Az ott vortex ?? :hehe: :happy1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Az ott vortex ?? :hehe: :happy1:
Nem tudom mennyire illik ez ide , ha nem jó helyre írom akkor Bocsi :rouge:
Szk ba kapható alufóliának mekkora a mérete ??
Szk ba kapható alufóliának mekkora a mérete ??
Vortexre még pont jó de ha már alufóliát szeretnél akkor Páncél alufóliát vegyél 😉
Jah az akar lenni:D.Amúgy kicsit érdekes mert a vortexig 3D-s onnan lentebb meg 2D-s.
Hurrá!!Éljen!Végre itt vannak:D:D:D:D
Hurrá!!Éljen!Végre itt vannak:D:D:D:D
Énis örülök neki:D Régóta várok rá:)
Már linkeltem énis. Zsuzsi fantasztikus mint mindig 🙂
Ezért elkezdtem rajzolgatni amiből egy aladin pipa dohány és szén ill shiazo jött ki 😀
Szerintem elég jól sikerűlt 😀
Remélem nem mérnöknek mentél 😀 :hehe:
Nem 😀
oo/ 😮 :0 := Ez már tényleg művészeti 😀
Valóban jól sikerŰlt! :happy1:
nagyon tetszik:))
Köszi mind a 2ötöknek 🙂
Miért nem lepődök meg, hogy ennek a majomnak a kölkei a ValóVilágot nézik? Valahol nevelődni kell …
Anno poénkodtam is azzal, hogy ha semmi sem jön össze akkor jelentkezek egy valóság showba és viszem magammal az akkori QT-met. Belátom utólag, hogy hülye ötlet lett volna.. szerencsére nem kellett elmennem odáig.. 🙂
Már linkeltem énis. Zsuzsi fantasztikus mint mindig 🙂
Most van egy új albuma a Hiányzó Láncszem amit nem tudok letölteni.Ha neked esetleg megvan akkor eltudnád-e küldeni mailben?Előre is köszi!
Most kezdek hozzá a második mini vortex csiszolására, pár perc és kész lesz. Ez már rutinból fog menni úgyérzem. 😀
Csak a törés ne menjen rutinból!! 🙂
Csak a törés ne menjen rutinból!! 🙂
De nem ám! Azóta mindig úgy rakom rá a fóliát, hogy már a pipán van a kerámia. :hehe: Amúgy már kész a csiszolás, szerintem ez jobban sikerült, mert stabilabban áll a pipán, meg még annyi különbség van, hogy ez kék színű. Ma pedig kezdődik az El Nefes teszt. 🙂
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
Nem Dozer az fiatal korába mikor még egész nyugodt volt?
És nem láttad a végét ahogy a gyerek próbál lábra állni. Meg, hogy az elején még milyen kis kemény 😀 Egyben megtekintve az igazán hatásos 😀
Így b.szogassátok a nagy és békés srácokat:D
A srác WWE/TNA műsorokon nőtt fel 😀
Ez se semmi. :hehe: :
Jelentem totálisan fel vagyok háborodva…. egy kertészet kijelenti hogy ma olyan akció van hogy ahányas a lábad annyi %kedvezményt kapsz, na mondom tök jó pont árultak egy pár kerti cuccot ami kellett nekem erre beközlik hogy bocsi csak 46osig számlázunk… na ez mi a f.szom ha nem diszkrimináció
Ez vendettát kíván valakinek a vére fog folyni ezért és nem az enyém….
Kerületi Munkanélküli Központ? 😀
Szerintem.. KözMűvelődési Konferencia.. 😀
Jaja, ott a piros pont! 😀 Fergeteges volt. A heti(!) 8 óra alvás, nonstop vedelés, és hölgyek társasága mellett azért bejártam előadásokra is. Bár napról napra egyre kevesebbre :DD Igazán új szakmai infókkal nem gazdagodtam(mert király vagyok), de a látásmódom egy kicsit kiszélesedett, és hát a társaság is elég jó volt. A tejszínhabon a mini cserkó hogy ezt még szakmai gyakorlatként is elfogadják, tudományos jellege miatt pedig mentesültem a szemináriumok alól otthon 😀
Ez vendettát kíván valakinek a vére fog folyni ezért és nem az enyém….
Adjál nekik! :rougefaché:
Haljátok a SzC-ben lehet kapni ilyen szép kék piros tevebőr puffot.
Szerintetek Julio-nál kapható olyan olcsóbban, vagy legalább hasonló??
Szerintetek Julio-nál kapható olyan olcsóbban, vagy legalább hasonló??
Azt, hogy lehet kapni, biztosan tudom. Az árat sajnos nem. oo/
Sokféle szín van Julionál, válogathatsz kedvedre! 😛
Köszönöm 😀
életbe vágó segítség volt!!!!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.