ztracker és ncore
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
ztracker és ncore
Ncore nem megy szerintem, mert tegnap is beteg volt! A másikat nem tudom.
Youtube kulcsszó ajánló: cannabis 😀
Aranyos kulcsszavakat ajánl a videóimhoz…
Ja igen, ha ncore, akkor most tényleg süket…a portengedélyezést ki is felejtettem az irományból, de szerencsére akoska pótolta 🙂
megprobáltam leszedni egy köz kedvelteebb filmet “szerelem és más drogok” ami korábbi simán lejött most az se mozdul meg
megprobáltam egy másik oldalt onnan probléma nélkül jön
Kinek kéne egy ilyen? Nekem biztos nem.
Arról nem beszélve hogy létrára kell állni egy szén arrébb rakásához illetve a tisztás milyen macerás lehet :siffle:
Szóval nekem se kéne….És nem mellesleg ahogy a szultáncentert ismerjük nem 2ft-ot kérnek érte szerintem :nono:
nem tudom milyen áron van de 100 fölé tippelek… szc-t ismerve
Piszkos perverz disznó!!! :diable:
kikérem magamnak!! nem vagyok piszkos 😉 és fakanál tartó nem f*ck anal :happy1: )
Még új vagyok, és kezdő is 🙂
Épp Nakhla Mizo Fehérszőlő és nagyon finom 🙂
Szia, Szeretettel üdvözlünk a csapatban!
Igazad van, tényleg jó, mint a mizok többsége. Egészségedre!
Valaki tudna nekem egy kis leírást adni egy bizonyos Starbuzz Tangerine Dream dohányról? 🙂 megköszönném! 🙂
én vagyok a szomszéd néni?? :perv:
Ezt meggyeztem törtpilla!
Még új vagyok, és kezdő is 🙂
Épp Nakhla Mizo Fehérszőlő és nagyon finom 🙂
Szia, Szeretettel üdvözlünk a csapatban!
Igazad van, tényleg jó, mint a mizok többsége. Egészségedre!
Azt hiszem erre mondjk azt, hogy epic fail! :diable:
lehet hülye vagyok de miért is?
Mivel a dohányzás káros. Káros dologra azt mondani, hogy egészségedre, az epic fail. 😀
Olyan, mint megmarna egy mérges kígyó téged és a haverod megszólalna: Mázlista vagy, egészségedre! 😀
Ákosnak ez már szerintem mind1, úgyis dohányzik már egy ideje.. 🙂 de azért én is elég sűrűn szívok “friss levegőt” 😀 😀 !
Mivel a dohányzás káros. Káros dologra azt mondani, hogy egészségedre, az epic fail. 😀
Olyan, mint megmarna egy mérges kígyó téged és a haverod megszólalna: Mázlista vagy, egészségedre! 😀
A dohányzás káros?!?!?! :nono: :nono:
Úr isten akkor el is ajándékozom gyorsan az 1 kilo dohányom és az összes vízipipámat… :nono: :nono:
Úr isten akkor el is ajándékozom gyorsan az 1 kilo dohányom és az összes vízipipámat… :nono: :nono:
Hát most mond meg nekem Terikém!
El nem képzeltem volna arról az aranyos fehér füstről, hogy káros… 🙁
Mond meg nekem, mi a fenét kezdjek a rengeteg pipás oldalammal? Nem mehet ez így tovább, h káros?!?!?!?! :snif: :snif:
Sokkal kevésbé káros a dohányzás, mint a TGV sínjein sétálni!
Hát most mond meg nekem Terikém!
El nem képzeltem volna arról az aranyos fehér füstről, hogy káros… 🙁
Mond meg nekem, mi a fenét kezdjek a rengeteg pipás oldalammal? Nem mehet ez így tovább, h káros?!?!?!?! :snif: :snif:
Nem tudom Klárikám.,. 🙁 Teljesen elszomorodtam… Most már szomorúan szívom a vízipipát…
Talán adjuk oda annak az aranyos kis zsidó szerzetesnek aki mindig megakarja szerezni..
Hogy is hívják?
Asszem valamilyen Petibácsi.
Ha hiszed ha nem, egy fakanáltartót rendeltettem egy bolttal ~3napja :D(u.erre a célra)
Ha hiszed ha nem, egy fakanáltartót rendeltettem egy bolttal ~3napja :D(u.erre a célra)
Rajtam kivűl még kinek jutott eszébe ez az ötlet? :faché4:
egyefene legyen jó napod elhiszem:D
Dózer én mióta vagyok a szomszéd néni? XD
de nem tőled kaptam te agyon iskolázott:D
HIDD EL holnap jobb napom lesz :=
Bocsi a kötekedésemért. :diable:
De nem SZK akkor már? 😛 😛 😛 :diable:
Gondolom lányos zavarában írta. :gene:
Szultán Cincsei :diable: :diable: :diable:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.