Na jó feladom 🙂 nem festem le a kazánt “kazánfestékkel” még ki tudja mire lesz jó ez a festék 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Na jó feladom 🙂 nem festem le a kazánt “kazánfestékkel” még ki tudja mire lesz jó ez a festék 😀
Samsung monitorra én is dobok egy lájkot.
SyncMaster940n már 3 éve hűen és hibátlanul szolgál.
nekem most lesz 8éve hogy samsung monitorom van:)
(lekopogom) de nagyon jól működik
Sziasztok.
Sajnos rég jártam erre, az utóbbi pár hónapban felfordult az életem.
Sajnos fel kellett hagynom eme szenvedélyemmel, mert kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, így nem szerencsés még a vízipipa sem.
Kívánok mindenkinek elsősorban egészséget a jövőben, másodsorban jó füstöt 🙂
Sajnos fel kellett hagynom eme szenvedélyemmel, mert kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, így nem szerencsés még a vízipipa sem.
Hello! Hát őszintén sajnálom, biztos nehéz, hogy abba kellett hagynod :triste1: ..én ki se bírnám..
Egy hónapban egyszer azért hátha nem olyan káros rád nézve.. :cote: Üdv.!
ha valakinek az élete / egészsége forog kockán akkor nem hinném hogy kisérletezgetni fog
Nem is kell hogy kísérletezzen,ez igaz! :faché4:
3. éve vagyok én is cukorbeteg. Nem látom az összefüggést a vízipipa és a diabetesz között!
Természetesen, ha így döntöttél, akkor így lesz, de azért mindenről nem kell lemondanod a cukorbetegség miatt!
JÓ REGGELT VIEETNAAAAAAM ! bocsi…. VIZIPIPÁSOK ! 😀
Friss, és kipihent vagy ma reggel! 🙂
3. éve vagyok én is cukorbeteg. Nem látom az összefüggést a vízipipa és a diabetesz között!
Természetesen, ha így döntöttél, akkor így lesz, de azért mindenről nem kell lemondanod a cukorbetegség miatt!
Épp téged akartalak felhozni, mint ellenpéldát, én sem értem miért nem szerencsécs a vízipipa/dohányzás a cukorbetegeknél.
Mindenesetre sajnálom a betegséged Emberke :(.
Tudja valaki hogy hol lehet 250g-os Al Waha és Al Masah dohánzt kapni Bp-en?
Sehol, max eldugott kis butikokban, de ott olyan silány és lejárt is ami van. 🙂
nem tudom hogy hollaksz.de salgótarjánban van egy kis bolt ahol most vannak finom 250g-s wahák. és szoktak al masah-k is lenni
Dátumot nézd meg rajtuk. :]
most dobtam ki a dobozt tegnap:D majd holnapra szerzek infó-t
Épp téged akartalak felhozni, mint ellenpéldát, én sem értem miért nem szerencsécs a vízipipa/dohányzás a cukorbetegeknél.
Mindenesetre sajnálom a betegséged Emberke :(.
Esetleg Shiazo? Az szerintem nem árthat..
helló! abba tudnátok nekem segyteni hogy a sultancenterben a kaya phunnel-ek eredetiek -e??
Már a Kaya Phunnel-t is hamisítják??? :hehe: :hehe: :hehe:
szc-től kitelik XD
Már a Kaya Phunnel-t is hamisítják??? :hehe: :hehe: :hehe:
Hát mit nem? 😛
Azok nem eredeti KAYA phunelek hanem valami utánzata a KAYÁNAK…
igen egy másolat a másolatról… 😀 Nekem annyira nem tetszettek külsőre azok.
de legalább a Vortexre kiírták hogy nem Vortex hanem csak Vortex tipusu kerámia 😀
Aranyos meg minden csak ha le lenne festve akkor jobb lenne :faché4:
ÁÁÁ megkellet válnom az egyik kerámiámtól amit az Aladin Loop-hoz adtak.. Még ki se próbáltam..
rendelt már vki külföldről dohányt?
Használd a keresőt ha kérdésed van. Ha az nem segít akkor ide. :contrac: :contrac:
Nahh… Első alkalommal olvasom a fórumot telefonról + írok ide 🙂 HTC Desire HD rulez 😉
Na gratulálok Krampi! Ezek szerint megvan az új teló. 😉
Grat hozzá,szép telefon 🙂
Sok örömöt vele! Jó választás, gratulálok!
Sok örömöt vele! Jó választás, gratulálok!
És természetesen bő füstöt hozzá 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.