Mennyibe ? Mamámat lehet érdekli , úgyis szokott ilyen diós cuccot sütni XD
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Mennyibe ? Mamámat lehet érdekli , úgyis szokott ilyen diós cuccot sütni XD
Pontosan Duayne 😀 és látjátok feleim szüntükkel hogy mire jó a zh hét előtti időszak 😀 de legalább most már elfogyott az egész dió 😀 lehet várni az ideit 😀
… 95263.html
Ezt most találtam és egyből a vízipipa jutott eszembe.Gondolom öngyulladós, de elvileg kókusz héjából van.
Ezt most találtam és egyből a vízipipa jutott eszembe.Gondolom öngyulladós, de elvileg kókusz héjából van.
Legjobb grillbrikettel pipázni :faché4: :gene:
A lényegen nem változtat, mivel ilyenkor szoktak szép dolgok kikelni a leszedett dióból. 🙂
Idézet az eladótól: “Tüzelőanyag: kókuszhéj bárium- és nátriumnitráttal, ami kompletten elég.“
Tehát nem érdemes hagyományos öngyulladós szenet használni. 🙂 Igaz ezeknél is ilyen vegyszerek vannak, de jóval kisebb mennyiségben szerintem.
De csak akkor ha nem megfelelő körülmények között volt tárolva. 😉
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Minden kedves fórumozónak rúzzsal fessék pirosra a tojásait!
wad!
Isten éltessen!
Nakhla – sárgadinnye túltömve 😛
Tudsz élni!Nemsokára nálunk is hasonló lesz, kaja megvolt már.
gerago…Ami a tobacco expo-n készült starbuzz videó, ott a vége felé mutat a csaj 2 pipát. Az a sárkányos az milyen pipa, és mennyibe fájhat úgy kb?
Ezt a videót hol lehet megnézni mivel engem nagyon érdekel.
Hali! azt szeretném kérdezni, hogy sima glicerint honnan lehet szerezni és kb mennyibe kerül?
Patikákban lehet vásárolni. Árat nem tudok.
Kedves Wolfi nem tudom de :google: a barátod és nyugodtan rákereshetsz pl.: dragon hookah néven.
Kedves Wolfi nem tudom de :google: a barátod és nyugodtan rákereshetsz pl.: dragon hookah néven.
Bocsi de ezt a linket nem hagyhatom ki 🙂 https://lmgtfy.com/?q=dragon+hookah
A hölgy elmondása szerint Ed Hardy pipák, mindketten.Ha rákeresel, talán több szerencsével jársz, mint én, mert sajna nem találtam sehol. Gondolom az Ed Hardy pipákat nézegetve, hogy 250-300 $ között lehet az ára..
Kedves gerago…Rákerestem…még a kérdésem előtt…
És nem találtam. Amit találtam egyik sem Ed Hardy pipa volt, és egyik sem így nézett ki. Ezért tettem fel a kérdést… :frime:
Még annyit, hogy én nem vagyok kezdő fórumos, úgyhogy kímélj meg a kioktatás jellegű “NEM HAGYHATOM KI…” CíMŰ LINKEKTŐL DRÁGA RightClick KEZDŐKOMA.
És nem találtam. Amit találtam egyik sem Ed Hardy pipa volt, és egyik sem így nézett ki. Ezért tettem fel a kérdést… :frime:
Még annyit, hogy én nem vagyok kezdő fórumos, úgyhogy kímélj meg a kioktatás jellegű “NEM HAGYHATOM KI…” CíMŰ LINKEKTŐL DRÁGA RightClick KEZDŐKOMA.
Bocsánat tényleg kezdő voltam! Nem az utolsó keresési eredményt linkeltem (érdemes megnézni, első találat): https://lmgtfy.com/?q=dragon hookah Ed Hardy
Továbbá az egy dolog hogy a linket a vicc értéke miatt tettem be (az ismeretségi körömben mindenkinek így linkelek google linket)!
Vizipipa.eu shiazo reklámos videók , mikor lesznek fent ?:)
Sziasztok! :cote:
Kerestem, hova írjak először, és ez tűnik a megfelelő topicnak. Bari vagyok, jelenleg három város között vándorlok, Pest, Miskolc és Eger. A legtöbb időt Egerben töltöm, nagyon örülnék egri pipásoknak, kiülni kicsit a Népkertbe, élvezni a napsütést.. 🙂 Néhány hete költöztem csak ide és keresem a társaságom.
Egyébként három éve találkoztam a vízipipázással, mint élménnyel, két éve vagyok aktív pipás, azóta van sajátom is 🙂
No, hát röviden és egyelőre ennyi :ange:
Üdv köztünk!
Vannak külön témák a különböző megyéknek is, esetlegesen ha oda is bekukkantassz, akkor könnyeben találhatsz helyi pipásokat 🙂 Pest pedig a könnyű alkatrész, szén és dohány beszerzés miatt jó, hogy beleesik ebbe a háromszögbe, nem kell folyton netről rendelni 🙂
Köszi és köszi, ez egy jó ötlet, írok oda is :cote:
Igen-igen, főleg mivel mindkét város vonata a Keletibe fut be és tőle egy köpésnyire van a kedvenc pipaboltom 😀
Bocsánat tényleg kezdő voltam! Nem az utolsó keresési eredményt linkeltem (érdemes megnézni, első találat): https://lmgtfy.com/?q=dragon hookah Ed Hardy
Továbbá az egy dolog hogy a linket a vicc értéke miatt tettem be (az ismeretségi körömben mindenkinek így linkelek google linket)!
RightClick!
Az ismeretségi köröd hidegen hagy, továbbá személyem irányába undorító és sz*r viccnek vagy minek tartom ezt a linked. Tartsd meg inkább magadnak vagy ismerőseidnek ezt a módot. Megjegyzem, hogy erre felénk nem így szokás. Ez egy elég sértő és megalázó linkelési mód, mellyel tökéletesen hülyének próbálod beállítani a másik embert!
Nos már bocs, de ezek után meg is van a véleményem rólad!
És ha nem haragszol nem kérnék további kommentet tőled. Inkább a normális fórumos kollégák véleményét, és tudásuknak információjára lenne szükségem.
Gondolok itt .Kiki., Cira, Dice, Hookah, JimClark, Nick, RaZaN, Riccio, Rusee, Saiid, SamPez, SzultánKincsei, akoska60, dózer23, gerago, hundarkblade, krampi, moldy007, sYska/!/, wakummaci és Tomka kollégákra. Az Ő véleményükre adok, és az Ő linkelésük a helyes, nem pedig az amivel Te szégyenítesz meg másokat.
Köszönöm a linkeid egyébként csak annyit róluk, hogy SEMMIT SEM ÉRNEK!
Naaaa, azért ne csináljunk a bolhából elefántot 🙂 Béke van gyerkőcök :=
Erre a pipára gondoltam:
https://www.hookahcompany.com/dragon_hookah_with_case_4354_prd1.htm
Illetve a következő oldalon valószínűleg a közeljövőben elérhető lesz az adott pipa(‘k)
Hogy normális fórumos kollegától is kapj választ: még itt sincs kirakva az általad említett pipa. Valószínűleg annyira új, hogy még nincs forgalomban, vagy annyira népszerű (muhahahaha), hogy mindenhonnan el is fogyott.
Amúgy meg felesleges ez a picsogás. Nem kell ilyen leánylelkűnek lenni, nem értem ebben mi a sértő és undorító, de akkor ezekszerint nem egyforma az emberek humorérzéke. Kifejezetten viccesnek én sem találom, de ettől még nem kell lefejelni a monitort 😉
Én voltam a figyelmetlen, nem gondoltam másokra. Bocsánatot is kérnék de megfelelően ki lettem osztva ahhoz hogy ne nagyon érezzek bűntudatot. Ennek ellenére mindenkitől bocsánatot kérek hogy megzavartam itt a hangulatot.
Eddig sem írtam sok hozászolást ezután sem fogok főleg ha mindenkiből az undort váltom ki 🙂
Üdvözlettel: RightClick
Eddig sem írtam sok hozászolást ezután sem fogok főleg ha mindenkiből az undort váltom ki 🙂
Üdvözlettel: RightClick
Miért váltanál ki undort bárkiből is? Volt egy nézeteltérésed valakivel (amit szerintem egymás között lehetne a legtisztábban privátban rendezni), amiről te is és a másik fél is elmondtátok a véleményeteket. Le van zárva a dolog, megy az élet tovább 🙂
Vagy mindjárt beírok valamit, amin mindenki megsértődik, aztán zárhatjuk be az egész pereputtyot! 😀
Miért váltanál ki undort bárkiből is? Volt egy nézeteltérésed valakivel (amit szerintem egymás között lehetne a legtisztábban privátban rendezni), amiről te is és a másik fél is elmondtátok a véleményeteket. Le van zárva a dolog, megy az élet tovább 🙂
Vagy mindjárt beírok valamit, amin mindenki megsértődik, aztán zárhatjuk be az egész pereputtyot! 😀
Hmmm… 😉 te kis hunszutfijú! 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.