A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #93456
    csuszka
    Felhasználó
    Csuszka
    • Hozzászólás: 348

Hát erre csak annyit tudok mondani hogy egyáltalán nincs igazad.De amúgy szerintem örülnél neki ha te is ennyire elismert vízipipás lennél mint HookahJhon.

, Hozzászólás ID: #93457
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

csuszkának igaza van

s mohóság relativ…

buták… nem hinném elismert ember és közismert webshopja van ahol prémium kategóriás cikkeket árul… szerintem nem ez utal a butaságra az viszont inkább hogy egy általad nem favorizált tömési módszer alapján mondasz véleményt ….

és nem hinném hogy lusták kézzel tömni csak a villa stilusosabb

, Hozzászólás ID: #93458
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Csuszka írta korábban:
    Hát erre csak annyit tudok mondani hogy egyáltalán nincs igazad.De amúgy szerintem örülnél neki ha te is ennyire elismert vízipipás lennél mint HookahJhon.

De amúgy szerintem örülnél neki ha te is ennyire elismert vízipipás üzletember lennél mint HookahJohn. Így helyes a mondat. :malin2:

, Hozzászólás ID: #93459
    bandi43
    Felhasználó
    Bandi43
    • Hozzászólás: 132

Nem arról van szó…hogy elismert-e vagy nem-e,rendben amerikába ő az ász.

Csak kicsit irritáló hogy nézem a magyar videókat (Syska,Julio) és egyikük se villával meg 80 gr dohánnyal töm meg egy small t.phunnelt.és akkor erre aszondják hogy nem ég meg,főleg úgy hogy 3-4 db szenet rak rá,nem kritizálásnak szántam az egészet,hanem csak várom a miértet??!

Ha nincs igazam akkor meg mond meg minek rak bele annyit?

Lehet hogy stilusosabb,de nem praktikusabb,nem Hj-rol írtam hanem amerikaiakról(Dózer)

Dózernak:Miért jó megégetni a dohányt??

, Hozzászólás ID: #93460
    bandi43
    Felhasználó
    Bandi43
    gerago írta korábban:
    Csuszka írta korábban:

De amúgy szerintem örülnél neki ha te is ennyire elismert vízipipás üzletember lennél mint HookahJohn. Így helyes a mondat. :malin2:

Nem akarok üzletember lenni,aza baj := 😛 :hehe:

, Hozzászólás ID: #93461
    csuszka
    Felhasználó
    Csuszka
    • Hozzászólás: 348
    gerago írta korábban:
    Csuszka írta korábban:

Igen igazad van,Bocs. :diable: :amen:

, Hozzászólás ID: #93462
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

meg égetésről nem beszéltem nekem csak az szurta a szememet hogy egy olyan embert szóltál le aki szerintem jobban ért a pipákhoz és a tömésekhez mint te és nem kell le hülyézni “butázni” hanem kérdezni kell hogy mért úgy csinálja ahogy

, Hozzászólás ID: #93463
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

‘Ma zsákmányoltam’ topicra csak nekem írja ki azt, hogy nem létezik a téma ?

, Hozzászólás ID: #93464
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    nEopht írta korábban:

Frissre kattints az a témát mutatja, míg a téma neve ez esetben a ‘Ma zsákmányoltam’ az utolsó bejegyzést. Amit valószínűleg töröltek és ezért írja ki, hogy nem létezik a téma.

, Hozzászólás ID: #93465
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341
    gerago írta korábban:
    nEopht írta korábban:

Frissre kattints az a témát mutatja, míg a téma neve ez esetben a ‘Ma zsákmányoltam’ az utolsó bejegyzést. Amit valószínűleg töröltek és ezért írja ki, hogy nem létezik a téma.

Így már jó, köszi! :super:

, Hozzászólás ID: #93466
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    • Hozzászólás: 343
    gerago írta korábban:
    nEopht írta korábban:

Én töröltem véletlenül egy hsz-emet, de visszaállítottam, és most már jó! 🙂 Elnézést mindenkitől! :triste1:

, Hozzászólás ID: #93467
    bandi43
    Felhasználó
    Bandi43
    dózer23 írta korábban:
    meg égetésről nem beszéltem nekem csak az szurta a szememet hogy egy olyan embert szóltál le aki szerintem jobban ért a pipákhoz és a tömésekhez mint te és nem kell le hülyézni “butázni” hanem kérdezni kell hogy mért úgy csinálja ahogy

Tőled kérdeztem pont…

De válaszaidból úgy gondolom hogy te se tudod igazán,pedig te se vagy kezdő vp-zés terén:):P

, Hozzászólás ID: #93468
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Nem nevezném klasszikus túltömésnek azt, amit a videóban lehet látni, arról nyitottam külön témát is itt a fórumon, ahol képeken keresztül lehet látni, hogy hogy is kell azt csinálni.

Itt egyszerűen arról van szó, hogy rendesen megtömi a kerámiát dohánnyal, amit hogyha megfigyelsz, akkor amikor az alufóliát rárakja, azzal lenyomja a dohányt, majd utána megfeszíti a fóliát, ergo a dohány nem ér hozzá az aluhoz, így nem ég meg. Annak, hogy mennyi dohányt tömsz a kerámiába, semmi köze ahhoz, hogy villával, vagy kézzel tömöd meg, mind a két esetben lehet bármilyen mennyiségű dohányt a kerámiába rakni.

Annak, hogy mi értelme van ilyen sok dohányt tömni a kerámiába: egyszerűen annyi, hogy minél több dohányt tömsz a kerámiába, annál erőteljesebb és karakteresebb lesz a dohány íze. Akinek nem bírja a tüdeje, annak kellemetlen ez a tömési módszer, aki már hozzászokott a nikotinhoz, meg a füsthöz, az bírja. Személy szerint én sem szeretem csak beleejtegetni a dohányt a kerámiába, mert úgy számomra gyenge a dohány, jobban szeretem én is hasonlóan megtömni. És nem lustaságból, csak mert egyszerűen így élvezem.

, Hozzászólás ID: #93469
    bandi43
    Felhasználó
    Bandi43
    krampi írta korábban:
    Nem nevezném klasszikus túltömésnek azt, amit a videóban lehet látni, arról nyitottam külön témát is itt a fórumon, ahol képeken keresztül lehet látni, hogy hogy is kell azt csinálni.

Itt egyszerűen arról van szó, hogy rendesen megtömi a kerámiát dohánnyal, amit hogyha megfigyelsz, akkor amikor az alufóliát rárakja, azzal lenyomja a dohányt, majd utána megfeszíti a fóliát, ergo a dohány nem ér hozzá az aluhoz, így nem ég meg. Annak, hogy mennyi dohányt tömsz a kerámiába, semmi köze ahhoz, hogy villával, vagy kézzel tömöd meg, mind a két esetben lehet bármilyen mennyiségű dohányt a kerámiába rakni.

Annak, hogy mi értelme van ilyen sok dohányt tömni a kerámiába: egyszerűen annyi, hogy minél több dohányt tömsz a kerámiába, annál erőteljesebb és karakteresebb lesz a dohány íze. Akinek nem bírja a tüdeje, annak kellemetlen ez a tömési módszer, aki már hozzászokott a nikotinhoz, meg a füsthöz, az bírja. Személy szerint én sem szeretem csak beleejtegetni a dohányt a kerámiába, mert úgy számomra gyenge a dohány, jobban szeretem én is hasonlóan megtömni. És nem lustaságból, csak mert egyszerűen így élvezem.

Erre vártam 😉

, Hozzászólás ID: #93470
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    vkond00 írta korábban:
    Al Fakher Őszibarack volt…állat:D(Anyám hazajön(nem tud a pipámról)(erős barackszag terjeng),megjegyzi,hogy nagyon jó illat van.Semmi kérdés,semmi egyéb… 😀 )

Elég jól tudod titkolni 😀 még szerencse hogy nem cigiztél XD

, Hozzászólás ID: #93471
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

MaAtE , sheeshamaster , drinkifly

:winner: Isten éltessen titeket! :alcool1:

, Hozzászólás ID: #93472
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Bódog szülinapot! 🙂

, Hozzászólás ID: #93473
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    , Hozzászólás ID: #93474
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

úgy én boldog születésnapot:)

, Hozzászólás ID: #93475
    gery17
    Felhasználó
    Gery17
    • Hozzászólás: 7

Boldog Születésnapot! :alcool1:

, Hozzászólás ID: #93476
    vkond00
    Felhasználó
    vkond00
    • Hozzászólás: 206
    szmark001 írta korábban:
    vkond00 írta korábban:
    Al Fakher Őszibarack volt…állat:D(Anyám hazajön(nem tud a pipámról)(erős barackszag terjeng),megjegyzi,hogy nagyon jó illat van.Semmi kérdés,semmi egyéb… 😀 )

Elég jól tudod titkolni 😀 még szerencse hogy nem cigiztél XD

Ezt nem szerettem volna említeni:D

Van 3 pipám,a szobámban kb 6-7 fiókot tölt meg a vízipipás dolgok tárháza,a 126000 saját készítésű csőtől(kész a markolat,amit terveztem.majd rakok fel képet,ha el nem felejtem) kezdve a különböző szenek át a saját szénizzítóig(majd rakok fel képet,ha el nem felejtem,és ha érdekel valakit),és a sokféle(de nem nagy mennyiségű) dohányig…és anyám eddig minden alkalommal,amikor bejött a szobámba,átkutatta a fiókjaimat,hogy nincs e bennük rendetlenség.és amióta ezek megvannak,egy olyan fiókomat se nyitotta ki,amiben ilyen ,és hasonló tabu tárgyak vannak…

Mellesleg Boldog születésnapot MaAtE , sheeshamaster , drinkifly nek

, Hozzászólás ID: #93477
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

20 évesen mért nem engedi hogy pipázz?

, Hozzászólás ID: #93478
    vkond00
    Felhasználó
    vkond00

az adatlapomat még nem sikerült módosítani 😀 (hopsz…elnézést mindenkitől)(veled mintha már találkoztam volna,amikor az első phunnelemet vettem…most jöttem rá,hogy ki vagy(miután megnéztem megint az egyik al fakheres teszteteket,amint említed a nick nevedet :D))

és szó sincs “nem enged”ésről…simán eddig nem hoztam soha szóba:D

, Hozzászólás ID: #93479
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Én anyum se szereti, hogy pipázom: megoldás -> nem élünk együtt 😀

, Hozzászólás ID: #93480
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    krampi írta korábban:

Az én anyummal is ez a helyzet, és én is ezt a megoldást választottam:D de apámmal néha pipázunk egyet 😀 🙂 (szegény leszokott a cigiről 26év után, most meg rászokik a pipára) 😀 😀

:gene:

, Hozzászólás ID: #93481
    vkond00
    Felhasználó
    vkond00
    szmark001 írta korábban:
    krampi írta korábban:

Az én anyummal is ez a helyzet, és én is ezt a megoldást választottam:D de apámmal néha pipázunk egyet 😀 🙂 (szegény leszokott a cigiről 26év után, most meg rászokik a pipára) 😀 😀

:gene:

Apám nem szereti az alkoholt,a sportot,minden olyan dolgot,ami valamilyen mértékben károsíthatja a szervezetet….(utoljára az esküvőjén ivott)…soha nem venném rá,hogy kipróbálja.amikor beszéltünk,ő “narkópipa”nak hívta…ebben a témában meglehetősen konzervaív,ő már elkönyvelte,hogy ezzel mindenki drogot fogyaszt…

krampi írta korábban:

tudod,mióta álmodom erről?…

, Hozzászólás ID: #93482
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    operable írta korábban:
    Sziasztok!

Most regisztráltam ide. Vettem ma egy kicsi sima alap vizipipát egy igen csak tróger gyerektől. 😀 Alig tisztította a gyerek meg minden. A pipának már alapből is ha szivom nagyon rossz íze van…meg sima szénnel akartam volna kipróbálni meg aromával de nem nagyon jött össze. Néha jöttek fel kis darabkák is meg nagyon rosz ízt éreztem…valamint alig füstölt..de az a szén miatt lehetett szerintem mert nem akart rendesen begyulladni. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám kiszedni a vizipipából azt a nagyon kellemetlen ízt ami már beleivódott??!! Valamint a csövet mivel tudnám kitisztitani? Köszönöm előre is.

Üdv! 🙂

Ahogy így leírtad, jobban jársz ha pár ezret beleölsz és veszel új, normális minőségű vízipipát. 🙂

A sima szívócsöveket nem nagyon érdemes mosni, mert rozsdásodni fog. Lehet ilyen rozsda darabkákat éreztél. Az meg, hogy nem volt mosva hosszú ideig, nagy hiba.

, Hozzászólás ID: #93483
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    DajDaj írta korábban:
    Ezek szerint utolsó lehettem a tesztpéldányok megvásárlói közül.. Épp Pesten jártam és 10 percnyire volt az SZK így be is ugrottam megnézni akad e még Shiazo. Volt is egy (utolsó) doboznyi és már tesztelve is lett. Kb 20 ml Element dragonfruittal lett nyakonöntve az amúgy is ízesítetlen Shiazo. Szó szerint bezöldült a “kő”. Néhol sötét zöld, néhol világos zöld darabkák születtek.. gondolom elfért volna még 5-6 ml ízesítő.. Alien Phunnelbe tömtem miután hazaértem és 3 coco coal szenet használtam. Csak pozitív tapasztalataim vannak, ajánlom mindenkinek. Sajnos 20 percig tartott az egész esemény, mert (szerintem) túlságosan nagy hőt adott le a 3 coco coal, mivel elég sok lyukat raktam a 4 réteg sima alufóliára és még hőtartót is használtam. Az SZK-ban mondták, hogy 4-szer újra ízesíthető a shiazo.. így végülis 400g-nyi vízipipás élmény vár rám a jövőben a shiazonak hála! Na majd holnap jön egy újabb próba.. Mindenkinek bátran ajánlom, vigyétek mint a cukrot!

Mennyibe került a Shiazo, ha megkérdezhetem? 🙂

, Hozzászólás ID: #93484
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488
    szmark001 írta korábban:

1500 forint ha jól emlékszem

, Hozzászólás ID: #93485
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    Saiid írta korábban:
    szmark001 írta korábban:

1500 forint ha jól emlékszem

És ha ráöntöm az ízesítőt, hagyni kell állni, vagy egyből lehet tömni? 😀

30 bejegyzés megtekintése - 11,341-11,370 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.