A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #94416
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

Ezeknek nem lehetne inkább nyitni egy különtopikot? Mint látom úgy is van pár érdeklődő, meg olyan aki szívesen rajzol.

, Hozzászólás ID: #94417
    kurion
    Felhasználó
    kurion
    • Hozzászólás: 179

Az Szultán Kincseiben kapható páncél alufóliának semmi mellégíze nincs? mivel nekem volt ismerősömtől fél méter széles elég vastag alufólia ami érdekes ízt adott a dohánynak és érdese rosszullétet okozott.

, Hozzászólás ID: #94418
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    kurion írta korábban:
    Az Szultán Kincseiben kapható páncél alufóliának semmi mellégíze nincs? mivel nekem volt ismerősömtől fél méter széles elég vastag alufólia ami érdekes ízt adott a dohánynak és érdese rosszullétet okozott.

Már legalább egy éve használom, és még nem éreztem semmi különöset vele kapcsolatban.

mellékíze!!!! 🙂

, Hozzászólás ID: #94419
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    akoska60 írta korábban:
    kurion írta korábban:

Már legalább egy éve használom, és még nem éreztem semmi különöset vele kapcsolatban.

mellékíze!!!! 🙂

Vigyázat ! Pozor ! Achtung ! Boltban kapható alufólia az megfelelő.De van olyan fólia ami ipari felhasználásra szánt ,ezek egyik oldalon motor olajjal vannak kenve .

, Hozzászólás ID: #94420
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    moldy007 írta korábban:
    akoska60 írta korábban:

mellékíze!!!! 🙂

Vigyázat ! Pozor ! Achtung ! Boltban kapható alufólia az megfelelő.De van olyan fólia ami ipari felhasználásra szánt ,ezek egyik oldalon motor olajjal vannak kenve .

De a páncél fólia nem ilyen!!!

, Hozzászólás ID: #94421
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Ja , a páncél fólia az jó…. :super:

, Hozzászólás ID: #94422
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    , Hozzászólás ID: #94423
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712

Ez egy okos dolog, és ezt nem csak a Google tudná megcsinálni, hanem sok más, kisebb iparágakban is lehetne megújuló energiát felhasználni, ami nem csak környezetbarát de olcsóbb is! Ráadásul az olcsón van a hangsúly! Csak sajnos a pénz nagy úr. Ez a probléma Magyarországon is. Egy nagyváros hulladéklerakójában olyan mennyiségű biogáz keletkezik, mely városrészeket látna el energiával, például a távhőszolgáltatásnál a földgáz felhasználást kiválthatná, de mindenképpen csökkenne a felhasználása. Rém egyszerű dolgok ezek, csak sajnos a szolgáltatóknak nagyobb hasznuk van a fosszilis energiahordozók eladásában. Kis hazánkban a környezettudatos nevelés is átlag alatti színvonalon van, ráadásul aki napelemet szerel a házára nem kap állami támogatást… Nem kell messzire menni, a szomszédos Ausztriában a családok hétvégén ha bevásárolni mennek zsákokba viszik a már előre otthon szelektíven gyűjtött hulladékot és az ott lévő szigeteken a megfelelő konténerbe berakják, és ez náluk teljesen természetes, alapvető dolog. Itthon meg épp felakarják számolni a hulladékgyűjtő szigeteket. 😀

, Hozzászólás ID: #94424
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

James, ezt én is teljesen így gondolom ahogy te és a szöveged úgymond “lájkolnám”.Én mindig megpróbálok környezettudatosan élni és másokat is megpróbálok invitálni ebbe az életmódba de sajnos nem nagyon érdeki őket és így néha feladom, mert én egyedül nem érek semmit azzal a sok ember “ellen” aki nem képes ezeket felfogni, hogy nem sok időnk van már hátra, ha így haladunk.

, Hozzászólás ID: #94425
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488

Rohadt kaszinó elvitte a dohány rendeléshez rakott pénzemet :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #94426
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    Saiid írta korábban:

Ezért szabad csak “lesz*rom pénzből” játszani 🙂

, Hozzászólás ID: #94427
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488
    krampi írta korábban:
    Saiid írta korábban:

Ezért szabad csak “lesz*rom pénzből” játszani 🙂

Hát pénteken nyertem nem keveset utána meg tegnap el is veszíttetem. Pedig már elképzeltem magam előtt azt a finom 3-4 kg dohányt (Tangiers,Al Fakher,Ayam Zaman,Social Smoke,Fantasia) 🙁

, Hozzászólás ID: #94428
    porcika
    Felhasználó
    porcika
    • Hozzászólás: 431

Én ezért nem szoktam fogadni meg ilyenek , max póker néha 😀

, Hozzászólás ID: #94429
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556
    James írta korábban:

Ez egy okos dolog, és ezt nem csak a Google tudná megcsinálni, hanem sok más, kisebb iparágakban is lehetne megújuló energiát felhasználni, ami nem csak környezetbarát de olcsóbb is! Ráadásul az olcsón van a hangsúly! Csak sajnos a pénz nagy úr. Ez a probléma Magyarországon is. Egy nagyváros hulladéklerakójában olyan mennyiségű biogáz keletkezik, mely városrészeket látna el energiával, például a távhőszolgáltatásnál a földgáz felhasználást kiválthatná, de mindenképpen csökkenne a felhasználása. Rém egyszerű dolgok ezek, csak sajnos a szolgáltatóknak nagyobb hasznuk van a fosszilis energiahordozók eladásában. Kis hazánkban a környezettudatos nevelés is átlag alatti színvonalon van, ráadásul aki napelemet szerel a házára nem kap állami támogatást… Nem kell messzire menni, a szomszédos Ausztriában a családok hétvégén ha bevásárolni mennek zsákokba viszik a már előre otthon szelektíven gyűjtött hulladékot és az ott lévő szigeteken a megfelelő konténerbe berakják, és ez náluk teljesen természetes, alapvető dolog. Itthon meg épp felakarják számolni a hulladékgyűjtő szigeteket. 😀

A biogázban tévedsz, Ahhoz, hogy egy jól működő telepet hozzál létre pénz kell ami otthon egyáltalán nincs, Szabványok vannak rá speciális anyagok. stb. Nem csak úgy beledugjuk a csövet a szemétbe aztán már van is biogázunk. Természetesen keletkezik biogáz de nem lenne elég hogy megérné a ráépülő telepet építeni. Ahhoz hogy biógáz-telepet működtethessen egy város , válogatni kell a hulladékot, hogy minél több magas széntartalmú anyagot tartalmazzon. Erre szintén kell emberi erőforrás és gépek amik szintén több 10 milliós tételek. Nem hinnétek mennyi jó ötlet van Magyarország zöldebbé varázsolásában. De nincs rá pénz ez van!

Egyébként meg van állami támogatás a napelemekre de azt hiszem csak 10% de ahhoz is pályázatot kell írni azt ők elbírálják azt lehet meg sem kapod, vagy ha igen több pénz és időd megy el rá mint ha meg sem igényelted volna.

S vannak minta országok, (németek, osztrákok) de ott más a mentalitás és kicsit jobb anyagi körülmények között élnek. De azért ne adjuk fel! Próbáljunk meg környezettudatosan élni és sokat pipázni ! 🙂

, Hozzászólás ID: #94430
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

A vízipipás infó oldalon, most kereken 100 beküldött kérdés van. 😀

, Hozzászólás ID: #94431
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    • Hozzászólás: 343
    sYska/!/ írta korábban:

Akkor lesz egy kis idő mire mindre válaszolsz! 😀 Sok sikert! 😀

, Hozzászólás ID: #94432
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    szmark001 írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Akkor lesz egy kis idő mire mindre válaszolsz! 😀 Sok sikert! 😀

Már mindenre van válasz, csak ennyi kérdés érkezett be. 🙂

, Hozzászólás ID: #94433
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

Hát ha nem látom a saját szememmel akkor nem hiszem el! 🙂 xD

, Hozzászólás ID: #94434
    hookah231
    Felhasználó
    immobear
    • Hozzászólás: 458

Nem nagyon találtam erre témát, szóval ideírom.

Azon gondolkoztam, hogy írja mindenki, hogy tartályba szénsavas folyadékot nemszabad rakni, ezt miért mondják?

Én raktam bele anno nyáron kólás dohányhoz jéghideg kólát(szénszavastól), és isteni volt.

Előre is kösz.

, Hozzászólás ID: #94435
    snake
    Felhasználó
    Snake
    • Hozzászólás: 144
    hookah231 írta korábban:
    Nem nagyon találtam erre témát, szóval ideírom.

Azon gondolkoztam, hogy írja mindenki, hogy tartályba szénsavas folyadékot nemszabad rakni, ezt miért mondják?

Én raktam bele anno nyáron kólás dohányhoz jéghideg kólát(szénszavastól), és isteni volt.

Előre is kösz.

A tartályba pedig a pipának a fém része megy… és nem mindegyik pipa van olyan fémből ami saválló lenne, illetve gyakorlatilag egyiknek sem tesz túl jót. Persze nem hinném egy két alkalomtól nagy probléma lenne a kólától, főleg ha jobb minőségű a pipa.

, Hozzászólás ID: #94436
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

A cola maga is eléggé agresszív anyagokat tartalmaz. Nem ebben látom a problémát.

A szívás közben buborékok képződnek, melyek sokkal jobban gyorsítják az italból a széndioxid kiválását, és ezt viszonylag nagy mennyiségben belélegezve esetleg rosszullétet is okozhat annál aki érzékeny rá.

, Hozzászólás ID: #94437
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

Továbbá könnyen felhabzik, így hamar felmegy a csőbe a szénsavas lötty..

, Hozzászólás ID: #94438
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Isten éltessen Krampi Lova :alcool1: és ma született is:

, Hozzászólás ID: #94439
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Miiiszter lova-lova!

Nagyon szépen köszönöm Gergőkém a köszöntést! 🙂

, Hozzászólás ID: #94440
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

A jó Isten éltessen sokáig!

Ezt kívánom inkább,

mint ezt:

, Hozzászólás ID: #94441
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

isti84, téged is éltessen Isten sokáig! :alcool1:

, Hozzászólás ID: #94442
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

Nagyon boldog születés napot Krampi:)és még sokszor ennyit!:)

, Hozzászólás ID: #94443
    ogmember
    Felhasználó
    OGMember
    • Hozzászólás: 4

Üdv. Én egy kezdő vízipipás vagyok.

Első pipámnak kiszemeltem egy Aladin Magier 78 cm-es fekete pipát 🙂 Jó ez a pipa ?

Kösz előre a választ ! 😀

, Hozzászólás ID: #94444
    doma0708
    Felhasználó
    doma0708
    • Hozzászólás: 101

De még hogy mennyire!

Ez nem hogy kezdésnek, de egy jó pipásnak is ékes , szép,fain vízipipa!!!

, Hozzászólás ID: #94445
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    OGMember írta korábban:
    Üdv. Én egy kezdő vízipipás vagyok.

Első pipámnak kiszemeltem egy Aladin Magier 78 cm-es fekete pipát 🙂 Jó ez a pipa ?

Kösz előre a választ ! 😀

Jó.

Nem hagyhattam ki ezt. 😀 Az Aladin vízipipa topicba találsz még információkat, hogy melyik aladint ajánljuk és miért.

30 bejegyzés megtekintése - 12,301-12,330 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.