Vagy csak tartalékolsz 😛
most találtam meg a bontatlan mizo citromomat… na jó feladom 😀 nem öreg vagyok hanem csak simán f*sz 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Vagy csak tartalékolsz 😛
most találtam meg a bontatlan mizo citromomat… na jó feladom 😀 nem öreg vagyok hanem csak simán f*sz 😀
vagy csak nagyon bejönnek a citrusos dohányok? :diable:
igen de nem tudom hogy a 2. narancsos mizomat miért vettem….
Mert szerinted a narancs a legjobb! :hehe:
nekem nincs legjobb:D hangulat függő hóesésbe pl cseri amit szeretek 🙂
Ahhahaha 😀
Itt ülök a jéghideg szobában, kövés a fa, 2 bricó a 82 pipu tetején és nagyon jó legalább a kezem nem fázik 🙂 és még a füst is jó 🙂
Amúgy azt észre vettétek hogy Julionak a You*ube-os neve rövidítve HJ (HookahJulio) mint Hookah John-nak?
Milyen díjat szeretnél ezért a felfedezésért? 🙂
Akármilyen 50 g Al Fakher megteszi.Amúgy egy marék bő füsttel is megelégszek :D:D:D
Erről a vízipipáról hallottatok valamit is?https://www.shishapipe.net/portable_hookah.htm
Erről a vízipipáról hallottatok valamit is?https://www.shishapipe.net/portable_hookah.htm
Igen, Hobo Nargile néven megtalálod a témák között, valamit szintén ezen a néven találsz videókat is a legnagyobb videómegosztón.
Köszi a tájékoztatást!
A rádióban mindenki küldi a zenéket, hogy “kitartás, már nem sok van a melóból”… Nekem meg ma éjjel kezdődik a hét…. 🙁
Sparrow sporttárs nemsokára hazaér, gyújt egy finom pipát, és rákészül a hétvégi lazulásra. Jó neked, élvezzed! Március 18-19-20 lesz a hosszú hétvége, összeforgással. Menni kéne, mindig menni.
mi lesz igy a pipás kávézókkal?
Van egy két érdekes hozzászólás! 😛
Én mint aktív dohányos, mit is mondjak?
Egyik szemem sír, a másik nevet. Nyilván való, hogy aki nem dohányzik, ne szenvedjen, és mérgeződjön a füsttől! Azért azt is figyelembe kéne venni, hogy aki dohányzik, az is meg tudja kényelmesen inni a sörét!
Egyik szemem sír, a másik nevet. Nyilván való, hogy aki nem dohányzik, ne szenvedjen, és mérgeződjön a füsttől! Azért azt is figyelembe kéne venni, hogy aki dohányzik, az is meg tudja kényelmesen inni a sörét!
Igen, igya meg ő is a sörét kényelmesen, de ne annak kelljen már szenvedni, aki nem akar füstöt szívni.
Én mindig azt mondom, hogy az ember nem úgy születik, hogy cigifüggő. Ha pedig azzá tette magát, akkor viselje a következményeket, és rendelje alá magát a természetes állapotban élők védelmének.
Amellett, hogy betartathatatlan, én támogatom. Ha én nem szoktam rá, és nem akarom szívni, akkor a buszmegállóban ne fújják az orrom alá. Sem a kocsmában, ha lazítani akarok. Sehol.
Most lehet, hogy durvát mondok, de ez olyan, mint a roma-kérdés. (nem cigányozni akarok, csak húzok egy párhuzamot.) Ők nem dolgoznak, kényelmesek, és követelőznek ott, ahol vendégek. A cigis önmaga választotta azt, hogy bagózik. Mégis követelőzik, és felháborodik, ha nem teheti. Remélem érthető, nem bonyolítottam meg nagyon.
Persze nem személyeskedés, általában a cigisekről van szó.
Semmi! Ha jól olvasom a kocsmákban és a kávézókban lesz tilos a dohányzás.
Vizipipázót kell nyitni, ahol kávét is felszolgálnak ennyi 😀
arra leszek kiváncsi ezt ki fogja ellenőrizni mert igy a keleti kávézók is szerintem jelentős bevételtől esnek el … érdekes lesz…
Oh nagyon állat ez a Hobo pipa, teljesen megoldaná a mobilitási kérdést 🙂
A vízipipázás is dohányzás! Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a vízipipa dohány is jövedéki termék! 🙁
… ure=relmfu
Nagyon szép dekoratív bolt, csak nem igazán láttam minőségi pipákat!
A dohányokból azért belecsúszhatna a táskámba vagy kettő! :diable:
nem kell csúsznia beteszem én magamtól :siffle: 😉
Neked ma nagyon megy!
hamár szülinapom volt hagy dicsekedjek:)
Nos ha a parlament elé kerül a törvényjavaslat az azt is jelenti, hogy megszavazzák, ez ugye no comment. Az én véleményem mégis az, hogy egyes vendéglátó helyeken ahol megoldható a dohányzó és nem dohányzó részleg, akkor ott engedélyezzék, vagy kifejezetten a keleti jellegű éttermek, ahol a vízipipa is jelen van. Az éttermek többségében meg már van nem dohányzó részleg is. Én se vagyok dohányzó, de én megértem azokat az embereket is, akik egy fárasztó hét után hétvégén este beülnek a haverokkal egy kocsmába sörözni ahol nyugodtan el is pöfékelhetnek. Nekem se kellemes ilyen helyeken a passzív dohányzás, de szerintem ez a kocsmázás velejárója. Ha egy nem dohányos ember elmegy egy ilyen helyre, az is tudja jól, hogy mire számíthat. Én figyelembe venném mindkét tábor érdekeit, mert ezzel meg a dohányosoknak nem kedveznek ha hatályba lép ez a törvény. Én szerintem valami kompromisszumot kellene kitalálni, nem pedig megtiltani.
A vízipipázás is dohányzás! Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a vízipipa dohány is jövedéki termék! 🙁
Ennek nem is állítottam az ellenkezőjét mindössze kis iróniával kiforgattam a dolgot:
* Ha kávézó a hely akkor ott nem lehet vizipipázni (dohányozni)
* Na de ha a hely vizipipázó akkor attól még semmi nem tiltja hogy kávét szolgáljanak fel.
^^
A vizipipázás ma már a Shiazo terjedése miatt nem dohányzás szerintem. Vagyis ha Shiazot szívsz a vizipipába akkor nem dohányzol! Nem?
shiazot alig ismerik kis hazánkban….amugy itt nem konkrétan azt tiltják hogy a valamilyen formában feldolgozott dohány levelet használd hanem hogy ne legyen füst ezeken a helyeken mert az ugye irritálja a szemet(is) szóval nem a dohány levél ellen lázadnak hanem hogy irritáló büdös stb stb….
Nyitottam ennek külön témát: 2011-juliustol-tilos-a-dohanyzas-a-vendeglatohelyeken-t1118.html
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.