Nézd meg már Imi és Ádám játszott vele 😛 :happy1:
ezt ismertem régebbről.
mentségemre szóljon hogy metálunikornissal nyomultam!
az nem jó, mert gonosz..
ez jó játék.. csak függőséget okoz! xD
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nézd meg már Imi és Ádám játszott vele 😛 :happy1:
ezt ismertem régebbről.
mentségemre szóljon hogy metálunikornissal nyomultam!
az nem jó, mert gonosz..
ez jó játék.. csak függőséget okoz! xD
Vortex kerámiát,ha lehet,akkor meglehet ragasztani?Mer tegnap egy incidens során leesett,és 2 kissebb, és 1 nagyobb darabra tört.
Vízüveggel próbálkozz, hőálló, és a samottot ragasztja, ezért gondolom, hogy a kerámiát is.
szerintem vegyél egy aluminium csövet ami lessz a test csöve és egy olyan vastag alucsövet is ami a kalinkás üveg szájánál kicsir kisebb és rövi, ebbe furj egy jukat ahova ragaszthatsz (pl:ragasztopisztolyal) egy butorlábat vagy ahogy én egy réz csöszükitőt,kicsit majd kell levágni belöle hogy ne vizszintesen álljon 😀 a vékonyabb csövet pedig valamijen tömitéssel az is lehet ragasztopisztojos megolrás fölüröl ragaszd bele hogy nem mozogjon,erre tehetsz valamijen diszeket a tetejére egy tálcát ami jo hamutálnak és egy rézcsöszükitöt ideis akkorát h a tölcsér tömitése rámenjen ezt is ragasztopisztojjal illeszd bele :DD
REMÉLEM SEGITETTEM
Nos nagyon sokat segítettél! Jó is lenne a leírásod, ha nem hemzsegne az otrombábbnál otrombább helyesírási hibáktól!!Vagy ennyire nem ismered az anyanyelvedet, vagy ennyire lusta vagy kijavítani azokat a dolgokat, amelyeket a szerkesztő is jelez számodra piros hullámos vonallal aláhúzva! Ha már magaddal szemben ennyire igénytelen vagy, kíméld meg fórumtársaidat ettől a látványtól!
Hozzászólásod rendkívül erotikusra sikeredett!! /B**a a szemem, de nagyon!/ :nono: :erk:
mindig gyorsan irok azért van benne ennyi hiba, de amugy bocs hogy olyan szarul irtam :nono:
Köszönöm Szépen akoska60!
Kipróbálom mihamarabb,és ha jó,akkor még1 szer megköszönöm.;)
Amúgy olyat hol lehet beszerezni?
Nagyobb boltokban? mókusos,praktikus meg hasonló boltokban?
Valaki tud árat és kiszerelés méretet mondani?
Csak ötlet: elmégy egy kályháshoz,kandallóshoz, és kérsz tőle egy keveset.
nem rossz ötlet. 😛
köszi 😛
Ezt most láttam napiszaron: … r_embedded OMG….
Ez már régi, de még mindig annyira üt, hogy az fáj. 😀 Meg a hozzászólások is! 😀
Jól látom hogy fólia nélkül, csak rá van baszva a szén a dohányra?
Jól, de ez nekem oylan típusú szénnek tűnt ami erre a célra való, viszont a dohány nem biztos hogy olyan volt – az arcból ítélve 😀
EZAAAAAZZZ!!!!
URY GELLER EREJE SEGÍTETT….. := := :=
Végre sikerült megjavítani a kamerát!
1
2
3
MUKODJ!
Na jó ennél több kellet azért. Pár csipesz,vatta és derékszögű alkohol. 🙂
Ezt akartam hozni pipa talira és akkor többet lehetett volna látni belőle…(mert ledes)
De most már újra működik a kicsike. :coeur:
Szóval lesz majd dohányteszt,pipa összehasonlítás stb… :diable:
Csak várnotok kell. 😉
Ő lenne az 😛
(ja és ha összejönnek a dolgok akkor 16:9-es arányúba fogok felvenni csak hogy meglegyen a HD-s hatás 😛 )
Sziasztok!
Olyan dolog nem hagy nyugodni, hogy a vízipipámnál fellépet az a probléma, hogy ahogy csatlakozik a kerámia és a test ahogy összecsatlakozik ugye ott a menet körbe van véve a tömítővel és az csatlakozik hozzá a kerámiához. Nos itt az a gond, hogy rendre elengedi a tömítő és a kerámia egymást, lehet széria hiba? vagy valakinek van valami ötlete? Nem akarok úgy járni, hogy pipázás közben leesne a kerámia :S
Köszi 😉
Olyan dolog nem hagy nyugodni, hogy a vízipipámnál fellépet az a probléma, hogy ahogy csatlakozik a kerámia és a test ahogy összecsatlakozik ugye ott a menet körbe van véve a tömítővel és az csatlakozik hozzá a kerámiához. Nos itt az a gond, hogy rendre elengedi a tömítő és a kerámia egymást, lehet széria hiba? vagy valakinek van valami ötlete? Nem akarok úgy járni, hogy pipázás közben leesne a kerámia :S
Köszi 😉
Több tömítést kell rátenni? Esetleg kicsit más anyagból készült tömítéssel is próbáltad már?
Na ne mááár 😀 😀
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni:
Ha megjön az új szállítmány szeretnék venni egy KM World Cup pipát. Szeretnék hozzá egy Bohemian tartályt is azonban képtelen vagyok eldönteni melyiket válasszam (mindegyik olyan gyönyörű). Paint-el összedobtam néhány skiccet, hogy egyben lehessen látni ( a méretarányok nem pontosak). Sajnos személyesen nincs lehetőségem összehasonlítani őket, mivel debreceni vagyok és nem tudok felmenni Pestre legalább egy hónapig még….
Arra kérlek titeket, ha van kedvetek írjátok meg nekem ( Akár ide akár PÜ-ben) hogy nektek meik tetszik a legjobban. Előre is köszönöm.
nekem a sötétebbik kék, és a sötétebbik zöld tartállyal tetszik.
meg kell jegyeznem, hogy a Te ízlésed a Te ízlésed, és ne úgy vásárolj, hogy másnak mi tetszik, hanem azt vedd, amelyik a legközelebb áll a szívedhez!
….!
Pont ugyan ezt a kettőt akartam javasolni. 🙂
Nekem egyértelműen a középső tetszik!
meg kell jegyeznem, hogy a Te ízlésed a Te ízlésed, és ne úgy vásárolj, hogy másnak mi tetszik, hanem azt vedd, amelyik a legközelebb áll a szívedhez!
Köszi a választ:D
Természetesen én döntök a végén , de érdekel, hogy ki, és mit gondol. A legközelebb a szívemhez mind az 5 állna:D Legszívesebben megvenném mindet és ötletszerűen cserélgetném. Csak a pénztárcám kereteitől ez áll a legtávolabb…
….!
azért bevallhatod syska, hogy legjobban a sötétebbik zöld tetszik! 😀
Amúgy tényleg. 🙂 Imrének van ilyen bohémia üvege és nagyon szép. Azonban az én Pharoniemhez túl széles lett volna a pereme. 🙂
Amúgy tényleg. 🙂 Imrének van ilyen bohémia üvege és nagyon szép. Azonban az én Pharoniemhez túl széles lett volna a pereme. 🙂
én is arra szavazok. jól fog kinézni 🙂
Hallottátok mi volt a Noise Night Life-on? Tragédia… Én azt hallottam hogy 4000 emberes volt a hely befogadóképessége és 8000 embert engedtek be. 5 halálos áldozat, sok sebesült. Nem bírom felfogni hogy hogy lehettek ennyire faszok a szervezők.
persze kb mindenki erről beszél…most jönnek a kommentek hogy “hú kimegyünk 30an az utcára és aki “kolompár vagy lakatos” szét szurkáljuk… ” igaz hogy egy centivel se lesznek beljebb … sajnálom a lányokat de ebből már semmi nem lesz… ott helybe kellett volna tartani akik szurkáltak csak akkor meg szinte biztos önbiráskodás lett volna a vége( úgy megverik a gyereket hogy ott pusztul el) hozzá teszem jogosan….
A segítségeteket szeretném kérni:
Ha megjön az új szállítmány szeretnék venni egy KM World Cup pipát. Szeretnék hozzá egy Bohemian tartályt is azonban képtelen vagyok eldönteni melyiket válasszam (mindegyik olyan gyönyörű). Paint-el összedobtam néhány skiccet, hogy egyben lehessen látni ( a méretarányok nem pontosak). Sajnos személyesen nincs lehetőségem összehasonlítani őket, mivel debreceni vagyok és nem tudok felmenni Pestre legalább egy hónapig még….
Arra kérlek titeket, ha van kedvetek írjátok meg nekem ( Akár ide akár PÜ-ben) hogy nektek meik tetszik a legjobban. Előre is köszönöm.
Nekem egyértelműen a középső a favorit
Most volt a TV-be, hogy már 2 hete bevonták a West-Balkán engedélyét, így meg se tarthatták volna a bulit…
igen vannak ilyen érdekességek de pénz és a szükség nagy úr….
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.