Használd a keresőt! :contrac: :contrac: köszi. -.-
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Használd a keresőt! :contrac: :contrac: köszi. -.-
Kiwi? Nekem kellemes, de meghatározhatatlan vegyes gyümölcs, íz jött a Shiazo Dragonfruitból.
Kiwi? Nekem kellemes, de meghatározhatatlan vegyes gyümölcs, íz jött a Shiazo Dragonfruitból.
Nekem inkább az érett édes eperre hasonlít.
Hát ezek szerint mindenki mást érez benne. :hehe: Kivihez nem hasonlítanám, de édes eperhez sem. 🙂 Inkább fanyar vegyesgyümölcs, de igazából nem hasonlít egy az egyben semmire. Ez olyan, mint hogy a mandarint is lehet a narancshoz hasonlítani, de azért más íze van.
Szerintem érdemes megkóstolni, nekem ízlett. Hozzáteszem, hogy az Elements-félét kóstoltam.
Hát jó tudni, hogy mindenkinek más ízt produkált, nagyon felkeltettétek ezzel az érdeklődésemet.
Amint tehetem, kipróbálom.
Egy jó kép…
https://lajk.csicska.eu/like.php?id=381
nagyon beteg:D
Egy újabb versenyt hirdettünk, melyben számos vízipipás cuccon kívül 3 wellness szállodai utalvány is gazdára fog találni! A versenyben szükség lesz kreativitásra, és egy videó készítésre alkalmas kütyüre!
Részletek itt:
PRESIDENT Vízipipa Shop & Webáruház
Syska ez neked való feladat :intello:
Én nem indulok ilyen versenyen, ahogy az eu-s shiazo-son sem. Legalább is nem úgy, hogy felismerjetek. 🙂
Syska ez neked való feladat :intello:
Én nem indulok ilyen versenyen, ahogy az eu-s shiazo-son sem. Legalább is nem úgy, hogy felismerjetek. 🙂
Pedig , nagy esélyed van szerintem :ange:
Lehet.. A baj, hogy teljesen új jelenetek kell rögzítenem és olyan helyen, amit nem ismer senki vagy úgy, hogy a háttér ne látszódjon.. 🙂
Apropó, én arra ösztökéllek titeket, hogy csináljatok videókat! Annyit kérnék, hogy tegyétek bele a videóba a vizipipaforum.com szöveget, egyik szabályzat sem tiltja. 😀 (még)
“Pályázó
– a nevező legyen rajongója a President Vízipipa Shop & Webáruház hivatalos Facebook-oldalának “
Menjenek a fenébe, hogy képesek egy oldal tagságához kötni a részvételt :rougefaché:
Lehet hogy csak engem irritál ez de tényleg egyre idegesítőbb hogy internet felhasználók csak a facebookon tudnak elérni bizonyos dolgokat.(nem elöször találkozom ilyennel)
Azért se regisztrálok fészbúkra! :langue:
– a nevező legyen rajongója a President Vízipipa Shop & Webáruház hivatalos Facebook-oldalának “
Menjenek a fenébe, hogy képesek egy oldal tagságához kötni a részvételt :rougefaché:
Lehet hogy csak engem irritál ez de tényleg egyre idegesítőbb hogy internet felhasználók csak a facebookon tudnak elérni bizonyos dolgokat.(nem elöször találkozom ilyennel)
Azért se regisztrálok fészbúkra! :langue:
Teljes mértékben egyet értek! Én sem vagyok f@szbúkra regisztrálva, nem is leszek! :rougefaché: :langue:
Csavard erősen, ha nem magy akkor flex!! :hehe: :diable:
Egy adag elementshez 40g natúr dohány kell?
Ha jól tudom 30gr dohányt adnak hozzá , de leeht én tudom rosszúl ?! :rouge:
40gr ready.
Köszi!
SYska koma ezt neked…:
Boldog Szülinapot Syska! 😀
Isten éltessen sYska/!/ !!!! 😀
TUJÚ
:magic: Boldogat syska! :pompom:
Boldog szülinapot syska:)
Köszönöm szépen! Azonban van aminek még örülhetünk. 🙂
Hozzászólások száma: 70578
Hozzászólások száma naponta: 48.22
Témák száma: 948
Témák száma naponta: 0.65
Felhasználók száma: 1166
Felhasználók száma naponta: 0.80
Csatolmányok száma: 643
Csatolmányok száma naponta: 0.44
Fórum indulása: 2007. március 21., szerda 19:37
Adatbázis mérete: 164.09 MiB
Feltöltött csatolmányok mérete: 185.7 MiB
:winner: Így a fórum hétfőn múlt 4 éves, ezt el is felejtettem. :rouge:
valamikor a nem túl távoli jövőbe meg is ünnepelhetnénk:)
Április elején megyek majd fel, de akkor koncert, ivás, ivás, hazaút a program, totál betöltve. :S Mint egy elcseszett üzletembernek, aki alkohollal kereskedik.. 😀
milyen koncert?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.