Nem tud valaki egy jó kis pipaboltot Kecskeméten?
Úgyis kell vennem CB-t meg egy Vortex kerámiát … 😛
Sajnos nem. Énis keresem már jó ideje. Van egy de ott ilyen dolgok nincsenek..
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem tud valaki egy jó kis pipaboltot Kecskeméten?
Úgyis kell vennem CB-t meg egy Vortex kerámiát … 😛
Sajnos nem. Énis keresem már jó ideje. Van egy de ott ilyen dolgok nincsenek..
Na megvan, ezt kerestem en!
En meg varom a tesztet. Vagy legalabb par sort, hogy mi lakult a dologbol.
Na megvan, ezt kerestem en!
En meg varom a tesztet. Vagy legalabb par sort, hogy mi lakult a dologbol.
Bocsánat…kicsit el lettem havazva. A teszt készül, az elektromos cigi meg megy az elements dohány ízesitővel. Nagyon jó, csak az akkumulátora úgymond gyenge…30-40 perc intenzív “pipázást” lehet vele nyomnni.
Hamarosan videó is, amint időm engedi el fog készülni.
Várom, várom!
Szerintem elektromos ciginél az a 30-40 perc “pipázás” teljesen korrekt. Egy silányabb öngyulladós szénnel kb. 40-45 perc egy kör szén ami sokkal nagyobb hőt produkál és itt meg egy kis akkumulátor végzi el a hőtermelést. Ettől a kis szerkezettől többet szerintem nem is nagyon várhatunk. 🙂
Ezt honnan gondolod? 🙂 Semmi műanyag nincs benne. A test jégtartály része hasonlóan a testhez rozsdamentes acélból van, a tartály maga pedig szokásosan üvegből.
Szerintem erre gondolt:
Bár ez meg nem KM..
Nee.. Eltört az Szk-s csövem szívóvége! 🙁
Bár orvosoltam pillanatragasztóval de azért akkoris.
Pillanatragasztó nem a legjobb megoldás…
Bár orvosoltam pillanatragasztóval de azért akkoris.
Nekem a markolat alja “szakadt” le de egyszerűen visszanyomtam és nem szivárog(megnéztem vízzel is).
matty66 , Kormi , Géé
Boldog születésnapot mindenkinek 🙂
Egy oktató jellegű képet hoztam mára nektek. Ez történik ha a tömés felénél megunod a pipázást, leveszed a kerámiáról a szeneket, egy helyre sűríted a tálcán és ott felejted. Enjoy!
Nekem is volt már ilyen.
Boldog születésnapot mindenkinek 🙂
Köszi szépen! 🙂
De milyen jófejek a rendőrök, csak röhögnek rajta, hogy milyen készen van 😀 😀
Mégis kik lennének mások, mint ismét az Oroszok!? 😀
Szombaton átugrottam Csengerbe ,vettem lottót a hétvégére ötös és hatos húzásra ( összesen 7 mezőt) ,sajnos semmi nyeremény…. :triste1: ,a hatoson nagyon fura számokat húztak ki….
Valaki lottózik még?
Igen, édesanyám lottózott még pár hete, de abbahagyta. Kapott egy perselyt és abba dobja a lóvét, így biztos a nyereség, évente ~100kFt. 😀
Sikeresen túl vagyon az infón is. Már csak “tanulni” kellene a szóbelikre 😀
Végre túl vagyok az infó érettségin:D kinek milyen lett?:D
Full könnyű volt, 95% feletti lesz 😛
(Tegnap töltöttem le az Office-t :hehe: )
Szerintem nem volt annyira könnyű főleg, hogy előrehozottat írtunk most az osztállyal és amiket gyakoroltunk feladatokat rá azok ehhez képest könnyűek voltak :S
Szerintem nem volt annyira könnyű főleg, hogy előrehozottat írtunk most az osztállyal és amiket gyakoroltunk feladatokat rá azok ehhez képest könnyűek voltak :S
Tesóm is ezt mondta!
Tesóm is ezt mondta!
De remélem azért a minimum 3-as meglesz 😀
Szerintem összességében könnyű feladatsort kaptunk, bár a táblázatkezelés megizzasztott.. Ja és weblapkezelésben a képpel szenvedtem vagy negyed órát.. 😀
Pedig a képkezelés az egyik legkönnyebb. 🙂
png képet kellett létrehozni painttel na most a gondok ott kezdődtek h akkor használtam a paintet életemben először és szerintem utoljára is.. 😀
Szeretném megkérni az újabb tagokat pár dologra, főleg hookah231-et, hogy légy / legyetek oly kedves/ek, és:
– Ne írj több ilyen jellegű hozzászólást, hogy “Megrendeltem, majd írok róla…”
– Tanuld meg használni a fórum lapozó funkcióját, hogy a régebbi oldalak tartalmát is elolvashasd. (Jelen esetben 43. oldalnál tartunk, tehát 42 oldalnyi, az az 42x15hsz van. A mentáról biztos van infó, vélemény.)
– Ne legyél lusta. (Esetleg a többi tag lustaságát segítve, törlöm a kérdésed, hogy ne kelljen lustálkodnia és nem válaszolnia a többi tagnak.
Marhára kezdem unni, hogy értéktelen, semmitmondó, nulla tartalommal rendelkező hozzászólásokat küldözgetnek egyesek. Nem tudom mi a céljuk vele, de ne csodálkozzanak, ha jó pár ilyen el fog tűnni.
– Ne írj több ilyen jellegű hozzászólást, hogy “Megrendeltem, majd írok róla…”
– Tanuld meg használni a fórum lapozó funkcióját, hogy a régebbi oldalak tartalmát is elolvashasd. (Jelen esetben 43. oldalnál tartunk, tehát 42 oldalnyi, az az 42x15hsz van. A mentáról biztos van infó, vélemény.)
– Ne legyél lusta. (Esetleg a többi tag lustaságát segítve, törlöm a kérdésed, hogy ne kelljen lustálkodnia és nem válaszolnia a többi tagnak.
Marhára kezdem unni, hogy értéktelen, semmitmondó, nulla tartalommal rendelkező hozzászólásokat küldözgetnek egyesek. Nem tudom mi a céljuk vele, de ne csodálkozzanak, ha jó pár ilyen el fog tűnni.
A kereső használata kimaradt 😛
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.