de jogos…
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
de jogos…
Ez nem lehet igaz….eltört a 55cm es Top Mark vízipipa üvegem.Nagyon sok részre összetört.Olyan ideges voltam első fél órában hogy azt mondtam hogy soha többé nem pipázom,de utána már megváltozott a véleményem.Lehet az lesz, hogy felmegyek padlásra,és keresek egy régi borosüveget,és azzal fogok pipázni.
vagy, vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy veszel egy új üveget! nyugi, elsőre nekem se jutna eszembe…
Nézd a jó oldalát: legalább olyan tartályt veszel ami tetszik is…. meg nem olyan drága…..
Fehér színű 55cm es Top Markhoz,nem nagyon szerettem volna Fehér üveget venni,akár hogy is hangzik…Inkább feketét,vagy kéket,de nem fehéret.
PÁPÁRÁPÁPÁPÁÁÁÁÁ
Végre újra működik a saját készítésű vevő egységem. 😀
Hogy miért is jó ez?:D
Mert bármilyen távirányítóval betanítható, kb 400ft-ból kijön és pl: az ágyból tudom írányitani a gépemet. :=
Vagy pl a fénycuccaimat vagy a lámpámat ha azt is befejezem :diable:
Na már is kaptam visszajelzést hogy mi is ez. 🙂
Ez arra jó hogy kb bármilyen programot tudjunk vele írányítani. Pl: VLC media player
még egérként is működik. Windows feladatokat is lehet pl kikapcsolás.
Az egész abból áll hogy van egy vevő és egy adó.
A vevő a számítógépünk és az adó pl egy DVD távirányító.
(a TV távirányítom speciel nem működött hozzá)
A vevő nem más mint egy pár alkatrészből álló kis egység.
A kapcsolási rajz roppant egyszerű.Még NYÁK lapot se kell csinálni hozzá.
Ezeket az alkatrészeket Hestore-ban is meglehet venni vagy Lomexban vagy más elektronikai boltban. (Hestore-osok még Budapesten kívülre is szállítanak)
(érdemes hosszú kábelt használni hozzá)
Ha ez elkészült, rákötjük a gépre.
Aztán jöhet a szoftver része.
Ebben fog segíteni nekünk a Girder nevezetű program.
Teljesen ingyenes és bárki letöltheti.
Ha valaki már eljutott erre a szintre, akkor itt ezen az oldalon láthatja a betanítását.
Ha bármilyen segítség kell akkor csak nyugodtan szóljatok!
Jó szórakozást! 😛 😉
Ez arra jó hogy kb bármilyen programot tudjunk vele írányítani. Pl: VLC media player
még egérként is működik. Windows feladatokat is lehet pl kikapcsolás.
Az egész abból áll hogy van egy vevő és egy adó.
A vevő a számítógépünk és az adó pl egy DVD távirányító.
(a TV távirányítom speciel nem működött hozzá)
A vevő nem más mint egy pár alkatrészből álló kis egység.
A kapcsolási rajz roppant egyszerű.Még NYÁK lapot se kell csinálni hozzá.
Ezeket az alkatrészeket Hestore-ban is meglehet venni vagy Lomexban vagy más elektronikai boltban. (Hestore-osok még Budapesten kívülre is szállítanak)
(érdemes hosszú kábelt használni hozzá)
Ha ez elkészült, rákötjük a gépre.
Aztán jöhet a szoftver része.
Ebben fog segíteni nekünk a Girder nevezetű program.
Teljesen ingyenes és bárki letöltheti.
Ha valaki már eljutott erre a szintre, akkor itt ezen az oldalon láthatja a betanítását.
Ha bármilyen segítség kell akkor csak nyugodtan szóljatok!
Jó szórakozást! 😛 😉
Na ez is tökéletes munka lett mint a többi,én láttam szerintem nagyon jól megvan oldva tényleg érdekes volt hogy egy pár égőt pusztán a távírányitojával irányított,
jól össze van hangolva,és a leglényegesebb hogy tényleg jó! 😀
bor pezsgővel keverve 😛 ….sokat… ötletek?
Talán vízipipa? 😀 😀
Az esti víz bennemaradt a Bohemian tartályban, és azóta is hideg :O
Ehhez képest a régi TopMarkos üvegben kb 10perc alatt visszamelegedett 😀
Vízipipának szánt tartály? Gondolom a csontos, halálfejes, bla-bla pipához 😀
Jumbo tartályomnak nyesta 🙁 :triste1: Egyszerűen levált az alja
Csak úgy? Csak volt valami koppanás vagy más…
Amennyiben nem szándékozol más tartályt venni,megkérdezem apámat,hogy mivel lehetne megcsinálni(anno ő hobby szinten haltenyésztéssel dolgozott…nagyon szépen ragasztott akár 700-800 literes akváriumokat is(az egyik még mindig megvan,pedig 19 évesen csinálta))
Én ma találtam 1 nagyon szép mintás ,színes üveget. Ő lenne az,bár ha ráteszem a pipa testet,akkor lötyög rajta,ezért oda szik szalagoztam.
Bocsi a háttérér.Valamilyen elhagyatott helyen pipáztunk.
Sidol-t honnan lehet venni, milyen árban és az meddig elég? 😀 Röviden tömören ennyi kérdésem lenne 😛
Háztartási boltban, vagy spar, vagy tesco, vagy auchan-ban is láttam már.
Az időtartama hogy meddig elég? Nos én kb fél éve vettem, és még mindig majdnem tele van.
Szóval tart….
DM-ekben is árulnak, eddig amelyikben voltam, ott mindig láttam 🙂 Amúgy tényleg kb. olyan, hogy az ember vesz egy üveggel, aztán szerintem az élete hátralevő részében nem nagyon kell már beruházni rá 🙂
Csak úgy? Csak volt valami koppanás vagy más…
Csak úgy :triste1: Egy hete pipáztam és néztem, hogy egy kis víz van a tartály alatt, azt gondoltam, hogy nem töröltem el rendesen, aztán tegnap is pipáztunk és megint volt víz a tartály alatt és takarításkor amikor már elöblítettem meg minden emeltem volna fel és az alja ott maradt :-/ Rakok fel majd képeket.
Coco-Coal, vagy Bamboocha? 🙂 😀
CocoCoal:
+nem esik szét, tömör
+egyenletesen adja a hőt
-sokáig tart izzítani
-nem mindíg van szépen darabolva
Bamboocha:
+könnyen beizzik
+szabályos darabokból áll
-szétesik könnyen
-könnyebb megégetni vele a dohányt(vagy csak még nincs elég tapasztalatom vele)
CocoCoal:
+nem esik szét, tömör
+egyenletesen adja a hőt
-sokáig tart izzítani
-nem mindíg van szépen darabolva
Bamboocha:
+könnyen beizzik
+szabályos darabokból áll
-szétesik könnyen
-könnyebb megégetni vele a dohányt(vagy csak még nincs elég tapasztalatom vele)
Kösz a választ! 🙂 Én is inkább a C-C felé hajlok 😀 csak kíváncsi voltam a véleményekre..
Szia!
Mit szeretnél módosítani?
Cocobrico! 😉
Tudna valaki segíteni az Ebay-ről való rendelésben? Elég nagy vonalakban összefoglalni.. (Nem feltétlenül vízipipás dolgot rendelnék..) Köszi előre is!
https://pages.eim.ebay.hu/Education?tab=2 Úgy gondolom, itt megtalálsz mindent! Remélem tudtam segíteni 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.