srácok valaki pesten belül ( délpestiek előnybe) egy szabadtéri pipázáshoz valakinek nincs kedve? PÜ:)
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
srácok valaki pesten belül ( délpestiek előnybe) egy szabadtéri pipázáshoz valakinek nincs kedve? PÜ:)
kicsit több belőle?illetve miután megszáradt annyira,hogy jól megtartja a darabokat,kenj az illesztésekre is!(szerintem)
Elég sok vízüveg volt rajta.. tettem mindenhová..de nem bírta :triste1:
Majd ma megpróbálom a 2 komponensűt..
A vízüveget a víz oldja. 🙂 Minden vízzel történő mosás után meg kell ismételned a ragasztási procedúrát.
Én spec zsebkendővel eltörölném és 5-6 használat után egy gyors öblítést adnék neki.
A 2 komponensű ragasztók hőre szétmállnak…..porhanyós lesz.Na meg büdös…. :berk1:
Basszus.. pont most ragasztottam meg.. mert azt hiszem hundarkblade írta, mikor eltört, hogy ő is azzal ragasztotta a vortexet..
Ő nem az alját ragasztotta, ami kevésbé melegszik? :]
Ő nem az alját ragasztotta, ami kevésbé melegszik? :]
Azt nem írta :triste1: De mindegy, ez már úgy se lesz jó, mindenképpen veszek egy másikat!
olvasgattam a hookah pro fórumon a “készlet ” topicba hát nagyon komoly felszerelések vannak:) komolyan öröm volt nézni:)
Esetleg valaki meg tudná mondani hogy Portugáliába milyen dohányokat árulnak és milyen árban? Mert 2 barátom is megy ki… és szeretnék velük hozzatni valami finomságot. Előre is köszönöm.
Találtam egy portugál webshopot, csak Arabica, Cleopatra és Wazir dohányok vannak és elég drágák….
… tegory=583
pipás oldal
… tegory=583
pipás oldal
Köszi szépen. Sajnos az árak tényleg jó magasak de azért pár dohányt tuti hozzatok 🙂
M1-et csekkoljátok srácok! 😀 😀 Indul a bakterház..
Az óriás hőtartó/Aladin hőtartó is kicsi az Alien Phunnel kerámiákhoz?
Az óriás hőtartó jó rá, az Aladin viszont szerintem kicsi lesz..
Jó hozzá mind2.Nekem az van.
Nemrég bukkantam rá a neten egy vízipipákat és hozzá tartozó kellékeket is árusító weboldalra:
A termékekből és árakból ítélve elég korrekt kis webshop.
Csak nekem újdonság ?
ha jobban megnézed az árú készlet ( legalábbis ami a vízipipákra vonatkozik) az feltehetően szkból van abból gondolom hogy ezeket mind kapni ott is hasonló árakon
ja oda is van irva a partnereik közé az szk.
Nem is azért írtam, mert ezentúl ott fogok vásárolni. 🙂
Csak jó látni, hogy akad azért az eu-n kívül is néhány korrekt webshop.. 🙂
Majdnem 2 napos száradás után, tegnap kipróbáltam a 2 komponensűvel megragasztott Alien phunnel-t 😀
Nem mállott szét, és nagyon jól sikerült a ragasztás! A kerámiát kibéleltem alufóliával, és úgy tömtem meg.. így nem kellett pipázás után kimosni. 😀 Remélem továbbra is jó lesz.
Jó hozzá mind2.Nekem az van.
Magasságra is?
SZK-t szeretett volna írni !! 🙂
Jeah,már nem csak én b***tam(szúrtam) el…
biztos angolosan akarta ő is 😉
Szultán Cincsei
nem túlzottan angolos
Egy elég kellemetlen élményben volt most részem… Szívom a finom Nakhla sárgadinnyét miközben érzem, hogy egy büfi készülődik belőlem távozni… vacsorára pedig finom házi füstölt kolbászt ettem, hát… a két íz keveredése kifújásnál nem volt számomra kellemes. 😀 :S
Hát… köszönjük, hogy megosztottad velünk! 😀 :hehe:
Amúgy mikor találják már fel a kolbász ízű dohányt? :happy1: 😛
Csináljak?Kisebb nagyobb sikerrel talán még jó is lenne.Viccet félretéve erről a vízipipáról mit gondoltok.Ahogy elnézem nem top mark viszont nem is khailil mamoon.
… 99236.html
ez véleményem szerint egy sima török pipa
Megérné a pénzét?Ha esetleg ismered akkor tudod-e véletlen,hogy a belső átmérők kicsik vagy nagyok?
nem éri meg a pénzt, mert nem tudsz hozzá nammort/razant csatlakoztatni, sajna nem olyan a csatlakozója (muszáj lenne vele dolgozni…) és szerintem csak szír kerámia megy rá, amihez szintén átalakító kellene.
Nem megbízható forrásból, látatlanba én személy szerint nem szívesen vásárolnék vízipipát. Ez egy tipikusan olyan dolog, hogy csak akkor tud teljes mértékben megbizonyosodni az ember a minőségről, ha élőben látja azt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.