merre????:O
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
merre????:O
Mit, és mennyit ittál? :happy1:
Angyalföldön is érezni lehetett!
Mit, és mennyit ittál? :happy1:
😀 😀 Az igaz hogy éjjel 4 felé még lement 5 sör de azt nem érzem meg általába. viszont anyám is megérezte a rengést pedig ő nem ívott :happy1:
Oroszlányban, és Győrött volt a földrengés, de szinte mindenhol érezhető volt, mondja a M1, éppen most!
Szegedig nem ért le. 🙂
Én is azért kérdeztem Saiidot, hogy mit ivott, mert itt a keleti végeken sem volt semmi.
FIGYELEM!!!!!!!van egy tesóm 13 éves ő már pipázhat??nem tudom
Hát nem kéne…
Törvény sem engedi.
Ha még1x ilyen ‘FIGYELEM’ hülyeséggel kezded a hozzászólásod, akkor pihenőre küldelek… Ez itt nem az oviscsoport.
Az amcsi obszervátorok szerint Kecskéd (Komárom-Esztergom megye) volt a közepe. Nálunk Kelenföldön a redőnyök remegtek.
USGS adatok itt.
Hát a földrengést én eléggé éreztem, Tatabányai vagyok (kb 10 km-re az epicentrumtól) tömblakás 3. emeletén voltam/vagyok, kitért eléggé az épület erősen lehetett érezni. Nem az h félek , hanem inkább a meglepődés, ijedtség volt nálam.
Volt pár évvel ezelőtt hasonló. Akkor közel volt az epicentrum Budapest északi részéhez. Otthon voltam, 10ik emeleten panelba. Én elröhögtem magam, anyám zaklatott lett. 🙂 Nekem tetszett, kár, hogy ezt kihagytam. 🙁 (Tudom, állat vagyok. 😀 )
Te tényleg állat vagy! :hehe: Költözz Pakisztánba, ott évente élheted át!
Te tényleg állat vagy! :hehe: Költözz Pakisztánba, ott évente élheted át!
Ne csábíts. 😛
Ne is! 😀 Milenne velünk a ‘Teremtő’ nélkül?! 🙂
Nektek mi a véleményetek egyiptomról vagyis hogy mi zajlik ott éppen?
Nekem kint vannak rokonok és nem tudom mennyit késnek mert náluk van a dohány aminek remélem nem lesz baja! 😀
itt még a híre se volt megrázó…kár,hogy kimaradtam belőle…
Pang a tüdőm.. tömök egy jó kis Mizo barackot..:) Szép álmokat mindenkinek! 😀
Valami történt a szerverrel. Több oldalamnál is gondok jelentkeztek. 🙁
Nem bírom megnézni a Pü-imet,fa….omat….
Én sem, általános hibát ír!
Sőt, idézni sem lehet!
Képgaléria sem muxik.
Vezérlőpult is kakukk…! Valami nagy sz***ág van!
Nekem se megy semmi.. :S
Mint sYska is írta, valami probléma van a szerverrel, amin az oldalak adatbázisai találhatóak, ezért jön fel az a hibaüzenet. Reméljük minél hamarabb sikerül megoldani a dolgot, addig is egy kis türelmet kérünk 🙂
Nem türelmetlenkedem, csak jeleztem, mi nem muxik.
Semmi gond, nem azért írtam. Csak hogy a jövőben, hogyha valaki még valamilyen problémát jelezne, arra írtam, hogy az eredete valószínűleg ugyanaz lesz, mint a többinek, tehát tudunk róla 🙂
Köszönöm a hibajelzéseket. Sajnos elég nagy gubanc van. Elszállt a Raid vezérlő és a backup-os vinyó is hibás mentést készített… Dolgoznak a hiba javításán… Remélhetőleg egy 48 órás backup majd helyrehozza a dolgokat. =/
Köszönjük a gyors intézkedést!
Türelemmel várunk.
Syska:Gondolom az új üzenetet tőled kaptam…Nem bírom megnyitni…
Mit írtál benne??
Megegyeztünk?
Üdv.Bandi
Nem tudom van e valaki aki eladná régi pipáját 55cm-er feletti kellene
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.