A táblázatkezelés engem is megizzasztott rendesen na meg a weblap egy kicsit viszont vártam nagyon, hogy lesz prezentáció de sajnos nem volt.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A táblázatkezelés engem is megizzasztott rendesen na meg a weblap egy kicsit viszont vártam nagyon, hogy lesz prezentáció de sajnos nem volt.
Országok pipatali!
Macipapa és a többiek jutalma: nem gumibogyó szörp :malin2: .
Boldog évfordulót a ma születetteknek. :super:
Mindenkinek boldog szülinapot!
Neked külön is Mackó!
Neked külön is Mackó!
Köszönöm szépen! 😀
Boldog születésnapot maci:)
Boldog pipázós szülinapot Maci!
Ezt nem hiszem el. Miért kell mindenkinek dislike gomb facebook-ra? Minden hülye csinálja ezt a script-es hack-et, de közbe CSAK A SAJÁT PROFILJÁT TÖRI FEL VELE, az okostojások. Nézzétek már meg, hogy milyen url címen van. dl.dropbox.com …. Nem a Facebook.com domain alatt van.
Tele lett baszva az üzenőfalam ezzel a mocsokkal. Gyakorlatilag semmi nem látszódik, csak ezek a marhaságok…
Miért ilyen naivak az emberek?
Nem tudom de engem is felk*rt rendesen, jónéhányat már spamnak jelöltem. Csak az a vicces, hogy még mindig egyre több és több jelenik meg az üzenőfalon, pedig csak olvasni kellene egy kicsit előtte nem pedig nekiesni mint a marha… :contrac:
DE HA ÉN SZERETNÉK AKKOR NYOMJAM MEEG????????,,,
Persze Petike, neked szabad!
nem találtam meg a topikot ennek a boltnak ezért ide írom..
Szolnokon az 1001 nonstop boltban lehet kapni el nefes dohányt illetve shiazo -t ??
Járt mostanába ott valaki?
Előre is köszönöm
Szolnokon az 1001 nonstop boltban lehet kapni el nefes dohányt illetve shiazo -t ??
Előre is köszönöm
Shiazo-t azt lehet, El nefes-ről nemtudok
Shiazo 1800Ft
Köszönöm .
Mikor hoznak nekik árút azt esetleg nem tudod ?? Csak mert akkor tudom mikor mennyek , hogy tuti legyen ..
Kérdezni szeretném, hogy Szolnokon belül hol található ez a bolt? Mert holnap megyek Szolnokra és akkor benéznék.
Mikor hoznak nekik árút azt esetleg nem tudod ?? Csak mert akkor tudom mikor mennyek , hogy tuti legyen ..
Én régen voltam már ott, egyik haverom vett ott Shiazo-t 1-2 hete
Szapáry utca, a Kossuth tértől ha mész a Tiszapart felé akkor jobboldalt van kb félúton (Google Maps segíteni fog :P)
Előre is köszönöm
Tehetted volna nyugodtan a : jasz-nagykun-szolnok-megyeiek-t273.html
topicba is! 🙂
Előre is köszönöm
El Nefest csak SZK-ba lehet kapni egyenlőre.
Előre is köszönöm
Tehetted volna nyugodtan a : jasz-nagykun-szolnok-megyeiek-t273.html
topicba is! 🙂
Bocsánat.
Semmi gond,csak Te írtad, hogy nem tudtad hová tenni, ezért írtad ide.
peti562 (20)!
Kívánom, hogy legyen utána még egy 0!! :diable:
Isten éltessen!
APA KEZDŐDIK!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de máris segítséget szeretnék kérni. Ha van kaposvárinak (Kaposváron lakom) dohány ízesítője (lehetőleg mentás vagy gyümölcsös), akkor írjon, mert kéne a hétvégére a Shiazo-mba, de elfogyott.
APA KEZDŐDIK!
kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik öööö apa kezdőődik kezdőőőődik :happy1:
Valaki szokta nézni, az így jártam anyátokkal című sorozatot? Hihetetlen hogy Barney megnősül. 6évad alatt még mindig nem derült ki, hogy kicsoda Ted felesége hmm.
Valamikor július elején nem akarunk tervezni egy vizipipás találkát mondjuk a hősök tere környékén? Tegnap kint voltam párommal, és valami irdatlan jó a terep is, nem sülünk szét a napon, mert sok fa is van, és vannak kiskacsák is most a tóban…
-ez az utóbbi a reklám helye 🙂
-ez az utóbbi a reklám helye 🙂
Engem az étkezési kacsa jobban vonz, ha meghívsz egy ebédre biztos kimegyek. :frime: ==> (kacc kacc kukac)
Lehet róla szó meglássuk.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.