Köszönjük ! :amen:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Köszönjük ! :amen:
Először olyan szöveget akartam írni, hogy a “Közösség kiszavazott”. Úgy látszik írhattam volna. 🙂
Kereken 60 % lett a matekérettségim… legszívesebben elásnám magam. 🙁
Gondolj arra hogy az is négyes! 🙂
Én még csak az angolt tudom, az 84% lett
Sziasztok!
Nem találtam ilyen témát szóval itt kérdezem meg: szénizzító előnyei hátrányai+ van-e eladó?
Nem találtam ilyen témát szóval itt kérdezem meg: szénizzító előnyei hátrányai+ van-e eladó?
Google vagy fórum keresővel próbáltad?
Amúgy Szenekkel foglalkozó alfórumba van ilyenekről infó.
Gondolj arra hogy az is négyes! 🙂
Én még csak az angolt tudom, az 84% lett
Nekem a német 74 % lett, mert 18 pontot buktam a magnós részen olyan szemét volt. Azt mondta a tanár, hogy amióta kétszintű érettségi van ilyen mocsok magnós rész még nem volt. A harmadik feladat még a középfokú nyelvvizsga követeléseit is meghaladja. A törit meg a magyart még nem tudom, de azok is 70-80 % között mozognak. A bioszom 60 körül van, de azzal nem is megyek tovább, csak úgy megcsináltam. Szóval úgy összességben a szóbelivel 4-5 körül leszek mindenből. Csak sajnos ez a matek lett ilyen rossz. 70-et szerettem volna minimum, és az dühít, hogy ha nem stresszelek meg is csinálom… Mindegy, ez van, nem dőlt össze a világ. 🙂
Hogy mik vannak…..
Jééééézusom oo/ :0
Moldy… Ilyeneket hol találsz basszus? 😀
Igazából én már nem lepődök meg semmin sem…
Van már szinglik világnapja, meg homárok világnapja, meg virágok világnapja, meg felhők világnapja, már várható volt egy ilyen elborult ötlet, hogy maszturbálás világnap…hát gratulálok a kitalálónak…
… és vízipipa világnak?
Egy számítástechnikában jártas emberke akinek van kedve “jót cselekedni” megdobhatna egy privát üzenettel mert gond akadt a vassal. 🙁
Előre is lekötelez
Google vagy fórum keresővel próbáltad?
Amúgy Szenekkel foglalkozó alfórumba van ilyenekről infó.
Köszi a segítséget..:)
Ha valakinek a vírusirtója elkezd jelezni a napokban valamely vízipipás oldalamra, az kérem vegye komolyan a figyelmeztetést. 3 nappal ezelőtt felnyomták a gépem és ftp-n feltöltöttek és felülírtak pár fájlt. Keresem a többi nyomot, jelezzétek ha valahol valami nem stimmelne. Köszönöm és elnézést!
Brünhilda?:D Az meg miféle szerzet?
Brünhilda egy teszt kerámia. Képzelj el egy böhöm nagy, leginkább önvédelmi eszköznek kinéző (és súlyú) vortex kerámiát, amibe 250gramm dohány is belefér. Na Ő, Brünhilda, a gyilkos kisasszony. 🙂
Brünhilda egy teszt kerámia. Képzelj el egy böhöm nagy, leginkább önvédelmi eszköznek kinéző (és súlyú) vortex kerámiát, amibe 250gramm dohány is belefér. Na Ő, Brünhilda, a gyilkos kisasszony. 🙂
És lehet ilyet kapni valahol? 😀
És lehet ilyet kapni valahol? 😀
Magányos, majd talán lesz. 😀
Jaja, olyan, mint amit a szultáncenteres videóban az őrült faszi a nagyonnagy pipára tett, és mindenki lefikázta, hogy mekkora foscsi.
Én már akkor is kipróbáltam volna.
Mondjuk szerintem a nagy kerámia inkább széles legyen, hogy mélységében át tudja melegíteni a szén.
Rá gondolsz? 😛
Bele sem merek gondolni … 😀
vizipipabox.hu/
Hmm..ez csak nekem új?
Hmm..ez csak nekem új?
Szerintem a közvetlen linkelési tilalom érvényes a még be nem indult webáruházakra is
hookah231: Évek óta így áll…..
Van 8000 Ft-m de sajnos tanácstalan vagyok hogy milyen vízipipát vásároljak. Minden létező vízipipás webshopot és bejegyzést elolvastam elméletben nagyjából képben vagyok. Aladin pipában gondolkodom viszont nem tudom hogy mennyivel olcsóbb a Sultan center a webes webshopoknál (gondolom kb 20%-al) Ha lenne 8000 max 10 000 Ft-otok milyen vízipipát vennétek? Válaszotokat előre is köszönöm!
300 km-re lakom Budapesttől és mielőtt megyek a Sultan centerbe szeretném hogy legyen valami elképzelésem hogy mit is szeretnék vásárolni 🙂
Emszi
SzultánCenterbe ne menj, de ha elolvastál minden bejegyzést akkor ezt tudhatod. és akkor nemértem miért az SZK topikjába írtál.
Gondolom félre írta.
Azt hiszem, megérné még kicsit spórolgatni, és ha kb még 8-10k-d összejön, azért már elég komoly pipát tudsz venni újat.Ha nincs türelmed, akkor végy valakitől itt a fórumon használtan, ahhoz már nem kell sokat kuporgatnod.
Tessék már itt is van egy lehetőség!
SzultánCenterbe ne menj, de ha elolvastál minden bejegyzést akkor ezt tudhatod. és akkor nemértem miért az SZK topikjába írtál.
Gondolom félre írta. [….]
Én meg megint törölhettem, mert képtelenek egyesek a keresőt használni. Az új fórumhoz csinálok fényképekkel illusztrált leírást hozzá. 😀
A többieket pedig szépen kérném, hogy ne folytassák az offolást, ha valaki véletlenül elkezdi.
Kép a napiszarról: keresd a hibát 😀
ÁÁÁ, pedig néztem a képet, de akkor nem láttam. 😀 Ingyenreklám. 😀
Jajam, meg legjobb reklám a negatív reklám, vagy mi … 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.