A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #94836
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

x3

, Hozzászólás ID: #94837
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Túl tiszták a kerekek. 🙂

, Hozzászólás ID: #94838
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

Krampi kedvéért 😛

, Hozzászólás ID: #94839
    wazza
    Felhasználó
    WaZza
    • Hozzászólás: 104

Túl a törin is, szerintem könnyű volt. És nektek hogyan sikeredett?

, Hozzászólás ID: #94840
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631
    WaZza írta korábban:
    Túl a törin is, szerintem könnyű volt. És nektek hogyan sikeredett?

Szintúgy. Könnyű volt..4es vagy 5ös

, Hozzászólás ID: #94841
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

Vajon van az El Nefes gyártójának lenne annyi ideje, hogy betekintést nyújtson a termelésbe egy egyetemistának akinek ezen múlik egy beadandója? 🙂 Konkrétan minden érdekelne a termeléssel kapcsolatban, esetleg a logisztikával, nyilván olyan információk hiányában, ami esetleg kényesen érintené őket (ár, nyereség, összetevők listája stb…) A hsz-em célirányos, mivel legjobb tudomásom szerint akik segíteni tudnának, azok közül többen olvassák a fórumot. Nyilván nem fárasztanék le senkit, 2-3 levélben meg tudnánk beszélni a dolgot. Egy névnek, nicknek nagyon örülnék, persze privátban és a beadandó elkészítését követően első kézből kapná meg a dokumentumot, amennyiben igényt tart rá. Köszönöm előre is a segítséget!

, Hozzászólás ID: #94842
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    krampi írta korábban:
    Lehet velem van a baj, de miért egyre menőbb az, ha valaki 2-est kap matek érettségin? Vagyis abban reménykedik, hogy hátha az meglesz. Természetesen középszintről beszélek.

Már nem azért, de őszintén szólva talán a középszintű matek érettségi az egyetlen, amihez konkrétan nem igazán kell leülni tanulni, hogy valaki normálisan megírja, ellenben tökéletesen alkalmas a gondolkodásra képtelenek kiszűrésére.

Úgy látszik butának lenni kúl!

A magyarhoz sem kell igazán leülni. Sajnos sokan még ezzel sem boldogulnak el. Egyeseknek gondot okoz a szövegértés, vagy a gondolkodás. Sajnos ez egyre inkább így van. Két éve én úgy írtam 88%-ot matekból, hogy nem gyakoroltam és nem bújtam a könyveket…. Persze közrejátszik az is, hogy ki milyen beállítottságú goondolkodás terén (humán vagy reál)

, Hozzászólás ID: #94843
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

Én a töri szóbelimre voltam büszke 90% feletti lett:)

, Hozzászólás ID: #94844
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    DajDaj írta korábban:
    Vajon van az El Nefes gyártójának lenne annyi ideje, hogy betekintést nyújtson a termelésbe egy egyetemistának akinek ezen múlik egy beadandója? 🙂 Konkrétan minden érdekelne a termeléssel kapcsolatban, esetleg a logisztikával, nyilván olyan információk hiányában, ami esetleg kényesen érintené őket (ár, nyereség, összetevők listája stb…) A hsz-em célirányos, mivel legjobb tudomásom szerint akik segíteni tudnának, azok közül többen olvassák a fórumot. Nyilván nem fárasztanék le senkit, 2-3 levélben meg tudnánk beszélni a dolgot. Egy névnek, nicknek nagyon örülnék, persze privátban és a beadandó elkészítését követően első kézből kapná meg a dokumentumot, amennyiben igényt tart rá. Köszönöm előre is a segítséget!

Nyilván nem, de nem hiszem, hogy olyan messze kéne menni, vannak azért itthon is gyárak, csak sajnos senki sem nyilatkozik. Ezt több ízben tapasztaltam, szóval nem árt egyedül próbálkozni, a különböző kamarák illetve gyárakat összefogó honlapokon elérhetőséget szerezni és telefonon célirányosan megkeresni őket, esetleg személyesen felvenni velük a kontaktot.

, Hozzászólás ID: #94845
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712
    DajDaj írta korábban:

Nem akarok hülyeséget mondani, de a nyíregyházi dohánygyárnál nem lehet érdeklődni ezügyben? Csak mert itt Szabolcs megyében van az ország dohánytermelésének több mint 90 %-a, szóval hátha tudnak segíteni itt. 🙂

, Hozzászólás ID: #94846
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712
    krampi írta korábban:
    Lehet velem van a baj, de miért egyre menőbb az, ha valaki 2-est kap matek érettségin? Vagyis abban reménykedik, hogy hátha az meglesz. Természetesen középszintről beszélek.

Már nem azért, de őszintén szólva talán a középszintű matek érettségi az egyetlen, amihez konkrétan nem igazán kell leülni tanulni, hogy valaki normálisan megírja, ellenben tökéletesen alkalmas a gondolkodásra képtelenek kiszűrésére.

Úgy látszik butának lenni kúl!

Hát számomra nem… őszintén szólva úgy elrontottam ezt a matek érettségit, hogy elment az életkedvem. Ez kb. 60 % lesz jobb esetben, amikor a kitűzött célom minimum 70 volt. Én szégyellem magam emiatt, mert szokásom szerint a stressz okozta figyelmetlenség miatt az utolsó feladatoknál már nem tudtam megfelelően koncentrálni. 🙁 Ez a legrosszabb amikor a dolgozatom nem a tudásomat tükrözi, hanem a pillanatnyi idegi állapotom… 😀

, Hozzászólás ID: #94847
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

Köszi a válaszokat! Sajnos az idő nagyon kevés.. (vasárnap este). A héten bepróbálom.. hátha tudnak mondani pár dolgot a termelési folyamatokról, csak azért lett volna jó az El Nefes termelési folyamata, mert a gyakorlati, termelési részeket nem figyelve minden körítőanyagot meg tudtam volna írni hipp hopp magamtól, úgy, hogy az biztosan nem minősül plágiumnak. Kb az SZK a hozzám legközelebb álló termelési folyamatot is végző cég.. mindegy, vmit összeollózok csak találjak megfelelő anyagot egy random gyárról 🙂

, Hozzászólás ID: #94848
    wazza
    Felhasználó
    WaZza

Valaki hallott már valamit erről a Doobacco nevű vízipipa dohányról. Úgy voltam vele hogy akkor rá kérdezek. : Lehet hogy valami német márka?

Utólag közben meg találtam a topicot , srry : doobacoo-t1046.html

, Hozzászólás ID: #94849
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Doobacco egy Swájci dohánymárka ,állítólag ilyen extra hyper szuper….az ára szerint igen.Németeknél lehet kapni de az kevés glicerines,természetesen Svájcba ,és Lengyelországban.

A lengyelek elég t9k9sek mert náluk lehet Starbuzzt is kapni….meg Romman,5pipes,Al tawareg.

Sőt Doobacco van 15gr is ,kóstolónak…..nagyon praktikus.

, Hozzászólás ID: #94850
    feri17
    Felhasználó
    feri17
    • Hozzászólás: 134

Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem! Szerintetek hordozhatóság szempontjából mekkora pipát érdemes venni? pl. haverokkal, hogyha megyünk ide-oda akkor, hogy vinni magunkkal?

, Hozzászólás ID: #94851
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

Mya QT-t ajánlom. Kicsi, így könnyen hordozható, ugyanakkor minőségi is, és füst szempontjából sem kell aggódni.

, Hozzászólás ID: #94852
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Itt Mya QT vagy Nargilem Mini (ha lesz) a kínálat, legalább is a fórumosok 90% e kettő modellt fogja ajánlani. 🙂

, Hozzászólás ID: #94853
    feri17
    Felhasználó
    feri17
    sYska/!/ írta korábban:
    Itt Mya QT vagy Nargilem Mini (ha lesz) a kínálat, legalább is a fórumosok 90% e kettő modellt fogja ajánlani. 🙂

Köszi a gyors választ! De én valami olcsóbbra gondoltam… ha lenne rá keret akkor egy mya qt-lenne…

, Hozzászólás ID: #94854
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Érdemes esetleg az Aladinnak az alacsonyabb modelljeit szemügyre venni. Szétszerelve egy hagyományos hátizsákba simán befér, minőségre is jó, viszont az ára kedvezőbb a korábban említetteknél.

, Hozzászólás ID: #94855
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Egyébként a nargillem mini olcsóbb, mint a mya qt, csak az a baj vele, hogy már jó ideje nem jött szállítmány belőle és nem is lehet tudni, hogy mikor jön belőle.

, Hozzászólás ID: #94856
    feri17
    Felhasználó
    feri17
    krampi írta korábban:
    Érdemes esetleg az Aladinnak az alacsonyabb modelljeit szemügyre venni. Szétszerelve egy hagyományos hátizsákba simán befér, minőségre is jó, viszont az ára kedvezőbb a korábban említetteknél.

pl. most nézegettem az aladin pipákat: aladin minimi ez az ami kicsi is és szerintem hordozhatóság szempontjából is tökéletes lenne na meg minőségi is:D

, Hozzászólás ID: #94857
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    moldy007 írta korábban:
    Doobacco egy Swájci dohánymárka ,állítólag ilyen extra hyper szuper….az ára szerint igen.Németeknél lehet kapni de az kevés glicerines,természetesen Svájcba ,és Lengyelországban.

A lengyelek elég t9k9sek mert náluk lehet Starbuzzt is kapni….meg Romman,5pipes,Al tawareg.

Sőt Doobacco van 15gr is ,kóstolónak…..nagyon praktikus.

Engem nem győzött meg, kóstoltam, az első benyomások nem túl jók, talán azért mert nem annyira szeretem az ilyen típusú dohányokat.

, Hozzászólás ID: #94858
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Én minden dohányt szeretek, csak legyen kétalma íze 🙂

, Hozzászólás ID: #94859
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    krampi írta korábban:
    Én minden dohányt szeretek, csak legyen kétalma íze 🙂

Én is minden dohányt szeretek, csak legyen 2almás íze és legyen mellé még két darab alma. ( . Y . ) 😀 😛

Vagy görögdinnye? 🙂

, Hozzászólás ID: #94860
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    gerago írta korábban:
    Egyébként a nargillem mini olcsóbb, mint a mya qt, csak az a baj vele, hogy már jó ideje nem jött szállítmány belőle és nem is lehet tudni, hogy mikor jön belőle.

Nekem Julio azt mondta májusra várja. Tehát nyár végére lesz szerintem 😀

, Hozzászólás ID: #94861
    wazza
    Felhasználó
    WaZza

Túl az angolon is, összességében nem volt vészes. Már csak az infó maradt. Aztán lehet készülni a szóbelire.

, Hozzászólás ID: #94862
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    WaZza írta korábban:
    Túl az angolon is, összességében nem volt vészes. Már csak az infó maradt. Aztán lehet készülni a szóbelire.

Ti még szerencsések vagytok … Abban az évben, amikor én érettségiztem, akkor pont a VB csoportmeccsek mentek, így minden nap 3 mérkőzést kellett megnézni, szóval elég nehéz volt a szóbelire bármit is tanulni. Főleg ha az ember a koradélutáni első meccs alatt már besörözött, az esti uccsó meccs után meg még hajnalig sörözött 😀 😀 Ejj-ejj, be szép is volt 😀

, Hozzászólás ID: #94863
    wazza
    Felhasználó
    WaZza
    krampi írta korábban:
    WaZza írta korábban:

Ti még szerencsések vagytok … Abban az évben, amikor én érettségiztem, akkor pont a VB csoportmeccsek mentek, így minden nap 3 mérkőzést kellett megnézni, szóval elég nehéz volt a szóbelire bármit is tanulni. Főleg ha az ember a koradélutáni első meccs alatt már besörözött, az esti uccsó meccs után meg még hajnalig sörözött 😀 😀 Ejj-ejj, be szép is volt 😀

Eh Eh, jól hangzik 😀 És végül hogy sikerült, ezek után ? 🙂

, Hozzászólás ID: #94864
    swix
    Felhasználó
    SwIX
    • Hozzászólás: 213

Szóbelikre nem kell tanulni. Én is csak 2 nappal előtte kezdtem készülni. Persze az emelt szintű érettségik kivételek azokra jócskán kell készülni.

, Hozzászólás ID: #94865
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    WaZza írta korábban:
    krampi írta korábban:

Eh Eh, jól hangzik 😀 És végül hogy sikerült, ezek után ? 🙂

5-ös lett minden a magyar kivételével, az csak 4-es, de ugye az emelt szintű szóbelik már hamarabb lementek, így csak a középszintűek maradtak addigra, azok meg nem tartoznak azért annyira a vészes kategóriába 🙂 A történelemmel sosem volt gondom, viszont kicsit cinkes volt úgy Moliére munkásságából beszámolnom és a Tartüffe-öt elemeznem, hogy ott kezdtem el olvasni a könyvet a felkészülési időben 😀 😀 A kedves bizottság meg annyira nem volt kíváncsi a gyönyörűséges körmondataimra, amik semmiről nem szóltak, folyton csak a fránya részletek érdekelték őket 😀 A magyar tanárom a végén csak ennyit mondott: “Legalább az érettségire tanultál volna!” 😀

30 bejegyzés megtekintése - 12,721-12,750 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.