BRoland88 írta korábban:
Tudtok megbízható eladód itthonkülföldön aki postáz Serbetli, Fakher, Elements, Mizo és pár féle hagyományos Nakhla dohányt?
Esetleg egy külföldi vizipipawebshop ami szállít Mo.-ra? Vagy valami közös rendelés?
Nagyon úgy érzem, hogy gyengült a vízipipapiac…
A vízipipapiac 2007 óta (én akkor kezdtem) véleményem szerint csak erősödött.
A külföldi rendelés sajnos eléggé szopóka; tavaly ilyenkor mi is majdnem megszívtuk. A hangsúly a majdnemen van, szegény syska fáradságos munkájának és közbenjárásának köszönhetően meglett a csomag. Én is úgy, de úgy rendelnék pár dolgot kintről, például Tangiers dohányokat (szívem csücske (lenne) a lucid vonal eléggé sok tagja), de nagyon félek, hogy fennakad a vámon, így tehát marad az elmúlt évekhez képest mindenképpen bővebb kínálatú magyar piac, vagy az őszülést és ideg-összeroppanást kockáztatva a külföldi rendelés. Az Uniós tagállamokból rendelt motyók vagy annyira drágák (pl. Hollandia, Dánia), vagy annyira kakik (Németország), hogy inkább szomorúan elmorzsolok egy könnycseppet, és szintén magyar árut vásárolok. Magyarán szólva ezzel csupán annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy sajnos a külföldi opciók kockázatosak, ezért pl. nekem nem érik meg annyira. A régi bagázzsal, lsd. syska és tsai. viszont lehet, hogy összeállok még egy bulira, ha adódik alkalom.