Kezdek makrancos lenni a helyesírás miatt.. Így is menstruálok, ne nyomjátok fel az agyvizem még jobban. 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Kezdek makrancos lenni a helyesírás miatt.. Így is menstruálok, ne nyomjátok fel az agyvizem még jobban. 🙂
:0 oo/
Az ilyen értelmetlen,semmit mondó hozzászólásokat mellőzd légy szíves! :grr:
Azért ne akarjunk helyettem dolgozni. 😀
+Ez a dumaláda… Itt csak linkelni nem szabad. 🙂 (Itt még a helyesírást is letojom, a többi témába legyenek igényesek a hozzászólások.)
Alonso 4. helyének jobban örült a közönség, mint a dobogósoknak együttvéve 😀 Megint kihozta a maximumot a Ferrariból. Ebből simán még dobogós helyezés is lehet holnap, persze ha nem b.ssza el a csapat a taktikát illetve kerékcserét. Massa :triste1:
Persze, mivel hazai pályán indult! 😀
+Ez a dumaláda… Itt csak linkelni nem szabad. 🙂 (Itt még a helyesírást is letojom, a többi témába legyenek igényesek a hozzászólások.)
Azért ezt sem kell szó szerint érteni! Itt sem kell megfeledkezni a helyesírásról!
Alapból próbáljunk meg az anyanyelvünkre vigyázni!
Ez a dumaláda… Itt csak linkelni nem szabad. 🙂 (Itt még a helyesírást is letojom, a többi témába legyenek igényesek a hozzászólások.)
Nem erről van szó, csupán csak zavart.. 🙂
Cigi dohány és a pipa dohány között mi a különbség ?(méretben..)
mert eddig cigi dohánnyal próbáltam dohányt csinálni , pipa dohánnyal nem
mert eddig cigi dohánnyal próbáltam dohányt csinálni , pipa dohánnyal nem
Ha cigidohánnyal kevertél már ízesítőt, akkor látni fogod a a két dohány között a különbséget, íme egy példa a pipadohányokra, méretre, aprítottságra megtalálod a legtöbb fajtát:
Köszönöm !
Isten éltessen Gobbler! :alcool1:
Az Aladin a kedvenc vizipipa márkám. 🙂 xD
A rágógumis dohányról mi a véleményetek? (mindegy, hogy milyen márka)
Én Al Masha-ből szívtam és az egyik kedvenc Al Masham lett:D. Mizoból is vettem de az nem anyira jött be nekem.
vpaladin: Ok, hogy valaki aktív a fórumon, de…
– Semmitmondó hsz-eket inkább ne
– Téma nyitásánál jobban figyelj…
Atyaúristen NANDO milyet rajtolt. Hajrá tartsd meg az 1. helyet. Csak még nagyon sok van hátra bármi megtörténhet.
Hajrá Alonso! Szép rajt volt!
Ezt jól el b.szta a Ferrari hihetetlen. Stratégia egy nagy 0, a gumicseréről meg ne beszéljünk. Egyedül márcsak a safetycar segíthet Nando-nak. Massa meg a tavalyi német nagydíj óta nagyon kivan égve. Jah és az mi már hogy Webber autóját lekorlátozták 291-re?xD
Hamilton nagyon célozgatott rá, hogy túlságosan is jó volt az RBR leszorító ereje, csak nem a hajlékony első szárnyra célozgatott? 😀 A fórumon senki nem szokta nézni az f1-et?
Jó futam volt!
Alonso óriásit rajtolt, nem is csoda hogy tomboltak a spanyolok. Vettelt most megizzasztották rendesen, én neki drukkolok, de emellett örülök hogy ilyen szoros volt!
Haverom csinált nekem 1 kis videót amit a hetekben vettünk fel.(sajnos nem volt jó kameránk)
Csúcs rekorder vagy! De majd ha nem naponta 2-6 ilyenből fog állni a teljesítményed akkor fogunk tapsikolni. Minőségre kéne gyúrni nem mennyiségre!
Jó lett a videó nekem tetszik. (Ja és riccio próbálok olyan dolgokat amit mások még nem csak az a gond hogyha mindenki leírt mindent és én csak valami kis piti dolgot tudok oda írni akkor mit csináljak, tudom, hogy még új vagyok a fórumon ezt nem felejtem el 🙂
– Semmitmondó hsz-eket inkább ne
– Téma nyitásánál jobban figyelj…
Igyekszem, de sajna amikor írom akkor elfelejtek odafigyelni a részletekre. Nagyon sajnálom, hogy ilyen béna vagyok úgytűnik, hogy a forumozást se nekem találták ki. (Megyek és írok neked egy cikket syska :cote: )
Akkor tedd át magad read only módba úgy 1-2 hónapig. Nem hiába mondják, hogy hallgatni arany.
Szombaton átmotoroztam Csengerbe lottót venni…tettem 5re és 6ra is…tegnap az 5ön nem jött ki semmi 🙁 a fődíj 1500millió ft
Ma volt a húzás a 6os lottón és eltaláltam 4et :alcool1: igy csak 6800ft a nyereményem ,az is jól jön de fura érzés 2 számra lenni a több mint 208 milliós nyereménytől…. 😛
Jövőhéten teszek még….. valakinek eredmény?
Ennyire be vagy sózva akkor nyiss egy vpaladin témát ahová csak te írsz és tök jól el tudsz beszélgetni magaddal. :diable:
Ma volt a húzás a 6os lottón és eltaláltam 4et :alcool1: igy csak 6800ft a nyereményem ,az is jól jön de fura érzés 2 számra lenni a több mint 208 milliós nyereménytől…. 😛
Jövőhéten teszek még….. valakinek eredmény?
Gratulálok! Nekem ötösön volt pechem, most 8, 10, 51, 59, 74, voltak a szombati nyerőszámok, én pedig hármat teljesen mellé lőttem: 11, 50, 58… pedig az a 21 ezer Ft amit a hármasért fizetnek jól jött volna, mert most cseréltek önindítót a robogómban… 🙁
Cikk ide vagy oda, 7 nap pihenő ment vpaladinnak. Meguntam törölgetni a hsz-eit.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.