Biztos, hogy így gondolta, ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.. 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Biztos, hogy így gondolta, ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.. 🙂
Ahogy Ákos is leírta: Az újonnan regisztrált tag írhat hozzászólást, de csak akkor fogja mindenki látni, ha egy admin vagy modi engedélyezi. Amint van 5db ilyen ‘elfogadott’ hozzászólása, átkerül egy másik csoportba, ahol már ellenőrzés nélkül mennek ki a hsz-ei. 🙂
Ez egy jó védelem a következők ellen:
– reklámozók
– spam robotok
– hülyék, helyesírás és írástudatlanok
– idegbetegek
Szóval egy jó szűrés. 🙂
A helyesírás, és mondatszerkezet-szűrő lehetne még sűrűbb…
Igen, ez sajnos egy elég komoly dilemma. Elég sok hozzászólást szűrünk ilyen problémák miatt. De hogy őszintén megvalljam, hogyha 100%-osan komolyan vennénk ezt a dolgot és tényleg csak az igényesen megszerkesztett hsz-ek mehetnének ki, akkor eléggé kihalna a fórumon az élet. Így hát az ember sokszor szívfájdalommal, de próbálja megtalálni azt a középutat, ami még talán nem húzza le túlságosan a színvonalat, és mellette pörög a fórum is.
Szerintem ha ennél jobban is a tökéletességre koncentrálnátok az sznob hatást keltene. A fórum igenis a színvonalasak közé tartozik. Van fórum ahova évek óta regisztrálva vagyok de már rég nem járok vissza mer olyan hulladék lett hogy hihetetlen. Néha-néha azért felnézek de utána felüdülés ide jönni. Szerintem itt minden teljesen jól működik. Főleg, hogy a moderátorok rendesen végzik a dolgukat. :super:
Azt kell mondanom, hogy nagyon szomorú, ha valaki azt gondolja, hogy az igényesség, és főleg a helyesírás, sznobság!
Ez teljesen igaz,de ebben nagyon komoly szerepük van a moderátoroknak, mint ahogyan írtad is.
Bizonyosan ismered azt a mondást, miszerint “Vakok közt a félszemű a király”?
Ezzel arra szeretnék rávilágítani, hogy minden viszonyítás kérdése! Amennyiben az általad említett fórumokhoz hasonlítod az oldalt, akkor itt Grétsy László a moderátor!
A helyzet viszont az, és ez nekem nagyon is szimpatikus, hogy az oldal arra törekszik, hogy egy bizonyos színvonalat tartson, ami néha igen nehezen sikerül, mint Krampi is utalt rá.
Száz szónak is egy a vége! Amennyiben minden kedves tagtársunk aki itt megnyilvánul, kicsit jobban odafigyelne a mondandója “szalonképes” előadására akkor az ilyen problémák a minimumra csökkennének!
dózer23 (20)
Isten éltessen sokáig!!!!
A rdiátor érjen a homlokodig! :hehe:
Boldog szülinapot Dózi! 😛
Boldogat DÓZER! :amen: 😀
boldogat 🙂
Boldog születésnapot!
Nagyon sok Boldog Születésnapot! 🙂
köszönöm mindenkinek először neked ákos mert még is csak te voltál aki először észrevette:) de mindenkinek:) lassan indulok szkba szülinapi vásárlásra egy jó alma narancs fahéj mixet összehozni itthon:)
Az fontos, mert az alma a legjobb!:)
most hogy körülnéztem van itthon Erdélyi házi alma pálinka:) na akkor meg van mit iszok mellé:D
Boldog Szülinapot Dózer!
köszönöm:)
Aki viszonylag jól tud angolul légyszi segítsen! Egy pár sort kellene lefordítani. 2 vagy 3 azthiszem. Aki segítene PÜ! Előre is köszi!
Sok Boldog születésnapot Dózer23 kolega
köszönöm tegnap vettem egy mizo narancsot és ma is:D korán öregszem:D
Vagy csak tartalékolsz 😛
Haljátok azt szeretném meg kérdezni hogy a vizipimánia-honlapján a shisha relax csövek tényleg moshatók???
Szabályzatot luxus olvasni? :rougefaché: :contrac:
inkább gyűjts egy nammorra vagy razanra, minthogy megveszel egy ilyen szemetet, aztán 3-4hónap múlva vehetsz másik csövet… és a közvetlen linkelés még mindig TILOS!!!!
Bocs ha OFF,de az, hogy van ,hogy kirakják a webshopba a dohányokat? Ha jól tudom akkor ez Magyarországon tilos.
Dózi ez neked megy:
vettem gergő köszönöm
Bocs ha OFF,de az, hogy van ,hogy kirakják a webshopba a dohányokat? Ha jól tudom akkor ez Magyarországon tilos.
Igen tilos. Törvényt sérteni már egy másik dolog. De mint ismeretes, az a banda mindig is egy talponállóban beitalozott csövi képességeivel járta az egyenes utat. Vagyis elég görbén 😀
Nem. Ők minden csőre azt mondják, hogy mosható, pedig egyik sem az amiket ők árulnak.
Azonban ha megnézed az oldalukat, decemberi az utolsó bejegyzés. A fórumukon és a facebook oldalukon is csak panasz van már egy ideje. (Ismerve őket biztosan törlik ezeket az elégedetlenségről szóló üzenetek, szóval amiket tegnap láttam, mára szerintem nem láthatóak… Gondolja bele akkor, hogy valóban mennyi panasz üzenet lehet…)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.