Nem merem! Még azt hinnék, valami bajom van…. 🙂
Csak itt jópofizok!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem merem! Még azt hinnék, valami bajom van…. 🙂
Csak itt jópofizok!
Most a helyzet az, hogy amit vettem az kipróbálás céljából vettem és “gagyi” kínai de “mukodj” kategóriában mondjuk azt, hogy produkál…
Most várom a jövő hetet, mert akkor érkezik meg egy új szállítmány, mely már minőségibb kategóriájú felszerelést hoz. Amint a vizipipáknál itt az elektromos cigiknél is létezik Top Markt és KM kategória.
Szóval ha megjön azonnal készítek egy bemutató videót róla, és már nagyon várom én is hogy megjöjjön.
Máma egy reklámon gondolkodtam és ki is próbáltam (hogyan lehetne a pipát hiresztelni :D)
-Megfázott?
-Náthás , fáj a torka?
-erre egy jó kis füstölést tudok ajánlani 😀
Ezt persze most csak poén miatt irtam ide 😛
AZ a lényeg hogy fáj a torkom nyelni allig tudok és máma kiprobáltam egy jó módszert 🙂
Egyébb boltokban lehet kapni mentolos illetve citromos teát (szerintem senkinek nem fog gondot okozni beszerezni :))
Amikor megszereztük haza érünk fözzünk egy jó teát 😛
arra figyeljünk hogy ne hűljön ki jó forró legyen.
Amíg a tea elkészül mi tömjünk egy citrommentás pipát 🙂
50-50% arányban!
na most mindenki azt szereti ha hideg a füst!(én is csak ezt ki kellet probáljam!)
a forró teát beraktam a viztartályba…elinditotam a tömést.
Az íze engem leginkább a neocitránra emlékeztetet 🙂
Eddig nyelni allig tudtam most meg semmi bajom aki megfázott vagy fáj a torka vagy bármi baja van az probálja ki megbáni szerintem nemfogja 🙂
Na sziasztok!
Megjegyezném túl van a Dumaláda a 12000. hozzászóláson is! 🙂 Érdekes ez a citromos-mentás-teás pipa. 🙂 Én betegen valahogy sose merek vízipipázni, mert csak ront a helyzetemen. Ha beteg vagyok akkor kb. 2-3 hétig szüneteltetem a pipázást.
Nekem arcüreg gyulladásomvan .
Szerintem arra nem jó ez a teás megoldás.(sajnos:))
Még ma megütök valakit… Nem töltődik be a háttér, pedig semmihez se nyúltam… Grrrr…
2:35-nél!
és ha jobban megnézzük egy km signature az :frime:
Ez nem ér Riccio! Te nem vagy szemüveges, és jobban látsz! :diable:
Én is csak fél szénnel toltam én sem akartam rósszul lenni 🙂
Hát arra minden bizonnyal nem 🙂
Nézted hogy megvan a háttér kép?
sőt még 17 colos a monitorom én kiraktam a videót teljes képernyőre… 😀
Ha nem írod oda hogy Rómeó Vérzik, én rámondtam volna hogy ez Lukács Laci.
Szeged / Anna kúti dohány trafik
Mennyiért adták ott?
Szeged / Anna kúti dohány trafik
Mennyiért adták ott?
1650Ft és minden ízből volt. 🙂
Végül is korrekt ár! Nálunk 1600 Ft a Galéria Vízipipa boltban.
Debreceni Palmyrában is 1600.- a Shiazo, bár a teljes készletet “megsemmisítettük” ami volt. 🙂
Igen, hála égnek. 🙂
Észrevettétek hogy 800-adik oldalon van a Dumaláda ?! :] :]
Szeretünk csevegni, na 😀 Várom már az új elements/bisan ízeket, shiazo mellé egy-két üveggel meglepem magam azthiszem. Itt a tavasz, ideje kipróbálni ezeket a köveket 🙂 Nem csak nekem, a dohány/szén készletemnek is fel kell most töltődnie 🙂
Jövő héten ha minden jól alakul akkor elkészítem első tesztem hivatalosan is, az elektromos cigarettáról, melybe elements vizipipadohányízesítőt fogok tölteni.
100g Serbetli eper
100g Serbetli kétalma
50g Rosanna kóla
100g Dobacco Málna <-- nagy csalódás volt( az illatához képes a dohi egy kalap.... )
Majd kérhetnénk ezekről a dohányokról egy rövidke kis összefoglalót, hogy milyen volt? Csak mert látom, hogy Németországból rendeltél. Lehet a málnás dohány is a glicerinhiány miatt volt neked nagy csalódás.
Pipázás közben az előbb felvett videót szerkeszteni egy életérzés. 😀
Tudsz élni, meg kell hagyni! :hehe:
Egy fránya 1300Ft-os kiegészítő, nagyon megtudja könnyíteni az ember életét és munkáját. 🙂 Most már nem kell mindig 4-5 giga a gépemen, hogy 1 videót rendesen megvágjak és nem 60 perc, mire átviszem a nyers videókat és képeket…
i :coeur: kártyaolvasó 😀
Már csak rendes elemeket kéne vennem, mert a mostaniak a videó felénél lemerülnek… Grr….
Újratölthető akkumulátorok nem jöhetnek szóba?
Gyanítom, hogy azt használ. Csak az elem kifejezés már elterjedt annyira hogy a hasonló formájú aksira is azt mondjuk 🙂
Amúgy meg ilyenkor jó hogy beépített kártyaolvasó van a gépemben :siffle:
Igen, az előnyös! Azt hiszem ma már szinte “alap” dolog. Nagyon megkönnyíti a munkát.
Újra megy az oldal!!
Ákos: Igen aksik vannak. Emiatt is gyengék + már több évesek… Kell majd újakat vennem. =/ (A torrent oldal indulásának pedig örülök. 🙂 )
Riccio: Nem mindenkinek van laptopja. 🙂 Számításteljesítményből még mindig az én gépem nyerne. 😉
Syska! Nagyon jó lett ez a videó is! Nem is baj,hogy előálltál új videókkal, mert már a régieket kezdtem unni, annyiszor megnéztem őket 😀 Gratulálok, sok ilyet még! 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.