:winner: Isten éltessen titeket! :alcool1:
Én is ezt kívánom. :alcool1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
:winner: Isten éltessen titeket! :alcool1:
Én is ezt kívánom. :alcool1:
És ha ráöntöm az ízesítőt, hagyni kell állni, vagy egyből lehet tömni? 😀
Én 4-5 órát vártam és tökéletesen beszívta az ízesítőt 🙂
1500 forint ha jól emlékszem
Jól emlékszel! Ráöntöd az ízesítőt és hagyod állni pár órát, hogy beszívja. Én rétegesen öntöttem rá az ízesítőt. Kiborítottam a shiazo-t egy zacskóba valamennyit a dobozban hagyva és ráöntöttem kb 6-7 ml ízesítőt. Majd jött a zacskóból az újabb réteg shiazo és rá az ízesítő.. és csak így tovább.. Ez után felráztam és hagytam állni 3-4 órát, mert amúgy sem voltam vízipipa közelben addig.. Szerintem 1,5 – 2 óra bőven elég neki, hogy felszívja.. Még annyit írnék, hogy miután véget ért a teszt, a kerámiában a kövek újra kifakultak, így azokat egy másik dobozba téve tárolom az ízesített shiazoktól elkülönítve. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az újraízesített shiazo hatása.. 🙂
Jól emlékszel! Ráöntöd az ízesítőt és hagyod állni pár órát, hogy beszívja. Én rétegesen öntöttem rá az ízesítőt. Kiborítottam a shiazo-t egy zacskóba valamennyit a dobozban hagyva és ráöntöttem kb 6-7 ml ízesítőt. Majd jött a zacskóból az újabb réteg shiazo és rá az ízesítő.. és csak így tovább.. Ez után felráztam és hagytam állni 3-4 órát, mert amúgy sem voltam vízipipa közelben addig.. Szerintem 1,5 – 2 óra bőven elég neki, hogy felszívja.. Még annyit írnék, hogy miután véget ért a teszt, a kerámiában a kövek újra kifakultak, így azokat egy másik dobozba téve tárolom az ízesített shiazoktól elkülönítve. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az újraízesített shiazo hatása.. 🙂
Köszönöm a részletes leírást! Ki fogom majd próbálni 🙂
a törvény mennyiben tér el a kiskorú és a vízipipázásra vonatkozó szabályoktól a herbál esetében?
Nyilván semennyiben, mivel ez is ugyanúgy, mint bármely dohányzási forma jövedéki adó alá esik, illetve 18 év alatt semmilyen elszívásra alkalmas dohány terméket legyen az herbál nem lehet venni, sem pedig közterületen fogyasztani, azaz szívni.
Otthon mindenki azt csinál amit akar, de azért azt gondoljuk csak végig, hogy csak azért mert nincs benne nikotin lehet, hogy semmivel sem egészségesebb, mint a normál vízipipa dohány, vagy bármely más dohánytermék elpöfékelése. Ilyen kutatásra még nem került sor, hogy mi az egészségesebb, dohányzol, tehát nem egészséges, és nem támogatandó, főleg nem kiskorúként.
Az ide vonatkozó törvénynek tudtommal nincs ilyen passzusa amire kérdeztél, általános rendelkezések vannak, amelyek irányadóak ilyen esetekben is, és valószínűleg a törvénykezés nem foglalkozik ezzel, igazából ezt inkább úgy kell felfogni, hogy kiskorúként addig örüljetek.
Shiazo-s kérdéseket a Shiazo-s témába! Törölni fogom azt aminek van rendes témája, csak a kedves társaság lusta a megfelelő helyre írni.
Nyilván semennyiben, mivel ez is ugyanúgy, mint bármely dohányzási forma jövedéki adó alá esik, illetve 18 év alatt semmilyen elszívásra alkal…..
Köszönöm.
Bennem az maradt meg,hogy az számít a dohányterméknek,ami nikotint tartalmaz(ezért a marihuanat én pl.:nem soroltam a dohánytermékek közé…)
És a shiazo?
Yeah Yeah.. 😀
Mivel nekem kb 1 hete eltörött a vízipipa üvegem,találtam másikat,de inkább vettem egy nagyon szép üveget.
A Színe kékes-zöldes,nagyon szép.
Magasság átlagosan 22cm es,55cm es top mark vízipipákhoz való.
Mivel nekem kb 1 hete eltörött a vízipipa üvegem,találtam másikat,de inkább vettem egy nagyon szép üveget.
A Színe kékes-zöldes,nagyon szép.
Magasság átlagosan 22cm es,55cm es top mark vízipipákhoz való.
Ezt hogyan kell értelmezni? Van ahol 10 cmés van ahol 34 cm? :hehe:
Hát nem tudom.:)
Nagyon örültem hogy ilyen hamar tudtam szerezni, egy 22CM ES vízipipaüveget 😀 akkor így értem..jobb lesz?:)
Csak hamar akartam mondani.:)
Nagyon örültem hogy ilyen hamar tudtam szerezni, egy 22CM ES vízipipaüveget 😀 akkor így értem..jobb lesz?:)
Csak hamar akartam mondani.:)
Tudom,csak olyan jól esett kicsit kötekedni! :diable:
hó elkotorva,kaja készen:D
Egyél,tanulj,. és pipázz! 🙂
…A jó élet titka 😀 :super: (tanulni nem jó, de muszáj) 😀
ez így ma nem fog összejönni…de köszönöm a jókívánságokat …(mondjuk a tanulj nem a legjobb,de a pipázz enyhíti:D)
Eltört az alien phunnelem :triste1: :triste1: 🙁 🙁
Részvétem … =( Holnap mehetsz venni másikat 😀
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök! tudod milyen sz*r érzés? :triste1: tegnap vettem….
Nemlehet megragasztani vagy ilyesmi?
Mi történt?
áldozzunk 1 perces néma csöndet eme hősnek,ki dicsőn halt meg(legalább a pipáról esett le?és fel lett már avatva?)!
Visszatérve:több embertől is hallottam,hogy ő szigszalaggal ragasztotta össze,az aljánál(ráhúzásnál hosszában kettétörött a vortex-e,és a mai napig az tartja),akkor volt aki pillanatragasztóval…én mind2őre szavazok egyszerre…bár nem tudom….nekem,ahányszor sikerült vele pipáznom,mindig meg tudtam utána fogni,nem hevült fel irtózatosan.nem tudom,hogy a szigszalag hogy bírná.a pillanatragasztó szerintem simán bírná.(ráhúzás közben tört ketté,vagy leejtetted,és eltörött?ha 3nál több darabban van,egy szép kibélelt dobozba rakd bele,és temesd el!(szerintem))
vízüveggel próbálkozz esetleg vagy faggasd ki moldyt ő mit ajánlana
Pillanatragasztót nem,nagyon jól megragasztaná ,de mivel cián alapon van és száradás után is meleg hatására kigőzöl….
áldozzunk 1 perces néma csöndet eme hősnek,ki dicsőn halt meg(legalább a pipáról esett le?és fel lett már avatva?)!
Visszatérve:több embertől is hallottam,hogy ő szigszalaggal ragasztotta össze,az aljánál(ráhúzásnál hosszában kettétörött a vortex-e,és a mai napig az tartja),akkor volt aki pillanatragasztóval…én mind2őre szavazok egyszerre…bár nem tudom….nekem,ahányszor sikerült vele pipáznom,mindig meg tudtam utána fogni,nem hevült fel irtózatosan.nem tudom,hogy a szigszalag hogy bírná.a pillanatragasztó szerintem simán bírná.(ráhúzás közben tört ketté,vagy leejtetted,és eltörött?ha 3nál több darabban van,egy szép kibélelt dobozba rakd bele,és temesd el!(szerintem))
A mai volt a második használat.. pipázás után elmentem a fürdőbe, hogy kimossam..letettem a mosógépre(mert ott van a csap mellett) és nem tudom hogyan ,de belekaptam és leesett.. a széléből tört le 2 kisebb darab..nem temetem el, megpróbálom megragasztani vagy vízüveggel vagy valamivel.. 🙂
Akkor mit ajánlasz Moldy mester? 🙂 És ha vízüveg, akkor azzal hogy ragasszam meg? :S Segíts kérlek! 😀
2komponensű ragasztó lenne a legjobb (epokitt/epoxi néven fut). én is ezzel ragasztottam a vortexet, 2nap száradás ajánlott kályhán/radiátoron/konvektoron.
Mi történt?
Leejtettem csempére, és a széléből letört 2 kisebb darab.. akkor ideg gyülemlett fel bennem akkor, hogy azt hittem széttöröm még jobban, de szerencsére nyugodt típus vagyok és sikerült lenyugodni, aztán gondoltam ha itt megkérdezem tuti fog majd valaki segíteni.. 🙂
Vízüveggel vékonyan bekenni a 2 részt és jól összenyomni ,hagyni száradni mozdulatlanul 1 napig.Ha a törés melaszos ,jól le kell mosni alkohollal,jó tiszta és száraz legyen a felület ragasztás előtt.Ha már megszáradt finoman 1 lemezre tenni és lassan egyre nagyobb hőnek kitenni .
vkond00 , Ákos21
Mindkettőtöknek :
Sok boldog szülinapot kívánok!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.