x3
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Túl tiszták a kerekek. 🙂
Krampi kedvéért 😛
Túl a törin is, szerintem könnyű volt. És nektek hogyan sikeredett?
Szintúgy. Könnyű volt..4es vagy 5ös
Vajon van az El Nefes gyártójának lenne annyi ideje, hogy betekintést nyújtson a termelésbe egy egyetemistának akinek ezen múlik egy beadandója? 🙂 Konkrétan minden érdekelne a termeléssel kapcsolatban, esetleg a logisztikával, nyilván olyan információk hiányában, ami esetleg kényesen érintené őket (ár, nyereség, összetevők listája stb…) A hsz-em célirányos, mivel legjobb tudomásom szerint akik segíteni tudnának, azok közül többen olvassák a fórumot. Nyilván nem fárasztanék le senkit, 2-3 levélben meg tudnánk beszélni a dolgot. Egy névnek, nicknek nagyon örülnék, persze privátban és a beadandó elkészítését követően első kézből kapná meg a dokumentumot, amennyiben igényt tart rá. Köszönöm előre is a segítséget!
Már nem azért, de őszintén szólva talán a középszintű matek érettségi az egyetlen, amihez konkrétan nem igazán kell leülni tanulni, hogy valaki normálisan megírja, ellenben tökéletesen alkalmas a gondolkodásra képtelenek kiszűrésére.
Úgy látszik butának lenni kúl!
A magyarhoz sem kell igazán leülni. Sajnos sokan még ezzel sem boldogulnak el. Egyeseknek gondot okoz a szövegértés, vagy a gondolkodás. Sajnos ez egyre inkább így van. Két éve én úgy írtam 88%-ot matekból, hogy nem gyakoroltam és nem bújtam a könyveket…. Persze közrejátszik az is, hogy ki milyen beállítottságú goondolkodás terén (humán vagy reál)
Én a töri szóbelimre voltam büszke 90% feletti lett:)
Nyilván nem, de nem hiszem, hogy olyan messze kéne menni, vannak azért itthon is gyárak, csak sajnos senki sem nyilatkozik. Ezt több ízben tapasztaltam, szóval nem árt egyedül próbálkozni, a különböző kamarák illetve gyárakat összefogó honlapokon elérhetőséget szerezni és telefonon célirányosan megkeresni őket, esetleg személyesen felvenni velük a kontaktot.
Nem akarok hülyeséget mondani, de a nyíregyházi dohánygyárnál nem lehet érdeklődni ezügyben? Csak mert itt Szabolcs megyében van az ország dohánytermelésének több mint 90 %-a, szóval hátha tudnak segíteni itt. 🙂
Már nem azért, de őszintén szólva talán a középszintű matek érettségi az egyetlen, amihez konkrétan nem igazán kell leülni tanulni, hogy valaki normálisan megírja, ellenben tökéletesen alkalmas a gondolkodásra képtelenek kiszűrésére.
Úgy látszik butának lenni kúl!
Hát számomra nem… őszintén szólva úgy elrontottam ezt a matek érettségit, hogy elment az életkedvem. Ez kb. 60 % lesz jobb esetben, amikor a kitűzött célom minimum 70 volt. Én szégyellem magam emiatt, mert szokásom szerint a stressz okozta figyelmetlenség miatt az utolsó feladatoknál már nem tudtam megfelelően koncentrálni. 🙁 Ez a legrosszabb amikor a dolgozatom nem a tudásomat tükrözi, hanem a pillanatnyi idegi állapotom… 😀
Köszi a válaszokat! Sajnos az idő nagyon kevés.. (vasárnap este). A héten bepróbálom.. hátha tudnak mondani pár dolgot a termelési folyamatokról, csak azért lett volna jó az El Nefes termelési folyamata, mert a gyakorlati, termelési részeket nem figyelve minden körítőanyagot meg tudtam volna írni hipp hopp magamtól, úgy, hogy az biztosan nem minősül plágiumnak. Kb az SZK a hozzám legközelebb álló termelési folyamatot is végző cég.. mindegy, vmit összeollózok csak találjak megfelelő anyagot egy random gyárról 🙂
Valaki hallott már valamit erről a Doobacco nevű vízipipa dohányról. Úgy voltam vele hogy akkor rá kérdezek. : Lehet hogy valami német márka?
Utólag közben meg találtam a topicot , srry : doobacoo-t1046.html
Doobacco egy Swájci dohánymárka ,állítólag ilyen extra hyper szuper….az ára szerint igen.Németeknél lehet kapni de az kevés glicerines,természetesen Svájcba ,és Lengyelországban.
A lengyelek elég t9k9sek mert náluk lehet Starbuzzt is kapni….meg Romman,5pipes,Al tawareg.
Sőt Doobacco van 15gr is ,kóstolónak…..nagyon praktikus.
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem! Szerintetek hordozhatóság szempontjából mekkora pipát érdemes venni? pl. haverokkal, hogyha megyünk ide-oda akkor, hogy vinni magunkkal?
Mya QT-t ajánlom. Kicsi, így könnyen hordozható, ugyanakkor minőségi is, és füst szempontjából sem kell aggódni.
Itt Mya QT vagy Nargilem Mini (ha lesz) a kínálat, legalább is a fórumosok 90% e kettő modellt fogja ajánlani. 🙂
Köszi a gyors választ! De én valami olcsóbbra gondoltam… ha lenne rá keret akkor egy mya qt-lenne…
Érdemes esetleg az Aladinnak az alacsonyabb modelljeit szemügyre venni. Szétszerelve egy hagyományos hátizsákba simán befér, minőségre is jó, viszont az ára kedvezőbb a korábban említetteknél.
Egyébként a nargillem mini olcsóbb, mint a mya qt, csak az a baj vele, hogy már jó ideje nem jött szállítmány belőle és nem is lehet tudni, hogy mikor jön belőle.
pl. most nézegettem az aladin pipákat: aladin minimi ez az ami kicsi is és szerintem hordozhatóság szempontjából is tökéletes lenne na meg minőségi is:D
A lengyelek elég t9k9sek mert náluk lehet Starbuzzt is kapni….meg Romman,5pipes,Al tawareg.
Sőt Doobacco van 15gr is ,kóstolónak…..nagyon praktikus.
Engem nem győzött meg, kóstoltam, az első benyomások nem túl jók, talán azért mert nem annyira szeretem az ilyen típusú dohányokat.
Én minden dohányt szeretek, csak legyen kétalma íze 🙂
Én is minden dohányt szeretek, csak legyen 2almás íze és legyen mellé még két darab alma. ( . Y . ) 😀 😛
Vagy görögdinnye? 🙂
Nekem Julio azt mondta májusra várja. Tehát nyár végére lesz szerintem 😀
Túl az angolon is, összességében nem volt vészes. Már csak az infó maradt. Aztán lehet készülni a szóbelire.
Ti még szerencsések vagytok … Abban az évben, amikor én érettségiztem, akkor pont a VB csoportmeccsek mentek, így minden nap 3 mérkőzést kellett megnézni, szóval elég nehéz volt a szóbelire bármit is tanulni. Főleg ha az ember a koradélutáni első meccs alatt már besörözött, az esti uccsó meccs után meg még hajnalig sörözött 😀 😀 Ejj-ejj, be szép is volt 😀
Ti még szerencsések vagytok … Abban az évben, amikor én érettségiztem, akkor pont a VB csoportmeccsek mentek, így minden nap 3 mérkőzést kellett megnézni, szóval elég nehéz volt a szóbelire bármit is tanulni. Főleg ha az ember a koradélutáni első meccs alatt már besörözött, az esti uccsó meccs után meg még hajnalig sörözött 😀 😀 Ejj-ejj, be szép is volt 😀
Eh Eh, jól hangzik 😀 És végül hogy sikerült, ezek után ? 🙂
Szóbelikre nem kell tanulni. Én is csak 2 nappal előtte kezdtem készülni. Persze az emelt szintű érettségik kivételek azokra jócskán kell készülni.
Eh Eh, jól hangzik 😀 És végül hogy sikerült, ezek után ? 🙂
5-ös lett minden a magyar kivételével, az csak 4-es, de ugye az emelt szintű szóbelik már hamarabb lementek, így csak a középszintűek maradtak addigra, azok meg nem tartoznak azért annyira a vészes kategóriába 🙂 A történelemmel sosem volt gondom, viszont kicsit cinkes volt úgy Moliére munkásságából beszámolnom és a Tartüffe-öt elemeznem, hogy ott kezdtem el olvasni a könyvet a felkészülési időben 😀 😀 A kedves bizottság meg annyira nem volt kíváncsi a gyönyörűséges körmondataimra, amik semmiről nem szóltak, folyton csak a fránya részletek érdekelték őket 😀 A magyar tanárom a végén csak ennyit mondott: “Legalább az érettségire tanultál volna!” 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.