Hát én csak azt akarom ne jelentsük ki ilyen határozottan, ha valakinek szerencséje van, betévedhet olyan üzletbe ahol van friss af. De nagy általánosságban igazad van, én is csak egy üzletről tudok ahol van jó minőségű az egész országban. Viszont aki tapasztalatlan azt tényleg megtéveszthetik a többi üzletben..ahol már lejártak.. :S
Én arról írtam, hogy jelen pillanatban tudomásom szerint senki nem rendelkezik olyan engedéllyel, hogy legálisan hozhasson be AF dohányokat és azokat árulhassa. Így szerintem az az általános eset, hogy jelenleg nem kapható. Mindenesetre utána azt is írtam, hogy néhol fellelhető, de azoknak a nagy része sajnos régen lejárt (ergo egy része még friss). De az illegális dohányimporttal, mint olyannal nem hiszem, hogy mértékadó forrásként kéne számolni 🙂
Jól van, én nem vitatkozni akarok, azt hiszem finoman fogalmaztam.. és mondtam általánosságban igazad van, de szerencséje lehet az embernek..ha olyan helyre téved. És kész. Nem a reménytelenséget akartam hangsúlyozni, hanem azt, ha valaki szerencsés kaphat.