Köszi szepen a jókívánságokat 🙂 Még ismerkedünk, de eddig jól megvagyunk. A potyogest még szokni kell rajta,de ez már csak egy ilyen ipar 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Köszi szepen a jókívánságokat 🙂 Még ismerkedünk, de eddig jól megvagyunk. A potyogest még szokni kell rajta,de ez már csak egy ilyen ipar 🙂
A farok már csak ilyen, néha nehéz kordában tartani.
Sidol kipróbálva, mostmár az én pipám is csilli-villi
Gyönyörű lett 🙂
Sidol után a fémek hamar újra oxidálódnak…. érdemes kevés autó fényező waxal bedörzsölni…..nem drága,kevés kell és egy ideig védelmet nyújt. :super: és még fényesebb…
Tudna valaki segíteni nekem privátban, hogy hogyan kell webshopot csinálni? Még van időm beletanulni, de egy gyors válasz nagyon sokat segítene azzal kapcsolatban, hogy elég e egy 100-500 mb tárhelyű weboldal a jövőben megnyíló webshop számára? A weboldal egy homeopátiás készítményékkel foglalkozó statikus weboldal, amit majd később egészítenék ki webshoppal.. Köszi előre is a válaszokat!
A HTC egy igen jo választás volt. Én is tulajdonosa vagyok egy HTC Touch2-nek és nagyon megszerettem. Böngészés egyszerü.Semmi panaszom rá 🙂
A homeopátia elég punci dolog. Amúgy ingyé webshop motorokkal is szerintem a képek miatt lehet kicsit több tárhely kell, de nem vagyok az a 100% biztos emberke.
hát még ha x10 minin baszkodnál a pötyögéssel… 😀
A homeopátia elég punci dolog. Amúgy ingyé webshop motorokkal is szerintem a képek miatt lehet kicsit több tárhely kell, de nem vagyok az a 100% biztos emberke.
Punci dolog, de ebből lesz a füstölnivaló szóval nekem mindegy mit árulnak 😀 Köszi a tippet!
Esetleg tud valaki vizipipaboltot békéscsabán? Ma arra járok, kíváncsi vagyok miket lehet arrafelé kapni.
😀
Megkapta a meglepetését, egy Aladin Evolution pipa.
Ki is próbálta rögvest. Egész hajnal 2-ig pipáztunk. Én KM-el, fater meg az új pipájával.
Úgy látom meg is van vele elégedve rendesen! 🙂
Végre nem vagyok egyedül, még egy apa aki pipázik a fiával! :super:
Így van Ákos…Nagyon elégedett, és vigyorog egész nap tőle!
😀
😀
Ráérzett a dologra ezek szerint! Sokáig éltesse az Isten apukádat!
Punci dolog, de ebből lesz a füstölnivaló szóval nekem mindegy mit árulnak 😀 Köszi a tippet!
No igen, pénz az van benne bőven, csak éppen átb*szás az egész…úgy, mint az élővíz generáló, meg pí víz és hasonlók. A homeopátia egyébként egy nagyon érdekes dolog: milliószoros hígításban vannak hatóanyagok pl. egy oldatban…még a hülyének is megéri…olcsó, amit drágán lehet továbbadni…aztán még nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy ezek működnek…De della azért van benne, és én ezért egyáltalán nem ítélek el senkit sem. 🙂
Ui:Sakál részegen is tudok értelmes mondatokat írni a tegnap este tanúsága szerint 😀
Valakinek van tapasztalata a mizo almával kapcsolatban?
Fahéjjal milyen arányban lenne érdemes keverni?
Illetve ez az alma is ánizsos, mint az alsultan, hennawy és társai?
Tisztelettel szeretném kérni mindazokat a kedves fórum tagtársaimat, akik a profiljukban nem töltötték ki azokat a mezőket, melyek a lakhelyükre utalnak, – ha nem esik nagyon nehezükre – töltsék ki!
Több szempontból is jó volna:
– esetleges segítség nyújtás szempontjából / mit, hol kaphat meg a közvetlen környezetében/
– az egymáshoz közel lakók könnyebben tarthatnák a kapcsolatot
– a többi fórum tag is tájékozódhatna az illető hollétével kapcsolatban.
Ezen kérésem nem csak a frissen regelt tagjaink felé irányul, de azoknak is szól akik eddig ezt elmulasztották!
Köszönöm előre is!
Fahéjjal milyen arányban lenne érdemes keverni?
Illetve ez az alma is ánizsos, mint az alsultan, hennawy és társai?
A Mizo dohányokkal kapcsolatban itt olvashatsz többet: nakhla-mizo-t581.html
Ma nagyon unatkoztam, keresgettem a régi pipás cuccok között, és megtaláltam a régi TopMark pipához kapott csipeszemet 😀 Gondoltam ki díszítem kicsit :cote: Van még mit szépíteni rajta, de nekem tetszik..
😀
Ráérzett a dologra ezek szerint! Sokáig éltesse az Isten apukádat!
Köszöni szépen…nagyon sokáig éltetni fogja én is remélem…most alig lehet levakarni a pipájáról…zsinórban tömi a dohányokat bele… :hehe: :happy1:
Bandi43 írta:
DajDaj írta:
Biztos, hogy valamit rosszul csinál. Én szinte mindig odaégettem a dohányaimat, viszont mióta van alien phunnelem, csak azt használom és eddig (kopp-kopp) egyszer sem égettem meg a dohányt. Mindig 3 coco coalt használok, 4 réteg sima aluval, csipeszes távtartó moddal :super:
Na de mit?
nem tömöm túl
nem rakok rá hőtartót és mégis recseg:/
Akkor meg lehet hogy a dohány nem elég nedves ehhez a kerámiához..
Mizot Használok minden mennyiségben,ugyanazokat szívom mint te…
Sziasztok örömmel jelentem hogy a fejerhookah oldala sikeresen átköltözött külföldi oldalra. Immáron elérhető a https://fejerhookah.co.cc/ címen és van is fent egy új videó egy nem mosható vízipipa szívócső szétbontásáról. Remélem tetszeni fog majd nektek a videó, illetve fejér megyeiek előszeretettel fognak járni információgyűjtés végett az oldalra. Jó olvasgatást!
Megnéztem a videót, nagyon jó. 🙂 A zene elég drámaira sikeredett. 😀
Egy hibát láttam, hogy a végén kétszer indul el a ‘stáblista’ rész, de lehet csak akadozott a lejátszó nálam.
Megnéztem a videót, nagyon jó. 🙂 A zene elég drámaira sikeredett. 😀
Egy hibát láttam, hogy a végén kétszer indul el a ‘stáblista’ rész, de lehet csak akadozott a lejátszó nálam.
Nem akadt, igazad van, ott van a végén mégegyszer a stáblista eleje. 🙂
szerk:
Csak nem joomla-val készült?
Egy kellemes, napsütéses februári délután: https://twitpic.com/3wr9y8 🙂
lehet,hogy a képet kéne dicsérni,de qrva jól néz ki a pipa…(amúgy nagyon hangulatos…)
Nálam is hasonló volt, csak QT-vel 🙂 Nagyon jó lett! :super:
krampi képe ösztönzően hatott rám:) ( mizo citrom menta)
Itt is hasonló volt a helyzet
És összejött egy egészen művészi kép :0
Egy kis poén 🙂
Már alig várom én is, a lehetőséget!
Sajnos itt még hó, borult idő, és – 3 fok van! :erk:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.