Ezeknek nem lehetne inkább nyitni egy különtopikot? Mint látom úgy is van pár érdeklődő, meg olyan aki szívesen rajzol.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ezeknek nem lehetne inkább nyitni egy különtopikot? Mint látom úgy is van pár érdeklődő, meg olyan aki szívesen rajzol.
Az Szultán Kincseiben kapható páncél alufóliának semmi mellégíze nincs? mivel nekem volt ismerősömtől fél méter széles elég vastag alufólia ami érdekes ízt adott a dohánynak és érdese rosszullétet okozott.
Már legalább egy éve használom, és még nem éreztem semmi különöset vele kapcsolatban.
mellékíze!!!! 🙂
Már legalább egy éve használom, és még nem éreztem semmi különöset vele kapcsolatban.
mellékíze!!!! 🙂
Vigyázat ! Pozor ! Achtung ! Boltban kapható alufólia az megfelelő.De van olyan fólia ami ipari felhasználásra szánt ,ezek egyik oldalon motor olajjal vannak kenve .
mellékíze!!!! 🙂
Vigyázat ! Pozor ! Achtung ! Boltban kapható alufólia az megfelelő.De van olyan fólia ami ipari felhasználásra szánt ,ezek egyik oldalon motor olajjal vannak kenve .
De a páncél fólia nem ilyen!!!
Ja , a páncél fólia az jó…. :super:
Ez egy okos dolog, és ezt nem csak a Google tudná megcsinálni, hanem sok más, kisebb iparágakban is lehetne megújuló energiát felhasználni, ami nem csak környezetbarát de olcsóbb is! Ráadásul az olcsón van a hangsúly! Csak sajnos a pénz nagy úr. Ez a probléma Magyarországon is. Egy nagyváros hulladéklerakójában olyan mennyiségű biogáz keletkezik, mely városrészeket látna el energiával, például a távhőszolgáltatásnál a földgáz felhasználást kiválthatná, de mindenképpen csökkenne a felhasználása. Rém egyszerű dolgok ezek, csak sajnos a szolgáltatóknak nagyobb hasznuk van a fosszilis energiahordozók eladásában. Kis hazánkban a környezettudatos nevelés is átlag alatti színvonalon van, ráadásul aki napelemet szerel a házára nem kap állami támogatást… Nem kell messzire menni, a szomszédos Ausztriában a családok hétvégén ha bevásárolni mennek zsákokba viszik a már előre otthon szelektíven gyűjtött hulladékot és az ott lévő szigeteken a megfelelő konténerbe berakják, és ez náluk teljesen természetes, alapvető dolog. Itthon meg épp felakarják számolni a hulladékgyűjtő szigeteket. 😀
James, ezt én is teljesen így gondolom ahogy te és a szöveged úgymond “lájkolnám”.Én mindig megpróbálok környezettudatosan élni és másokat is megpróbálok invitálni ebbe az életmódba de sajnos nem nagyon érdeki őket és így néha feladom, mert én egyedül nem érek semmit azzal a sok ember “ellen” aki nem képes ezeket felfogni, hogy nem sok időnk van már hátra, ha így haladunk.
Rohadt kaszinó elvitte a dohány rendeléshez rakott pénzemet :rougefaché:
Ezért szabad csak “lesz*rom pénzből” játszani 🙂
Ezért szabad csak “lesz*rom pénzből” játszani 🙂
Hát pénteken nyertem nem keveset utána meg tegnap el is veszíttetem. Pedig már elképzeltem magam előtt azt a finom 3-4 kg dohányt (Tangiers,Al Fakher,Ayam Zaman,Social Smoke,Fantasia) 🙁
Én ezért nem szoktam fogadni meg ilyenek , max póker néha 😀
Ez egy okos dolog, és ezt nem csak a Google tudná megcsinálni, hanem sok más, kisebb iparágakban is lehetne megújuló energiát felhasználni, ami nem csak környezetbarát de olcsóbb is! Ráadásul az olcsón van a hangsúly! Csak sajnos a pénz nagy úr. Ez a probléma Magyarországon is. Egy nagyváros hulladéklerakójában olyan mennyiségű biogáz keletkezik, mely városrészeket látna el energiával, például a távhőszolgáltatásnál a földgáz felhasználást kiválthatná, de mindenképpen csökkenne a felhasználása. Rém egyszerű dolgok ezek, csak sajnos a szolgáltatóknak nagyobb hasznuk van a fosszilis energiahordozók eladásában. Kis hazánkban a környezettudatos nevelés is átlag alatti színvonalon van, ráadásul aki napelemet szerel a házára nem kap állami támogatást… Nem kell messzire menni, a szomszédos Ausztriában a családok hétvégén ha bevásárolni mennek zsákokba viszik a már előre otthon szelektíven gyűjtött hulladékot és az ott lévő szigeteken a megfelelő konténerbe berakják, és ez náluk teljesen természetes, alapvető dolog. Itthon meg épp felakarják számolni a hulladékgyűjtő szigeteket. 😀
A biogázban tévedsz, Ahhoz, hogy egy jól működő telepet hozzál létre pénz kell ami otthon egyáltalán nincs, Szabványok vannak rá speciális anyagok. stb. Nem csak úgy beledugjuk a csövet a szemétbe aztán már van is biogázunk. Természetesen keletkezik biogáz de nem lenne elég hogy megérné a ráépülő telepet építeni. Ahhoz hogy biógáz-telepet működtethessen egy város , válogatni kell a hulladékot, hogy minél több magas széntartalmú anyagot tartalmazzon. Erre szintén kell emberi erőforrás és gépek amik szintén több 10 milliós tételek. Nem hinnétek mennyi jó ötlet van Magyarország zöldebbé varázsolásában. De nincs rá pénz ez van!
Egyébként meg van állami támogatás a napelemekre de azt hiszem csak 10% de ahhoz is pályázatot kell írni azt ők elbírálják azt lehet meg sem kapod, vagy ha igen több pénz és időd megy el rá mint ha meg sem igényelted volna.
S vannak minta országok, (németek, osztrákok) de ott más a mentalitás és kicsit jobb anyagi körülmények között élnek. De azért ne adjuk fel! Próbáljunk meg környezettudatosan élni és sokat pipázni ! 🙂
A vízipipás infó oldalon, most kereken 100 beküldött kérdés van. 😀
Akkor lesz egy kis idő mire mindre válaszolsz! 😀 Sok sikert! 😀
Akkor lesz egy kis idő mire mindre válaszolsz! 😀 Sok sikert! 😀
Már mindenre van válasz, csak ennyi kérdés érkezett be. 🙂
Hát ha nem látom a saját szememmel akkor nem hiszem el! 🙂 xD
Nem nagyon találtam erre témát, szóval ideírom.
Azon gondolkoztam, hogy írja mindenki, hogy tartályba szénsavas folyadékot nemszabad rakni, ezt miért mondják?
Én raktam bele anno nyáron kólás dohányhoz jéghideg kólát(szénszavastól), és isteni volt.
Előre is kösz.
Azon gondolkoztam, hogy írja mindenki, hogy tartályba szénsavas folyadékot nemszabad rakni, ezt miért mondják?
Én raktam bele anno nyáron kólás dohányhoz jéghideg kólát(szénszavastól), és isteni volt.
Előre is kösz.
A tartályba pedig a pipának a fém része megy… és nem mindegyik pipa van olyan fémből ami saválló lenne, illetve gyakorlatilag egyiknek sem tesz túl jót. Persze nem hinném egy két alkalomtól nagy probléma lenne a kólától, főleg ha jobb minőségű a pipa.
A cola maga is eléggé agresszív anyagokat tartalmaz. Nem ebben látom a problémát.
A szívás közben buborékok képződnek, melyek sokkal jobban gyorsítják az italból a széndioxid kiválását, és ezt viszonylag nagy mennyiségben belélegezve esetleg rosszullétet is okozhat annál aki érzékeny rá.
Továbbá könnyen felhabzik, így hamar felmegy a csőbe a szénsavas lötty..
Isten éltessen Krampi Lova :alcool1: és ma született is:
Miiiszter lova-lova!
Nagyon szépen köszönöm Gergőkém a köszöntést! 🙂
A jó Isten éltessen sokáig!
Ezt kívánom inkább,
mint ezt:
isti84, téged is éltessen Isten sokáig! :alcool1:
Nagyon boldog születés napot Krampi:)és még sokszor ennyit!:)
Üdv. Én egy kezdő vízipipás vagyok.
Első pipámnak kiszemeltem egy Aladin Magier 78 cm-es fekete pipát 🙂 Jó ez a pipa ?
Kösz előre a választ ! 😀
De még hogy mennyire!
Ez nem hogy kezdésnek, de egy jó pipásnak is ékes , szép,fain vízipipa!!!
Első pipámnak kiszemeltem egy Aladin Magier 78 cm-es fekete pipát 🙂 Jó ez a pipa ?
Kösz előre a választ ! 😀
Jó.
Nem hagyhattam ki ezt. 😀 Az Aladin vízipipa topicba találsz még információkat, hogy melyik aladint ajánljuk és miért.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.