Ha van olyan amit te már nem fogsz használni akkor nekem adhatod 😛
amugy meg szép vp készlet :amen: 😀
nekem még csak egy top mark 37cm-es van ..:/
de tervezem h beujítok egy aladint.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ha van olyan amit te már nem fogsz használni akkor nekem adhatod 😛
mmint dohány 😀
A kidolgozott anyag:
1. Igaz
2. Hamis
3. Második függvény
4. Igaz
5. Novell szabvány
6. 10%
7. Hamis
stb…stb.. Ilyen van. Meg lett a kettes. Sajna csak 2es lett, mert változtattak a kérdéseken fuck. Nem baj, görbül és kipipálva! 😀
Amúgy Biomonitoring rendszerek című kurzus volt.
A biomonitoring az egy érdekes téma, már kaptunk belőle egy kis ízelítőt szakmából, de majd csak technikusi éven mélyülünk bele a dologba. 🙂 Makrofitonok, makrogerinctelenek és a többi… Nekem először most az legfőbb célom, hogy legyek túl ezen a vacak szóbeli érettségin és tűzre rakjam a magyar tételeket. Már komolyan várom, hogy jöjjön el a jövőhét kedd és túl legyek rajta, mert rohadtul nincs kedvem már foglalkozni a sok marhasággal. Lehet alapvető műveltség, de már nekem elég volt a sok “bohém” és depressziós, naplopó költőből… 🙂 Ezzel már nem szeretnék többet foglalkozni. A szakma és a nyelv tételek természetesen maradnak. 🙂
Egyetértek, biomonitoring jó dolog. Csak meg ne kérdezzétek, hogy mire… 🙂
Annyira mar nem aktuálisak a képek, majd csinálok frissebbeket. A pipák lényegében ezek, csak a KM is kapott egy barna bohemian üveget. Meg hamarosan bővülni fog ismét a család 🙂
A dohánykészlet is változott elég sokat, de majd azt is frissítem. De valami ilyesmi 🙂
Jó sokmindened van, de nemtudom, hogy minek kell 6 pipa (nekem elég bőven kettő).
A magyarral én is így voltam … Nem volt vele bajom, meg szívesen olvastam / hallgattam a dolgokat, de valahogy a humán tárgyak sosem rögzültek olyan mélyen az agyamba, mint a reál dolgok.
Aztán valamelyik nap lepődtem meg, amikor egy lánynak fejből idéztem egy Csokonai versből 😀 Akkor azért értékeltem, hogy anno szuszakolták belénk a dolgot 😛
BECAUSE I CAN!!!!!444
😀
Nah ma meglettek az érettségi eredményeim 🙂
Magyar 71%
Töri 84%
Angol 84%
Infó 94%
Matek 95%
Magyar 71%
Töri 84%
Angol 84%
Infó 94%
Matek 95%
Gratula! 🙂
Annyira mar nem aktuálisak a képek, majd csinálok frissebbeket. A pipák lényegében ezek, csak a KM is kapott egy barna bohemian üveget. Meg hamarosan bővülni fog ismét a család 🙂
A dohánykészlet is változott elég sokat, de majd azt is frissítem. De valami ilyesmi 🙂
Ez a gyűjtemény kb mennyi zsetont ér? 🙂
Nem merem összeszámolni, maradjunk annyiban 😀
krampi: És rendszeresen használod mindet? Vagy ilyen ec-pec alapon megy? El sem tudom képzelni
Pipákból a két bal szélső török az pihenőn van, szinte sosem használom őket, az Aladint tesóm használja, én meg a KM-et, az AF-et és a QT-t. Általában a döntés hangulat, illetve helyzetfüggő. Pl. attól függően, hogy hol pipázom, van hogy asztalra kerül a pipa, akkor a QT-t veszem elő, ha földre, akkor valamelyik másikat 🙂 Vizsgaidőszakban meg általában megy a rotálás és mindig azzal pipázok, amelyik éppen tiszta. Aztán 3-4 naponta megy egy nagytakarítás 😀 😀
Pipákból a két bal szélső török az pihenőn van, szinte sosem használom őket, az Aladint tesóm használja, én meg a KM-et, az AF-et és a QT-t. Általában a döntés hangulat, illetve helyzetfüggő. Pl. attól függően, hogy hol pipázom, van hogy asztalra kerül a pipa, akkor a QT-t veszem elő, ha földre, akkor valamelyik másikat 🙂 Vizsgaidőszakban meg általában megy a rotálás és mindig azzal pipázok, amelyik éppen tiszta. Aztán 3-4 naponta megy egy nagytakarítás 😀 😀
Lusta voltál takarítni a pipádat, ezért vettél még 5öt :hehe:
hétfő-kedd-szerda-csütörtök-péntek-szombat pipázás, vasárnap nagytakarítás :hehe:
Lusta voltál takarítni a pipádat, ezért vettél még 5öt :hehe:
hétfő-kedd-szerda-csütörtök-péntek-szombat pipázás, vasárnap nagytakarítás :hehe:
Amikor nagy hajtás van és napi 2-3 óra alvásra van csak időm, akkor szomorú, de van, hogy pár napig valami hasonló megy 🙂
Bocsi,de más is érezte híg széklet ízűnek a masah cseresznyét? 🙁 mindjárt felfordul a gyomrom :rougefaché: (hányingerem van)
Mivel én nem tudom milyen az a “híg széklet” íz, inkább azt mondanám, hogy nekem sem jött be annyira az íze.. Nekem cherryből a Mizo a favorit 🙂
Mivel én nem tudom milyen az a “híg széklet” íz, inkább azt mondanám, hogy nekem sem jött be annyira az íze.. Nekem cherryből a Mizo a favorit 🙂
Azt is kóstoltam 500X lehagyja ezt :triste1: (egy doboz tiktak van a számban hogy ne rohanjak sugárba….)
Van valaki a fórumon aki tudna segíteni a .eu által forgalmazott ajándék/megvásárolható “promóciós” pólók ügyében? Van nekem is egy és nagyon szeretem. Régóta keresek megbízható, korrekt céget akik hasonló színvonalon készítenek el minimális mennyiségben pólókat saját minta alapján… Julio is írt valahova régebben, de sajnos nem találom a szóban forgó hozzászólását (nem a fórumon volt) és nem is nevezte nevén az üzletet, ahonnan rendelte a pólókat.
Kérdezz rá 😀 írj julionak e-mailt és szerintem (mert normális ember) vissza fog írni.
Valaki tömött már úgy, hogy a dohányba rakott egy kis shiazo-t? Vajon van értelme? Ha valaki próbálta, és megosztaná tapasztalatait, azt megköszönném.
Próbáltam..az a probléma hogy a Shiazo-nak hamarabb elmegy az íze és előjön az a csípős utóíz amikor még a dohány jó, ráadásul ráég a dohány a kavicsokra szóval nem lehet újrahasznosítani
Próbáltam..az a probléma hogy a Shiazo-nak hamarabb elmegy az íze és előjön az a csípős utóíz amikor még a dohány jó, ráadásul ráég a dohány a kavicsokra szóval nem lehet újrahasznosítani
Nem hangzik jól, tehát akkor nem ajánlod?
Akit érdekel az nézze meg a legújjab videómat. 🙂 https://www.youtube.com/user/vizipipasal … XShytRM2Wk
🙁
Nem lesz gyenge dolog… :=
Ilyenkor jön az értelmes kérdés: “Ez komoooly??” 😀
nem ETM dohány hanem al masah:) 🙂
ugy van igazság szerint h ETM Al masah
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.