Az a baj,hogy két veszély áll fent. Vagy a gáztűzhely lapját kell folyamatosan takarítanom, vagy amit említettél. Öngyulladós szenet viszont nem szeretnék látni/használni. 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Az a baj,hogy két veszély áll fent. Vagy a gáztűzhely lapját kell folyamatosan takarítanom, vagy amit említettél. Öngyulladós szenet viszont nem szeretnék látni/használni. 🙂
A szülők távol tartása egyszerűbb feladatnak tűnik, mint a takarítás.
Ezt én is így látom 😀
… 12602.html
Ez se lenne rossz! 😀 😀
… 12602.html
Ez se lenne rossz! 😀 😀
na ezzel aztán percek alatt beizzítod a szenet… 😀
Csak lehet hogy egy kicsit műanyag íze lesz a szénnek^^
Muhaha 😀
Pro-Kontra
Érkezik az Alien phunnel továbbfejlesztett változata 😀 😀
Honnan veszed?
Linkelj plspls:D:D
ÉN arra az ufo-s képre gondoltam, de most hogy mondod, eszembe is jutott, hogy .eu-n van egy video, amiből kiderül, hogy 1-2 héten belül jönnek alien phunnel hasonmások, a minőség ugyan az, csak az ára lesz kedvezőbb 🙂 tegnap láttam én is a videót..
https://www.youtube.com/watch?v=lSMTyXWFycA
tessék bandi43:)
tessék bandi43:)
Köszönöm Dózer23:)
Köszönöm Mark:D
És kb mennyi lesz az ára?
Vagy nem lehet tudni?
halljátok miért ál meg 5perc 20 másodpercnél a videó???? vagy lehet hogy csak nekem??
Ezt a Phunnel gyártja, vagy ez csak “koppintás”? 🙂
Amennyiben a Julio által bemutatottra gondolsz, azt Julio gyártatja, mint a videoban el is mondja.
Értem, köszönöm szépen.
És kb mennyi lesz az ára?
Vagy nem lehet tudni?
kb. 2900 Ft 🙂
Épp most rendeltem nagyszüleimnek vízipipát… Hát ezt nem gondoltam volna hogy ennyire megtetszik nekik 😀
Nagymamiról kérünk videot! 🙂
Ááá…nemkaptok :langue2:
Viszont annyit elárulhatok hogy van ízlése, ugyanis egy 70cm-es fekete Aladin Loop-ot választott
Ááá…nemkaptok :langue2:
Viszont annyit elárulhatok hogy van ízlése, ugyanis egy 70cm-es fekete Aladin Loop-ot választott
Video nélkül érvénytelen a dolog! :diable:
Tényleg jó izlésük van!
ez kemény:D:) majd még a végén mamád jobban tud tömni mint te:D:D:D meg majd szebb karikákat fúj:D
Ezz azz cirka 2-3 hónap után újra vízipipázok 🙂 😛
Mi volt az ok amiért nem pipáztál eddig?
Dohány hiány….Nem ugy jött ki a lépés h eljussak vagy tudjak venni dohányt
Akkor van mit bepótolnod! Hajrá!
Szembeötlött, de semmi probléma nincs belőle, csak megjegyezném: a szabályzat alapján csak a hazai vízipipás webshopok és a hozzájuk kapcsolódó oldalak közvetlen linkelése tilos. Az egyéb oldalakat nyugodtan lehet simán is linkelni, valamint a boltok neveit is le lehet írni, nem kell rájuk utalgatni 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.