Krampinak sok szeretettel:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Krampinak sok szeretettel:
Boldog szülinapot krampi!
Holnap iskolanap lesz a suliban, és hát elviszem a pipámat, kb egész nap csak füstölni fogok pár haverral 😛
Boldog Szülinapot Krampi!
Holnap iskolanap lesz a suliban, és hát elviszem a pipámat, kb egész nap csak füstölni fogok pár haverral 😛
Úgy-úgy, jól is teszed, hagy legyen még rosszabb híre a vízipipának. Nem hiszem, hogy bármelyik tanár, vagy akár egy felnőtt, aki látja majd boldogan biztat… De te tudod, ha úgy érzed, hogy suliba való, hajrá.
(attól függetlenül, hogy érettségi-szünet, lyukasóra, szabadfoglalkozás, vagy mittomén mi lesz, szerintem nem oda való)
Úgy-úgy, jól is teszed, hagy legyen még rosszabb híre a vízipipának. Nem hiszem, hogy bármelyik tanár, vagy akár egy felnőtt, aki látja majd boldogan biztat… De te tudod, ha úgy érzed, hogy suliba való, hajrá.
(attól függetlenül, hogy érettségi-szünet, lyukasóra, szabadfoglalkozás, vagy mittomén mi lesz, szerintem nem oda való)
Hát te lehet hogy iskolába jársz, én ahova járok az inkább szabadidőközpont…
Jah és nem a tanári előtt terveztem :siffle:
ezt a kétmagos procit még mindig iszonyatosan erőltetettnek érzem telefonokba. egyedül akkor jön ki ez a különbsgé amikor teszteket futtatsz rajta, amúgy egy alkalmazás sincs ami kihasználná.
HDfelvétel még oké, bár az ember nem ezen fog klippeket forgatni, a vágóprogram meg olyan mintha mikiegérmoziban szaladgálnál ollóval. nem hiszem hogy tökk funkciója lenne mint egy régebbi telefonon a csengőhang szerkesztésnek
Hát te lehet hogy iskolába jársz, én ahova járok az inkább szabadidőközpont…
Jah és nem a tanári előtt terveztem :siffle:
Hát, lehet hogy én már lassan 30 vagyok. Örülök, hogy szabadidőközpont, legyél rá büszke, már kb minden suli az, látszik is a kölykökön. Ettől függetlenül szerintem nem oda való. Én imádom a pipát, de ha azt látnám, hogy egy gyerek a suliban szívja, kb annyit gondolnék, hogy egy kis s+++fej, mit menőzik? Nem arra való. És ha én, aki pipás vagyok, ezt gondolom, szerinted más mit fog?
Elég rossz a hírünk már alapból, nem kell hogy ez is tetézze. Ott a sok videó jutubon, menőznek a 16 évesek, hogy hátsó padban pipáznak. Jajj de jó, csak hol marad a pipa lényege? Mindegy, azt csinálsz, amit akarsz, csak ne csodálkozz, ha páran majd úgy néznek rád. Akár itt is.
Tudom amúgy, tisztában vagyok nagyjából a hulladéklerakókban keletkező biogáz hasznosításáról és annak nehézségeiről. Viszont én amit írtam arra gondoltam, hogy van egy konkrét települést amit nem nevezek nevén, ahol már évek óta megvan a terv, pályázatot is írtak és elnyerték volna, csak az egyik legnagyobb energiaszolgáltató társaság tulajdonában van ott egy hőerőmű ami közbelépett az önkormányzatnál, hogy hát helló, nekünk ebből nincs hasznunk… 🙂
Bocs, hogy két nap után előhoztam a témát, csak nem volt netem, hogy válaszoljak. :amen:
Dice, nektek ebből a szempontból akkor tényleg laza sulitok van. Nálunk ha már kicsit nagy a tolongás a dohányzóban, akkor az igazgató kimegy üvöltözni, hogy miért cigiznek ennyien, és itt szigorúan nézik ki múlt el 18. Bár én ezt helyesnek is tartom.
Dice, nektek ebből a szempontból akkor tényleg laza sulitok van. Nálunk ha már kicsit nagy a tolongás a dohányzóban, akkor az igazgató kimegy üvöltözni, hogy miért cigiznek ennyien, és itt szigorúan nézik ki múlt el 18. Bár én ezt helyesnek is tartom.
Elmúltam már 18..
Elmúltam már 18..
Elhiszem, hogy elmúltál 18, nem is azért mondtam. Hanem úgy értettem, hogy nálunk olyan a szigor, hogy a nagykorúakat is rendszeresen ba**ogatják a dohányzás miatt. 😀 Majdnem minden héten előfordul, hogy kint üvöltözik a “főnök” a dohányzóban. Szembe meg állnak velük a diákok cigivel a szájukban. Akkor el se képzelem mi lenne ha én tegyük fel megjelennék ott vízipipával a kezemben, be se kellene üzemelnem, elég csak szimplán a kezembe venni már baj lenne… 😀
Elmúltam már 18..
Elhiszem, hogy elmúltál 18, nem is azért mondtam. Hanem úgy értettem, hogy nálunk olyan a szigor, hogy a nagykorúakat is rendszeresen ba**ogatják a dohányzás miatt. 😀 Majdnem minden héten előfordul, hogy kint üvöltözik a “főnök” a dohányzóban. Szembe meg állnak velük a diákok cigivel a szájukban. 😀
Nálunk nincs ilyen probléma, igazgató láncdohányos szóval minden szünetben megvan a kis “programja” 😀
(Amúgy én nem cigizek)
Elmúltam már 18..
Elhiszem, hogy elmúltál 18, nem is azért mondtam. Hanem úgy értettem, hogy nálunk olyan a szigor, hogy a nagykorúakat is rendszeresen ba**ogatják a dohányzás miatt. 😀 Majdnem minden héten előfordul, hogy kint üvöltözik a “főnök” a dohányzóban. Szembe meg állnak velük a diákok cigivel a szájukban. Akkor el se képzelem mi lenne ha én tegyük fel megjelennék ott vízipipával a kezemben, be se kellene üzemelnem, elég csak szimplán a kezembe venni már baj lenne… 😀
Ja hát igen… Suli meg vizipipa. Jó téma 😀
Az én pipám már megjárta az öreg alma matert :siffle:
Nem volt hosszú látogatás. Végzősként azt gondoltuk, hogy mi olyan kemények vagyunk, hogy begyújtunk egy pipát a terem közepén sulinapokon.
Annyit se tudtunk mondani, hogy “hőtartósapka” máris az igazgatóiban landolt szegény pipa. 😀
Mikor visszakértük egy hét múlva, az igazgatóhelyettes egy rohadt nagy vigyorral az arcán hozza ki nekünk az igazgatóiból és ezt mondja:
“Itt az anyag!”
Nemkicsit pusztultunk a röhögéstől.
Ja amúgy ha érdekel titeket ilyen, akkor elkészült a rövidfilmünk a Shiazo-s pályázatra:
Facebook:
Youtube:
Ha van pár percetek kukkantsátok meg 🙂 megéri.
Muhahaha Epica – Imperial March háhhá! Ez nálam egy pluszpont. 😀
A pipán az alufólia elég kemény…
A Vegetás poén tényleg jó! 😀
A pipán az alufólia elég kemény…
Igen, igen… az a pipa… hmm… volt már egy pár helyen.
ez nagyon beteeeg xD
egyel kevesebb agysejtem lenne már növénynek számítanék ezután 😀
Felkerültek a videók a webáruház videós pályázatára. 6db? 🙂
Kapásból a “igazi fanok részvételével ” sérti a szabályzatot, mert adható le tévébe a dohányos fotó miatt.
Amúgy érdekes, hogy sokba volt Aladin Nomad vízipipa. Viszont mosható szívócső vagy akár szipka használata kevésbe volt….
A “Kedvet kaptál” készítőinek viszont külön gratulálnék, nagyon jó ötleteket vittek a videóba, kár, hogy füst nem volt olyan sok. 🙂
Hol lehet megnézni a vidikeT?
Ja hát igen… Suli meg vizipipa. Jó téma 😀
Az én pipám már megjárta az öreg alma matert :siffle:
Nem volt hosszú látogatás. Végzősként azt gondoltuk, hogy mi olyan kemények vagyunk, hogy begyújtunk egy pipát a terem közepén sulinapokon.
Annyit se tudtunk mondani, hogy “hőtartósapka” máris az igazgatóiban landolt szegény pipa. 😀
Mikor visszakértük egy hét múlva, az igazgatóhelyettes egy rohadt nagy vigyorral az arcán hozza ki nekünk az igazgatóiból és ezt mondja:
“Itt az anyag!”
Nemkicsit pusztultunk a röhögéstől.
Ja amúgy ha érdekel titeket ilyen, akkor elkészült a rövidfilmünk a Shiazo-s pályázatra:
Facebook:
Youtube:
Ha van pár percetek kukkantsátok meg 🙂 megéri.
most vagy kurvajó mikrofonotok van, vagy utószinkronizáltátok 😀
Nagyon jópofa lett. Amikor eltöpreng rajta, hogy “ásványi kő” hát azon kiégtem 😀 . És még a végén, az ott vegeta? :hehe: Úgyhogy Grat a vidihez, nekem tetszett.
Youtube kereső: Vízipipa Cool Túra
Nagyon örülök, hogy tetszik srácok! Nagyon jól estek a pozitív visszajelzések 🙂
Riccio: Nincs utószinkronizálva, a kamera mikrofonja van használva (egy középkategóriás Samsung).
Hali az lenne a kérdésem h Sultan centerben lehet-e kapni El Nefes illetve Nakhla mizo dohányokat?
Nem centerbe biztosan nem kapsz ilyesmit
De ha gondolod ráírják neked egy másik dobozra! :hehe:
ja! Én simán kinézem belőlük hogy megtudnák magyarázni a sima nakhla-ra hogy mizo :gene:
Ebben nincs annyi, mert tulajdonképpen kivitelezhetetlen. A kerámia max egyszerhasználatos lehet, többször nem tudná felszívni az anyagot. Szóval érdekességnek, egyszer kipróbálni oké, de kb ennyi.
Mi is elkészültünk a reklámfilmmel, sajnos csak facebookon tudjátok megnézni élvezhetően, mivel youtube leblokkolta a hangot.. -.- Itt a link : https://www.facebook.com/permalink.php?s … 4&comments
eddig szerintem még ez a legjobb
FIGYELEM :contrac:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.