“gerely” is irta , hogy volt benne neki is kanál .
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
“gerely” is irta , hogy volt benne neki is kanál .
Második szállítmányban kanállal jöttek a shiazok.
Én mindig, minden jóból kimaradok. 🙁
Gondolom mennyire hiányoltad a kis kanalat belőle :happy1:
Hülyéskedsz? Élethalál kérdése volt pár napja ez a kanál. 😀
Hülyéskedsz? Élethalál kérdése volt pár napja ez a kanál. 😀
Netán az étkészletet odaadtad valami fém felvásárlónak? Vagy vízipipa János elvitte az összes villádat? 😀 😀
Vigyázzatok, mert Félix Péter úr perelni fog minket akkor… A kanál közveszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat, és kiszúrhatod vele a szemed. Rá kell rakni a matricát, hogy “szembe ne kerüljön, gyermekek elől elzárva tartandó, és használata mellett tilos a dohányzás” Ésatöbbi ésatöbbi 😀 Sőt, ez a vásárlók megtévesztése, mert nincs ráírva kani betűkkel, hogy “free spoon”
És vízipipásoknak meg kifejezetten tilos használni! Mert rossz hatással van a bioritmusukra..
:perv: 😀
Amúgy nekem régóta nagy vágyam egy ehhez hasonló szívócső! Úgyhogy csorgott is a nyálam! 🙂
….. Minden esetre, maradok a kicsit tradicionálisabb dolgoknál.
Mi már csak ilyenek vagyunk! 🙂
Nekem is túl egyedi,extravagáns, és talán felesleges is.
Átléptem a “mester” szintre 😀
No én mostantól péntekig Szegeden vagyok a KMK-n, szevasztok 😀 Legyetek jók, és szobatiszták.
KMK? Az meg mi? 😀
Kerületi Munkanélküli Központ? 😀
Kerületi Munkanélküli Központ? 😀
Szerintem.. KözMűvelődési Konferencia.. 😀
Lehet akár Kenyérsütő Mesteri Konzultáció is… vaaagy még sok minden. 😀
Feltettem egy képet Facebook-ra. A Coco Nara szén keresésénél japán helyeket jelöl meg. Ezzel nincs is gond, de de ott van a képen egy horogkereszt is bazdmeg! 😀
akarod mondani 2 😉
Téényleg, a Jakusi -nál is ott van. 😀
Az egy nagy kupac dohány körbetekerve nagy dohánylevelekkel a kerámia helyén??:D
Igen, ez egy speciális tradicionális vízipipa dohány. A dohány felhasználása előtt az egész leveleket és az aprított darabokat is vízben áztatják meg, így felpuhul. Van egy speciális erre használatos török kerámia amit szépen megtömnek az aprított dohánnyal, és körbetekerik rózsa alakban a nagyobb dohány levelekkel, majd a végén átszúrják az egészet felülről végig a kerámián, hogy a forró levegő átjárhassa a dohányt. Látszik a videón is, hogy fóliát nem használnak, csak a dohány rózsa tetejére teszik a természetes szenet. Ezt a tömésfajtát nevezik tömbekinek.
Íme a tömbeki töméshez használatos kerámia:
Hasonlít a túltöméses módszerhez, ugye ?
Nem, ebből a szempontból teljesen más. Míg a túltöméses módszer esetében a dohánylevelek melaszba vannak áztatva és valójában ott található egy védőréteg a dohány és a szenek között (a dohány felső rétege, amit hirtelen megkapatunk és az megszilárdul), addig a tömbeki esetében a dohánylevelek teljesen natúrak, csak vízben vannak kiáztatva, majd a szenek közvetlenül rákerülnek erre. Ez utóbbit inkább tudnám hasonlítani pl. egy szivarhoz.
Nem értem, hogy miért van ott az a horogkereszt.. Lehet hogy még mindig Német megszállás alatt van? oo/ :gene: Egyébként én erre csak annyit mondok: FAIL 😀
az nem horogkereszt 😉
Oks 45fokba el van fordítva, de attól még.. 🙂
Indiában a szerencse jele, nem japánban.
nem az elforgatás mert pl a birodalmi lobogókon is ilyen pózba van hanem egyszerüen forditott ősi germán hitvilágba és a vikingeknél ez a haza a bátorság az erő és a büszkeség jele volt aztán 2.vhba a megforditották és ott már mást jelentett
Igen, ez egy speciális tradicionális vízipipa dohány. A dohány felhasználása előtt az egész leveleket és az aprított darabokat is vízben áztatják meg, így felpuhul. Van egy speciális erre használatos török kerámia amit szépen megtömnek az aprított dohánnyal, és körbetekerik rózsa alakban a nagyobb dohány levelekkel, majd a végén átszúrják az egészet felülről végig a kerámián, hogy a forró levegő átjárhassa a dohányt. Látszik a videón is, hogy fóliát nem használnak, csak a dohány rózsa tetejére teszik a természetes szenet. Ezt a tömésfajtát nevezik tömbekinek.
Szép karcos az urak hangja a felvételen. :]
A tömbeki erősebb a Shiazo-nál? :berk1:
Szép karcos az urak hangja a felvételen. :]
Shiazo tiszta hegyi levegő a tömbekihez képest. 🙂 Igaz nem tömbekivel, de spéci dohánnyal, alufólia nélküli tömésnél én egy teljes tüdőset nem bírtam szívni. Erős az íze és nagyon üt. Székről le lehet fordulni tőle. 🙂
Shiazo tiszta hegyi levegő a tömbekihez képest. 🙂 Igaz nem tömbekivel, de spéci dohánnyal, alufólia nélküli tömésnél én egy teljes tüdőset nem bírtam szívni. Erős az íze és nagyon üt. Székről le lehet fordulni tőle. 🙂
Sejtettem, hogy a tömbeki a kínálat túlsó végén (elején) van. :hehe:
A videón látszik, amint az óvatosabbak levegőt is szívnak a bő füst mellé. :]
Bluemist
Citrom menta
Citrusmix
Csokimenta
Cseresznye
Görögdinnye
Grapefruit
Kétalma
Málna
Szőlő
Tesztekre lehet számítani?
Nem ígérek semmit, ha időm engedi, akkor persze.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.