szerk:
Csak nem joomla-val készült?[/quote]
De joomla alapú az oldal,az egyszerűség kedvéért : )
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
szerk:
Csak nem joomla-val készült?[/quote]
De joomla alapú az oldal,az egyszerűség kedvéért : )
Egy kis segítséget kérnék ha lehet.A k a p u.hu-n a mai képeknél a 9.képen található kürt féleségnek mi a neve?link: _https://ajanlo.kapu.hu/kpics.php?id=773g341da86d158ef5d1.Előre is köszi!
szerintem valami féle kürt lesz az nem hinném hogy pipa vagy bármi ilyesmi
igen észre vettem hogy nem pipa és azt is tudom hogy osztrákoknál van viszont nem tudom a nevét és így nem tudok rákeresni, de folytatom tovább a találgatást mert a google jó barátom.Kösz!
Kész a délelőtti cocobrico felezgetés 😀
Énis szívesen felezgetnék a kis fűrészemmel, de tegnap este elfogyott az utolsó dara is 😀 A 72 darabot 2 honap alatt sikerült elfogyasztanom :O :/
Énis szívesen felezgetnék a kis fűrészemmel, de tegnap este elfogyott az utolsó dara is 😀 A 72 darabot 2 honap alatt sikerült elfogyasztanom :O :/
Tegnap este olyan 24-26 darab egész cocobrico-t fogyasztottunk el Gurmandba. 🙂 72db nem olyan sok. 😀 😀
A vizipipaapro.com-ot azt syska csinálja?
A footert megnézve nem olyan nehéz kikövetkeztetni 😉 De amúgy a kérdésedre a válasz: igen.
Tegnap este olyan 24-26 darab egész cocobrico-t fogyasztottunk el Gurmandba. 🙂 72db nem olyan sok. 😀 😀
Egészségetekre 🙂
Mert felraktam oda régi pipáimat és valaki érdeklődött és írta, hogy küldjem el neki emailban a számomat. Válaszoltam a levélre de a feladó az az [email protected] és az email küldöjének a címét az nem küldte el. Szóval nem tudok neki hova válaszolni. Annyit tudok, hogy a neve Dobos. Valami ötlet, hogy tudom kideríteni ki ő? 😐
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a Mizo narancsos dohányt mivel érdemes bekeverni?
Üdv.B
Üdv.B
Narancsot nagyon sok mindennel lehet keverni de a legjobb ha mentával vagy citromal kevered be.
Narancs 50% – Citrom 50%
Narancs 80% – Menta 20%
Üdv.B
Narancsot nagyon sok mindennel lehet keverni de a legjobb ha mentával vagy citromal kevered be.
Narancs 50% – Citrom 50%
Narancs 80% – Menta 20%
Köszi szépen.
A citromosat kipróbálom a mai nap folyamán…
Milyen ízekre számíthatok?
Narancs 50% – Citrom 50%
Narancs 80% – Menta 20%
Köszi szépen.
Leginkább ilyen lime-os beütése lesz, vagyis én úgy tapasztaltam.. ha jól csinálod finom lesz! 🙂
Köszi szépen.
Leginkább ilyen lime-os beütése lesz, vagyis én úgy tapasztaltam.. ha jól csinálod finom lesz! 🙂
oks 😀 :amen: :super:
A hőtartóhoz vett festékből elég sok maradt ezért most lefestettem a széncsipeszemet és ha bírni fogja akkor jöhet a széntálca is 😀
Az szép 😀 Hány tömés ment le vele?
Kb. 8 volt szerintem.
Hát megnéztem és nekem teljesen jól jött az email amit az ‘érdeklődés’ mezőbe írtam.
Kb. 8 volt szerintem.
3 pipa, 3 tömés és 2-n volt midnig 2 szén, az egyiken meg három. 🙂 Számolj. 😛
jó buli volt:)
Újra eltört az alien phunnel:D ez a vízüveg valahogy nem vált be ezek szerint.. :triste1:
Akkor mégis csak a 2komponensű ragasztó lesz jó?
Megkérdezhetem hogy,hogy tört el? 🙂
Hát mosás közben.. meg volt ragasztva, mindent úgy csináltam ahogy kell, rendben volt minden vele.. de gondolom nem bírta a nyomást, mert egy kicsit súroltam.. 🙁
de hátha beválik a 2 komponensű ragasztó.. VALAKI RAGASZTOTT MÁR ILYENNEL KERÁMIÁT, ÉS AZ HOGY BÍRTA? 🙂
Hát mosás közben.. meg volt ragasztva, mindent úgy csináltam ahogy kell, rendben volt minden vele.. de gondolom nem bírta a nyomást, mert egy kicsit súroltam.. 🙁
de hátha beválik a 2 komponensű ragasztó.. VALAKI RAGASZTOTT MÁR ILYENNEL KERÁMIÁT, ÉS AZ HOGY BÍRTA? 🙂
Az elég kellemetlen. :triste1:
Nekem a vortex kerámiám alsó része tört ketté múltkor pipázás közben, de pillanatragaszóval össze lett ragasztva és azóta tökéletes.
Az elég kellemetlen. :triste1:
Remélem sikerül valahogy összeragasztanod
kicsit több belőle?illetve miután megszáradt annyira,hogy jól megtartja a darabokat,kenj az illesztésekre is!(szerintem)
kicsit több belőle?illetve miután megszáradt annyira,hogy jól megtartja a darabokat,kenj az illesztésekre is!(szerintem)
Elég sok vízüveg volt rajta.. tettem mindenhová..de nem bírta :triste1:
Majd ma megpróbálom a 2 komponensűt..
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.