Isten Éltessen Moldy ! :alcool1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Isten Éltessen Moldy ! :alcool1:
Áúúúúúúúúúúúú!!! Isten éltessen Moldy és a többiek!!!
:alcool1: Isten éltessen Moldy! :alcool1:
Nagyon sok boldog születésnapot Néked!
Boldog szülinapot moldy mester 🙂
Boldog szülinapot Moldy mester:)
Boldog Szülinapot!
Boldog születésnapot kívánok Moldy! 🙂
Egy kis infó, páraknak jó hír: Sahlar Mini és Med Phunnel szombat délután a kezembe! 🙂
Ez Neked jó hír!
Mikor lesz az SZK-ban, vagy az én kezemben?
Majd. 🙂 Neked majd korán adok, ne izgulj. Karácsoyi ajándéknak tökéletes lesz maaaajd. 😀
Majd. 🙂 Neked majd korán adok, ne izgulj. Karácsoyi ajándéknak tökéletes lesz maaaajd. 😀
Nagyon vicces, csak nem tudok nevetni rajta!
Szeretném már használni!
Majd fogod, pár hét.
Köszi szépen mindenkinek….
Boldogat moldy!
Üdv!
Múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy SZK mosható szívócsőnek valamint egy El Nefes mini phunnelnek. Már éppen a sokadik pipázásomat hajtom végre eme pillanatban, de valami nem hagy nyugodni. Mióta megvannak az új cuccok állandóan víz megy a csőbe, mikor szívom.. Kicsit idegesítő..Top Mark 55 cm két csöves pipám van, talán túl pici? Eddig nem vettem észre hogy befolyt volna a csőbe a víz. 🙁
Ugye ennek a pipának a test részének az alja meg ilyen “anyacsavar” formájú, szóval a házi heba filter nem nagyon jöhet szóba, vagy flexeljek? 😀
Köszi! Jó pipázást mindenkinek! 🙂
Megelőztem egy PUG 106-ot. Robogóval :hehe:
Állok a pirosnál. Beáll mögén egy rendőrautó. Zöldre vált a lámpa elindulok, direkt 50el megyek mert annyival lehet, erre a rendőrautó kivág (záróvonal volt) és körülbelül 70el megelőz. Mert ő megteheti :super:
Ki ne hűljön a fánk :happy1:
a hasmenés nagyobb úr mint a kresz 😉
Boldog Szülinapot Moldy!
a hasmenés nagyobb úr mint a kresz 😉
Én is erre gondoltam abban a pillanatban 😀
Múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy SZK mosható szívócsőnek valamint egy El Nefes mini phunnelnek. Már éppen a sokadik pipázásomat hajtom végre eme pillanatban, de valami nem hagy nyugodni. Mióta megvannak az új cuccok állandóan víz megy a csőbe, mikor szívom.. Kicsit idegesítő..Top Mark 55 cm két csöves pipám van, talán túl pici? Eddig nem vettem észre hogy befolyt volna a csőbe a víz. 🙁
Ugye ennek a pipának a test részének az alja meg ilyen “anyacsavar” formájú, szóval a házi heba filter nem nagyon jöhet szóba, vagy flexeljek? 😀
Köszi! Jó pipázást mindenkinek! 🙂
Hello!
Az új csövet könnyebb szívni, így erősebb a szívás és könnyebben felviszi a vizet.
Amúgy ha felszívod a csövet akkor mit csinálnál? No? Kevesebb vizet próbálsz a tartályba tölteni. 😉
Basszus figyelj már oda, mit, és hogyan írsz! Ha nem tudod, akkor figyeld a piros hullámos vonalat! Nem sorminta!!! Azért van, mert valamit elkúrtál!!! Javítsd ki! :erk:
Hát ezen jót nevettem XD “sorminta..”
Erről a matek tanárom “cirádás” szava jutott eszembe 😀
Valaki ,akinek van tapasztalata tudna mondani valamit arról hogy a villanyborotvák közül a rezgő késes vagy a forgó késes-e a jobb? (Illetve előnyök,hátrányok?)
Hali!
Syska-tól kérdezném, hogy Szegeden az Anna-kút mellet hol van az a dohányüzlet? Vízipipadohány is kapható, vagy csak Shiazo? Mert elég necces mindig kifizetni pluszba az 1000Ft postaköltséget.. Vagy marad a Hónap eleji Zöld hétfős ingyen szállításos megoldás..
Köszi!
Már vagy 30 éve rezgőkésest használok, a forgókésesről nem tudok mit mondani.
A rezgőkéses rövidebbre vágja a szőrszálakat mint a forgókéses.Nyomni sem kell annyira az archoz mint a forgókésest.Az élete viszont kicsivel kisebb.Vásárláskor érdemes megnézni hogy lehet külön kapni tartalék rostélyt és venni legalább 1et mert mire majd kell már nem lesz az a típus…..
Syska-tól kérdezném, hogy Szegeden az Anna-kút mellet hol van az a dohányüzlet? Vízipipadohány is kapható, vagy csak Shiazo? Mert elég necces mindig kifizetni pluszba az 1000Ft postaköltséget.. Vagy marad a Hónap eleji Zöld hétfős ingyen szállításos megoldás..
Köszi!
Anna kúttól elkezdesz sétálni a Széchényi tér felé. Bal oldalon SPAR (vagy valami hasonló nagyobb bolt), vele pont szembe egy kis dohánytrafik.
Boldog Születésnapot szmark001
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.