az nem hiszem hogy gondot okoz. Kivéve, ha a begyújtás után rögtön rádobtad a szénre, mielőtt leégett volna a réteg. Mennyi időt vársz az első szívás, és a szén ráhelyezése között?
Ha nem várod meg, míg rendesen beizzik az öngyulladós szén, / a csillagszóró szerű anyag teljesen leég róla, és utána még párszor erőteljesen megfújod, hogy rendesen izzon/ akkor okozhat fejfájást, kellemetlen mellékízt is!
Rárakom gáztűzhelyre várok olyan 1-2 percet aztán hajszárítóval amíg fehér lesz az egész és egyből a kerámiára
Csak gyújtsd meg egy öngyújtóval, egyszerűbb. Hajszárító meg pláne felesleges 😀 A lényeg,hogy miután rátetted a kerámiára, várj pár percet amíg átmelegszik a kerámia és a dohány is.
Nem értem az öngyulladós szenet minek gázon izzítani?
Sima gyufa, vagy gyújtó. A hajszárító nem rossz ötlet./ csak felesleges/
Akkor azzal nagy gond nem lehet.
Ha a pipa is és a cső is tiszta, a dohány nem romlott meg, akkor más ötletem nincs.
Akkor majd átmosom a csövet és írok hogy mi lett az eredménye :triste1:
A gáz meg a hajszárító azért kell hogy hamarabb kész legyen 🙂
De megnéztem a dobozt és Pro: 2009/12| Exp: 2011/11 úgyhogy még jónak kell lennie
Bár ahogy érződik eléggé a halálán van
Hidd el, Ákos és én is tapasztalatból beszélünk 😀 Öngyújtóval, gyufával pillanatokat alatt begyújtható, elég ha körbeég az öngyulladós réteg, nem szükséges megvárnod amíg elkezd képződni rajta a hamu. Várjuk az eredményt! (Azért én meg merném kockáztatni hogy az AM neked se a barátod. Próbáld ki másik dohánnyal is.)
Elhiszem, de tudod csak az húzza az agyam hogy már szívtam lejárt dohányt és annak finomabb íze volt,(Eddig csak masah-t
[meg kb 1 mizot meg 1 nakhlát]
szívtam kb.15 doboz és az összes tűrhető volt)de ettől hányingerem van
Elhiszem, de tudod csak az húzza az agyam hogy már szívtam lejárt dohányt és annak finomabb íze volt,(Eddig csak masah-t
milyen ízű a masah??
milyen ízű a masah??
Cherry de már írtam
azzal nekem is voltak/vannak bajaim..:S
sztem egy székletnek megfelelő szériát fogtunk ki XD
szerintem meg egy híg székletnek megfelelőt :berk1:
szerintem meg egy híg székletnek :berk1:
L.O.L. :happy1: :hehe: lehet igazad van . 😀
de egy a lényeg, hogy nem jó XD
Al Masah-ból én is találkoztam már rossz dobozzal.
Az öngyulladós szénhez annyit fűznék hozzá, hogy volt olyan régen, hogy a 3Kings szenet nekem is gázon kellett begyújtanom, mert nem volt elég az öngyulladó réteg rajta. A Carbopol viszont teljesen jól begyullad egy szál gyufával is.
Persze amióta van kemping gázfőzőm, azóta csak természetes szenet használok. Ma is azzal voltam pipázni a Margit-szigeten.
Ha az Al Masah a téma, akkor miért nem abba a témába vezetik? A sportosat miért nem a sport témába?
A sportos még oké, de amin pipás téma és van topic-ja, azt írjuk már oda.
Ki az az Eminem? :=
Másnak is nyári szünet van mától??
Ki az az Eminem? :=
Ez eléggé adja. Nem kicsit idióta az ember… 😀
1 tálca narancsos soproni
1 tálca soproni
Fel kell készülni a nyárra!
– fúj
– fúj
– elmegy
(amúgy én nem olvastam, hogy kifogynának a magyarországi sörkészletek és be kéne raktározni már előre a nyárra 😀 )
1 tálca narancsos soproni
1 tálca soproni
Fel kell készülni a nyárra!
– fúj
– fúj
– elmegy
(amúgy én nem olvastam, hogy kifogynának a magyarországi sörkészletek és be kéne raktározni már előre a nyárra 😀 )
Egyébként néha jól jön/esik ! 😉
ui.: Így szoktuk haverokkal, hogy ne kelljen szaladgálni!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.