A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #94086
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    RightClick írta korábban:
    Kormi írta korábban:

És milyen az az oltott mész mellékíz? (én még nem ettem)

Ez de gonosz 😀

Én nem gonoszkodok, komolyan érdekel. Nyilván, a Golden Riverről nem egyszer, nem kétszer hallottuk, hogy mennyire rossz márka, csak még efféle deklarációt nem láttam, ezért komolyan érdekel, és nem akarok vele megbántani senkit. A tapasztalatokról pedig komolyan és lehetőleg hitelesen kell beszélni.

, Hozzászólás ID: #94087
    duayne
    Felhasználó
    Duayne
    • Hozzászólás: 160
    Kormi írta korábban:
    Nightrain írta korábban:

Tudod van a ház meszelés, véletlenül pergett bele a számba és olyan, de neked mondhatom.

Quote:
    Na, így teljesen elfogadható a magyarázat. (Egyébiránt minő meglepő, falun lakok, és tudom, hogy mi az a házmeszelés.)Egyébiránt semmi rosszindulat nem volt a kérdésben, csak kíváncsi voltam, ennyi.

Falun lakok, oszt ott nincsenek -ikes igék…

:diable: :happy1:

, Hozzászólás ID: #94088
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

Képzeljétek, falun nem csak fekák vannak, akik “ikeznek”, meg “dikmánolnak”. Élnek rendesen beszélő magyarok is. Ezért nem értem miért vagytok ilyen primitívek és irkáltok ilyen hülyeségeket. Ja, amúgy ha szagolod az oltott meszet akkor azt lehet érezni a torkodban is szinte. Na, ezért hasonlítottam erre.

, Hozzászólás ID: #94089
    duayne
    Felhasználó
    Duayne
    • Hozzászólás: 160
    Nightrain írta korábban:
    Képzeljétek, falun nem csak fekák vannak, akik “ikeznek”, meg “dikmánolnak”. Élnek rendesen beszélő magyarok is. Ezért nem értem miért vagytok ilyen primitívek és irkáltok ilyen hülyeségeket. Ja, amúgy ha szagolod az oltott meszet akkor azt lehet érezni a torkodban is szinte. Na, ezért hasonlítottam erre.

Haver, mi ez a forrongás? Én is falusi vagyok, de értem, ha valaki az ikes igékről beszél. Figyej:

Ha ő lakik, akkor én lakom.

Ha ő lát (nem látik), akkor én látok.

Ééérted.

, Hozzászólás ID: #94090
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Tisztelt uraim!

Az az érzésem, hogy a falusi, vagy városi lét nem befolyásolja, hogy ki mennyire helyesen beszéli az anyanyelvét!

Egyéb iránt az egymás piszkálgatását tessék szíves lenni itt folytatni:

duhong-avagy-egymas-gyilkolaszasa-kotekedes-t140.html?hilit=d%C3%BCh%C3%B6ng%C5%91

, Hozzászólás ID: #94091
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011

Aminap vásároltam kíváncsiság képp egy elektromos cigit…

Mit mondjak, az alap ötlet az volt, hogy mit lehet tenni ha van egy régi 2almás waha dohányfrissítőm, és belemártogattam a porlasztóját a melaszba…

Mobil vizipipa lett a vége…komolyan mondom, tök jó bő füst, és ízes…aki kíváncsi rá, annak részletezem majd…

, Hozzászólás ID: #94092
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

Szerintem arra sokan kíváncsiak lennénk, és örülnénk, hogy ha megosztanád itt, és akár nekem pü-ben is elküldheted, hogy hol vetted, mennyiért és milyet, (mármint az e-cigit) és a füstje kellemes hűvös-e, mennyire kivehető az íze?

, Hozzászólás ID: #94093
    smoke
    Felhasználó
    Smoke
    • Hozzászólás: 93

Hello mindenki! 🙂

A jövőben mikor várható közös rendelés külföldről ,vagy egyáltalán várható :faché4: ?

, Hozzászólás ID: #94094
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Smoke írta korábban:
    Hello mindenki! 🙂

A jövőben mikor várható közös rendelés külföldről ,vagy egyáltalán várható :faché4: ?

Központi rendelés szerintem nem lesz, de pár tagtól halottam, hogy akar majd rendelni. Szerintem írni fognak ide a fórumra, ha ez náluk konkretizálódik és keresnek még társat magukhoz.

, Hozzászólás ID: #94095
    bandi43
    Felhasználó
    Bandi43
    • Hozzászólás: 132

Egy ismerős a héten hoz Ausztriából dohányt.Ott is van glicerin törvény?

Vagy ilyesmi?

Üdv.B

, Hozzászólás ID: #94096
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Glicerin törvény nincsen ,de van nagyon magas jövedéki adó, emiatt nagyon gyenge a felhozatal ,inkább herbál “dohányt” lehet kapni.De találtam 10x50gr Nakhla dohányt “potom” 250dolcsiért.

… oduct/7010

Ausztráliai fórumozó rendelt Amerikából dohányt de vámnál lebukott és bazi nagy büntetést fizetett….

” Hey guys I recently ordered over $200 worth of Hookah Tobacco from America

but the Australian customs confiscated it and told me I had to pay $400 to get it back. “

Ha valaki külföldről akarna dohányt beszerezni akkor Svájcból kellene próbálni…

, Hozzászólás ID: #94097
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Régi géped új erőre kap az új oprendszerrel…

https://www.origo.hu/techbazis/szamitoge … cloud.html

Letöltés :https://www.jolicloud.com/download

Egyik változat megy Windows mellé,induláskor lehet választani (baloldali) , másik tiszta….

, Hozzászólás ID: #94098
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    moldy007 írta korábban:
    Régi géped új erőre kap az új oprendszerrel…

https://www.origo.hu/techbazis/szamitoge … cloud.html

Végig olvasva a cikket, érdemes legalább egy próbára! Úgy veszem észre, hogy próbálják a Linuxot még felhasznákó barátabbá tenni!

, Hozzászólás ID: #94099
    wazza
    Felhasználó
    WaZza
    • Hozzászólás: 104

az ongyullados szen megtud romlani? mert voltam ma a haveromnal, 3kings-es szenet hasznalt es nagyon fura mellek izt produkalt, a dohany izet szinte alig lehetett erezni tole

, Hozzászólás ID: #94100
    nick
    Felhasználó
    Nick
    • Hozzászólás: 787

Romlani nem hiszem, nekem pl. a 3kingsel rosszak a tapasztalataim, a mellékíze nekem se jött be, én belgát használok.

, Hozzászólás ID: #94101
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    • Hozzászólás: 343

Minden öngyulladósnak van mellékíze, főleg a 3kings-nek.. Ezért jó a természetes szén! én arra esküszöm. 🙂

, Hozzászólás ID: #94102
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

Mindenkinek köszönöm itt is a szülinapi és névnapi köszöntéseket :alcool1:

Puszi :happy1:

, Hozzászólás ID: #94103
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    .Kiki. írta korábban:
    Mindenkinek köszönöm itt is a szülinapi és névnapi köszöntéseket :alcool1:

Puszi :happy1:

POPLACSEK!

, Hozzászólás ID: #94104
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

Isten éltessen sokáig .Kiki! 🙂

, Hozzászólás ID: #94105
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Sok boldogságot .Kiki!

, Hozzászólás ID: #94106
    rightclick
    Felhasználó
    MaCrocy
    • Hozzászólás: 49
    Quote:
    Végig olvasva a cikket, érdemes legalább egy próbára! Úgy veszem észre, hogy próbálják a Linuxot még felhasznákó barátabbá tenni!

Meglepő de én pont tegnap akartam kipróbálni a windowsról telepíthető változatát. Hát nemigazán jött össze, újraindulás után hibát ír ki … de ennek ellenére lehet bevállalok a netbookomra egy tiszta telepítést is.

, Hozzászólás ID: #94107
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    RightClick írta korábban:
    Quote:

Meglepő de én pont tegnap akartam kipróbálni a windowsról telepíthető változatát. Hát nemigazán jött össze, újraindulás után hibát ír ki … de ennek ellenére lehet bevállalok a netbookomra egy tiszta telepítést is.

Úgy tűnik, hogy gép függő a dolog.

Saját laptomomra hibaüzenetekkel nem nem ment fel, nejemére hibátlanul egyből felment, a fiaméra 2 óra küzdelem árán nem tudtam feltolni.

Van ezen mit csiszolni még!

Tiszta telepítést is próbáltam, az sem különb!

, Hozzászólás ID: #94108
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Az egyik nagy torrent oldal szervereiből lefoglalták a vinyókat! Kezdődik az irtás megint?

, Hozzászólás ID: #94109
    nick
    Felhasználó
    Nick
    akoska60 írta korábban:
    Az egyik nagy torrent oldal szervereiből lefoglalták a vinyókat! Kezdődik az irtás megint?

Hazai, vagy külföldi?

, Hozzászólás ID: #94110
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Hazai, azzal burkolják az utakat! 😀

, Hozzászólás ID: #94111
    nick
    Felhasználó
    Nick

Áhá, már látom. Na azon én rajta se vagyok! 😀 Csak a part másik “oldalán” 😀

, Hozzászólás ID: #94112
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    akoska60 írta korábban:
    Hazai, azzal burkolják az utakat! 😀

Na, szameg…Pedig szerettem az oldalt, csak az elmúlt néhány évben egy másik oldal fölé nőtt, de azért sajnálom, sok szép órát szerzett nekem… 🙁

, Hozzászólás ID: #94113
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Na, Huba-Szameg?

Pont ma éjjel akartam egy filmet leszedni onnan és valami játékot. Fene a pofájukat…

Amúgy aki weblapmester, annak szakmai ártalom, hogy belenéz kíváncsiságból a kód forrásába. Van benne egy ilyen sor, amit a böngészők nem jelenítenek meg, de ott van:

Quote:

😉

, Hozzászólás ID: #94114
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    sYska/!/ írta korábban:
    A Málnára lennék még kíváncsi, hogy az vajon mit tud..

Apró piros gyümölcs, kicsit szőrös, és sok magja van! Kellemes az illata, és az íze!

A medve ( és syska is ) nagyon szereti! :diable:

, Hozzászólás ID: #94115
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    akoska60 írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:
    A Málnára lennék még kíváncsi, hogy az vajon mit tud..

Apró piros gyümölcs, kicsit szőrös, és sok magja van! Kellemes az illata, és az íze!

A medve ( és syska is ) nagyon szereti! :diable:

AVCS! 😀

Írd át a wikipédián erre amit most írtál: https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1lna Lássuk, megmered! 😀

30 bejegyzés megtekintése - 11,971-12,000 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.