A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #93186
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

Más téma…

“Imádom” azokat az embereket akik kiraknak olyan képeket amit fotóztak “magukról” és a képen csak egy füstfelhő látszódik….

Sok értelme van. 😀

Számomra még mindig a profilkép az legyen olyan, amin látszódik a személy vagy egy olyan ami tetszik neki (pl egy rajz,állat) vagy hozzá fűződik.

De lehet én vagyok túl pesszimista e téren :S 😀

szerintetek?

, Hozzászólás ID: #93187
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    • Hozzászólás: 214

Érdemes megfigyelni, hogy a saját portálján milyen kép van a cikk mellett. Egy pert megér. 😀

…és nem ez az egyetlen ilyen jellegű kép a portálon.

Jim

, Hozzászólás ID: #93188
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    • Hozzászólás: 343
    JimClark írta korábban:

Érdemes megfigyelni, hogy a saját portálján milyen kép van a cikk mellett. Egy pert megér. 😀

Jim

Jaaj, de nem szeretem az olyan embereket akik a dohányzók ellen vannak! Hagyjanak minket békén, és keressenek más munkát! 😀 Ennyi a véleményem erről az emberről. 😀

, Hozzászólás ID: #93189
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    szmark001 írta korábban:
    JimClark írta korábban:

Jim

Jaaj, de nem szeretem az olyan embereket akik a dohányzók ellen vannak! Hagyjanak minket békén, és keressenek más munkát! 😀 Ennyi a véleményem erről az emberről. 😀

Hát igen nem mindegy, hogy valaki a dohányzás vagy a dohányzók ellen van, sajnálatos módon az adott úriember az utóbbi kategóriába tartozik.

Jim

, Hozzászólás ID: #93190
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    JimClark írta korábban:

Jim

Többször felmerült már, nem az ő blogja, nyilván nem írna a saját blogján a dohányzás pozitív élettani hatásairól, valamint a jó szivarvásárlásról..:).

, Hozzászólás ID: #93191
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Ez az oldal csak azt a mérhetetlen unszimpátiát támasztja alá, amit sokan ezzel az illetővel szemben éreznek. És ami a legkomolyabb, hogy még addig se sikerült eljutnia, hogy az ellenszenv amiatt alakuljon ki, hogy a dohányzás ellen küzd. Egyszerűen az undorító emberi mivolta váltja ki 🙂

, Hozzászólás ID: #93192
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    wakummaci írta korábban:
    JimClark írta korábban:

Jim

Többször felmerült már, nem az ő blogja, nyilván nem írna a saját blogján a dohányzás pozitív élettani hatásairól, valamint a jó szivarvásárlásról..:).

Nem az övé, a cikkek össze vannak lopkodva innen-onnan. (a legtöbbet olvastam, egészen más környezetben, hozzáértő emberek tollából 🙂 )

, Hozzászólás ID: #93193
    jimclark
    Felhasználó
    JimClark
    Kormi írta korábban:
    wakummaci írta korábban:

Nem az övé, a cikkek össze vannak lopkodva innen-onnan. (a legtöbbet olvastam, egészen más környezetben, hozzáértő emberek tollából 🙂 )

Elnézéseteket kérem tudatlanságom miatt… 🙂

Jim

, Hozzászólás ID: #93194
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    • Hozzászólás: 78

Sziasztok! (nem találom a megfelelő topicot, ezért ide írom)

Ma szerettem volna leadni a webshopon a rendelést némi dohányra, de sajnos elfogyott az elements dohány illetve csak olyan dohányok voltak raktáron amiket Székesfehérváron is megkapok… mivel hó végére ígérték csak az elements dohányokat, ezért gondoltam addig máshonnan kéne beszerezni pár prémium dohányt.

Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.

Tudtok megbízható eladód itthonkülföldön aki postáz Serbetli, Fakher, Elements, Mizo és pár féle hagyományos Nakhla dohányt?

Esetleg egy külföldi vizipipawebshop ami szállít Mo.-ra? Vagy valami közös rendelés?

Nagyon úgy érzem, hogy gyengült a vízipipapiac…

, Hozzászólás ID: #93195
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363
    BRoland88 írta korábban:

Ma szerettem volna leadni a webshopon a rendelést némi dohányra, de sajnos elfogyott az elements dohány illetve csak olyan dohányok voltak raktáron amiket Székesfehérváron is megkapok… mivel hó végére ígérték csak az elements dohányokat, ezért gondoltam addig máshonnan kéne beszerezni pár prémium dohányt.

Tudtok megbízható eladód itthonkülföldön aki postáz Serbetli, Fakher, Elements, Mizo és pár féle hagyományos Nakhla dohányt?

Esetleg egy külföldi vizipipawebshop ami szállít Mo.-ra? Vagy valami közös rendelés?

Piacgyengülésről butaság lenne beszélni. Új évet írunk, új törvények léptek életbe és így nyilván alkalmazkodni kell mindenkinek ezekhez a tényezőkhöz. Mivel a tavalyi évre a tavalyi jogszabályok voltak érvényesek és a készletet nehéz igazítani a törvényekhez, így egyszerűbb ha újat szereznek be és azt árusítják megfelelő feltételekhez igazodva. Talán ebből láthatod azt, hogy “gyengült a piac” de még mindig a véleményem mellett kiállva, azt mondom, hogy majd csak ez után fog igazán megerősödni a magyar piac!

.eu-n ha figyelmesebb lettél volna akkor elolvastad volna azt, hogy újításokkal készülnek az idei évre.. ehhez idő kell.

A másik dolog az, hogy ha megbízható eladót keresel aki prémium dohányt tud neked postázni akkor könyörögve kérlek nézz be a Dohány adás-vétel topicba. Mindenki megbízható és akad jó néhány prémium dohány is..

, Hozzászólás ID: #93196
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    DajDaj írta korábban:
    BRoland88 írta korábban:

Piacgyengülésről butaság lenne beszélni. Új évet írunk, új törvények léptek életbe és így nyilván alkalmazkodni kell mindenkinek ezekhez a tényezőkhöz. Mivel a tavalyi évre a tavalyi jogszabályok voltak érvényesek és a készletet nehéz igazítani a törvényekhez, így egyszerűbb ha újat szereznek be és azt árusítják megfelelő feltételekhez igazodva. Talán ebből láthatod azt, hogy “gyengült a piac” de még mindig a véleményem mellett kiállva, azt mondom, hogy majd csak ez után fog igazán megerősödni a magyar piac!

.eu-n ha figyelmesebb lettél volna akkor elolvastad volna azt, hogy újításokkal készülnek az idei évre.. ehhez idő kell.

A másik dolog az, hogy ha megbízható eladót keresel aki prémium dohányt tud neked postázni akkor könyörögve kérlek nézz be a Dohány adás-vétel topicba. Mindenki megbízható és akad jó néhány prémium dohány is..

Könyörögve kérsz? Nem kell könyörögnöd. Lol… :-/

Már benéztem és nem találtam megfelelő dohányt vagy már elkelt az amit vettem volna.

Én pedig arra kérnélek meg, hogy csak akkor válaszolj ha tudsz is a kérdésemre. Az ilyen könyörögve kérős megjegyzéseidet meg tartsd meg magadnak.

, Hozzászólás ID: #93197
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj

Még mindig jobban jártál azzal, hogy én írtam ilyet, mert ennél csak keményebb válaszokra számíthattál volna : ) Ha ismernéd a fórumot akkor nyilván nem írtál volna ilyet.. Dohányok terén meg pont 1 hete raktak fel kb 500 g al fakhert, rengeteg serbetlit láttam sőt romman dohányokat is, szóval ebből már sehogyse jössz ki jól 😀 Főleg, hogy a kérdésedre is válaszoltam 😉

, Hozzászólás ID: #93198
    rongycsomo
    Felhasználó
    rongycsomo
    • Hozzászólás: 90
    BRoland88 írta korábban:

Már benéztem és nem találtam megfelelő dohányt vagy már elkelt az amit vettem volna.

Én pedig arra kérnélek meg, hogy csak akkor válaszolj ha tudsz is a kérdésemre. Az ilyen könyörögve kérős megjegyzéseidet meg tartsd meg magadnak.

Akkor nézz be még egyszer 🙂

, Hozzászólás ID: #93199
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    rongycsomo írta korábban:
    BRoland88 írta korábban:

Megy PÜ! :amen:

Továbbra is érdekelne külföldről való dohány beszerzés. Vagy irányítsatok a megfelelő topicba ha van erre légy szíves. 🙂

, Hozzászólás ID: #93200
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    DajDaj írta korábban:
    Még mindig jobban jártál azzal, hogy én írtam ilyet, mert ennél csak keményebb válaszokra számíthattál volna : ) Ha ismernéd a fórumot akkor nyilván nem írtál volna ilyet.. Dohányok terén meg pont 1 hete raktak fel kb 500 g al fakhert, rengeteg serbetlit láttam sőt romman dohányokat is, szóval ebből már sehogyse jössz ki jól 😀 Főleg, hogy a kérdésedre is válaszoltam 😉

Nézd, én feltettem normális hangnemben egy kérdést, normális hangnemben várom rá a választ.

Azt meg had döntsem már el, hogy milyen ízben szeretném megvenni a dohányt… ha azt mondom, hogy nem találtam ott, akkor nem.

És nem válaszoltál a kérdésemre az aprón kívül amit nem kell bemutatni.

Nekem nem is kell jól kijönnöm ebből, neked nem kellett volna belefolynod.

Az meg hogy más hogy válaszol téged nem mentesít semmi alól…

Tudom, hogy ez egy összeszokott közösség, de egy frissebb felhasználót nem így kéne kezelni, attól még, hogy kérdezek nem biztos, hogy hülye vagyok.

Hangsúlyozom nem a válaszoddal volt problémám hanem a stílussal.

A továbbiakat beszéljük meg (már ha szerinted van mit) PÜ-ben vagy az erre kijelölt topicban. Nem hiszem, hogy erre itt sokan kíváncsiak.

, Hozzászólás ID: #93201
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

BRoland88!

Amennyiben még nem láttad, ezt is megnézheted: https://www.vizipipaapro.com/category/vizipipa-dohany/

, Hozzászólás ID: #93202
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Igen, legyetek szívesek a személyes félreértéseket PÜ formájában egymás között megbeszélni.

A másik pedig tényleg az, hogy nem olyan nehéz normális hangnemben szólni a másikhoz, néha még kevesebb időbe is telik egy segítő választ megírni, mint kioktatni a másikat. Had ne mondjam el, hogy sYska, én, meg még jópár tag, akik évek óta itt vannak, kb hányszor válaszoltuk meg ugyanazokat a kérdéseket újból és újból. Természetesen nekünk is vannak rossz napjaink, néha nálunk is felszalad a pumpa, amikor valaki egyáltalán nem foglalkozik a kereséssel, de azért az egészséges közösség kialakításának érdekében próbáljunk meg kicsit türelmesebbek lenni egymással 🙂

(egy sikeres leadás után milyen bájos tudok lenni b*zzeg 😀 )

, Hozzászólás ID: #93203
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj

Már csak azért is itt írom, hogy ha még egy friss felhasználó jön akkor tudja nagyjából, hogy mit és hogyan..

Ne vedd személyeskedésnek az egészet, de bizonyos időközönként mindig van ilyen, mert jönnek az újabbnál újabb felhasználók és nem tudják, hogy mit és hol keressenek. Idén (!) kb te vagy a 7. 8. ilyen akinek a kereső bőven hasznára tudott volna válni, de elmulasztotta annak használatát.

Két lehetőség van. 1. vagy ctrl c+ctrl v-vel csinálsz egy sablont és minden hasonló kérdésre bemásolod azt válaszként és csak rájönnek, hogy a kereső nem hülyeség

2. vagy bizonyos időközönként más stílussal írod és akkor egy ideig biztosan nem fog várni hasonló kérdés

Nyilván nem az én problémám, hisz nem vagyok moderátor. Anno én is kaptam durvább stílusú reagálást is és tanultam is belőle, nem akadtam fent a dolgon.. Azóta úgy viszonyulok a kezdő fórumosokhoz, mint a forgalomban a sofőrök a tanuló vezetőkhöz.. majd beletanul.. de ha egyszerűen minden utam során feltartanak akkor valamilyen szinten hangot kell neki adni. Nem konkrétan rád irányult a “durva stílusom”, mint mondtam nem személyeskedés. De ha nyilvánvalóan a kereső használatának hiánya üvölt a kérdésedről akkor muszáj.. plusz az, hogy szeretnél külföldről rendelni és eligazítást vársz a megfelelő topicba… KERESŐ!!! Mindenre van már kialakult topic.

(Én is sikeres leadás után vagyok.. mást váltott ki:D)

, Hozzászólás ID: #93204
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    DajDaj írta korábban:
    …..Mindenre van már kialakult topic.

Igazad is, van, csak abba gondolj bele légy szíves, hogy Te sem nagyon örülsz neki, ha nyilvánosan kioktatnak. Vagy pü, vagy van ennek is megfelelő topic: duhong-avagy-egymas-gyilkolaszasa-kotekedes-t140.html

, Hozzászólás ID: #93205
    kurion
    Felhasználó
    kurion
    • Hozzászólás: 179

Ákoskának igaza van ez nem bántás nem lenézés ez segítség 😀 ki hogy és milyen módon fejezi ki magát az megint más

, Hozzászólás ID: #93206
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    DajDaj írta korábban:
    Már csak azért is itt írom, hogy ha még egy friss felhasználó jön akkor tudja nagyjából, hogy mit és hogyan….

Írhatod, (annak ellenére, hogy Krampi külön megkért, hogy az ilyet PÜ-be..)főleg, hogy a dumaláda a leggyakrabban használt topik, és szerintem nap végére már bőven nem fogjuk látni, hát még az új tagok..

, Hozzászólás ID: #93207
    kory
    Felhasználó
    Kory
    • Hozzászólás: 16

Szevasztok!

Nem tudom ezt hova irjam,de érdekelne hogy ki tudna nekem segiteni?!:)

Vajdasági vagyok,és itt nem lehet venni dohányt,eddig ugy csináltam hogy budapestről átküldtem szegedre,az postaköltséggel jár persze.szegedről pedig áthozták,de azért is mennem kellett!Hogyan lehetne megoldani hogy direktbe hozzám érkezzen postán??az üzletek meg nem szállitanak külföldre!:(

, Hozzászólás ID: #93208
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    Kory írta korábban:
    Szevasztok!

Vajdasági vagyok,és itt nem lehet venni dohányt,eddig ugy csináltam hogy budapestről átküldtem szegedre,az postaköltséggel jár persze.szegedről pedig áthozták,de azért is mennem kellett!Hogyan lehetne megoldani hogy direktbe hozzám érkezzen postán??az üzletek meg nem szállitanak külföldre!:(

Ez elég kényes ügy… első körben hívd fel a két nagy (magyar) webes vizipipavasárlós oldalt és kérdezd meg tőlük, hogy a futárszolgálat amivel kapcsolatban állnak szállít-e valamilyen úton módon a határon túlra.

Második körben érdeklődj utána, hogy a magyar posta mennyiért szállít külföldre (sajnos az nekik tök8, hogy a határtól mennyire laksz, külföld és kész).

Nem akarlak elkeseríteni, de jobban jársz ha egyszer-egyszer rendelsz sok dohányt és nem csak 1-2 dobozt veszel egyszerre és elmész érte vagy ha valóban sokat rendelsz akkor még házhoz kérni is megérheti. Esetleg keress a közeledben vízipipásokat akikkel össze tudjátok dobni a szállítási költséget.

, Hozzászólás ID: #93209
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    akoska60 írta korábban:
    BRoland88!

Amennyiben még nem láttad, ezt is megnézheted:https://www.vizipipaapro.com/category/vizipipa-dohany/

bemásolom ide is, válaszként azoknak akik segítettek vagy próbáltak 😀

Köszönöm, már van egy-két ilyen ajánlat, csak az a gond, hogy nagyon távol áll az eredeti elképzelésemtől.

Elements – 2 fajta

Nakhla – Cola 50 v. 250g

Mizo – Görögdinnye

Esetleg Serbetli ésvagy fakher már bevállt ízei lennének azok amiket venni szerettem volna !egyben! így spórolva a postaköltségen is.

Ezért ágáltam kicsit az aprótól, de úgy látom egyelőre nincs nagyon más lehetőség.

, Hozzászólás ID: #93210
    kory
    Felhasználó
    Kory
    • Hozzászólás: 16

Hát igen,már beszéltem az üzletekkel,de egyik sem szállit külföldre,max határig,de valószinű úgy lessz ez,rendelek többet egyszerre,aminél megéri a postaköltség is,és aztán egy jóideig nem kell!:)

, Hozzászólás ID: #93211
    swix
    Felhasználó
    SwIX
    • Hozzászólás: 213
    Kory írta korábban:
    Szevasztok!

Rendelj amerikábol! Ők simán elküldik neked szerintem (+ megéri)

, Hozzászólás ID: #93212
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    BRoland88 írta korábban:
    rongycsomo írta korábban:

Továbbra is érdekelne külföldről való dohány beszerzés. Vagy irányítsatok a megfelelő topicba ha van erre légy szíves. 🙂

Külföldi közös rendelés mostanában nem nagyon van, mivel ‘válság’ van. 🙂 Talán 1-2 hónap múlva…

Ilyen kontakt emberkéket pedig a Hookahpro oldalon találhatsz, ha nagyon szeretnéd. (Azonban megemlíteném, hogy volt már olyan, hogy egyik fórumtagunk akart magán akciózni saját rendeléssel, aztán 30-40.000Ft-ot bukott rajta, mert nem küldtek neki dohányt csak egy vigyorgó smile-t….)

, Hozzászólás ID: #93213
    broland88
    Felhasználó
    BRoland88
    sYska/!/ írta korábban:
    BRoland88 írta korábban:

Külföldi közös rendelés mostanában nem nagyon van, mivel ‘válság’ van. 🙂 Talán 1-2 hónap múlva…

Ilyen kontakt emberkéket pedig a Hookahpro oldalon találhatsz, ha nagyon szeretnéd. (Azonban megemlíteném, hogy volt már olyan, hogy egyik fórumtagunk akart magán akciózni saját rendeléssel, aztán 30-40.000Ft-ot bukott rajta, mert nem küldtek neki dohányt csak egy vigyorgó smile-t….)

Hoppá, véletlen a jelentésre nyomtam az előbb idézet helyett sry…

Szóval:

Igen, ettől félek én is, ezért kérdezek előbb mintsem jól lerántsanak.

, Hozzászólás ID: #93214
    krampi
    Felhasználó
    krampi

A külföldi rendelésekkel kapcsolatos témák itt találhatóak. Hogyha gondolkodsz közös rendelés szervezésében, akkor annak is itt lehet külön topicot nyitni: kulfoldi-rendeles-f116.html

Amúgy érdemes külföldi fórumokat olvasni és az ott megtalálható megbízható és ismert boltokkal felvenni a kapcsolatot. Vannak akik nem szállítanak külföldre egyáltalán, de külön le lehet beszélni velük, általában segítőkészek szoktak lenni, érdemes pár mailt körbeküldeni.

Mindenesetre azt szem előtt kell tartani, amiről korábban is szó esett, hogy a pakliban benne van az is, hogyha az ember pl. dohányt akar behozni, akkor esetleg az fennakad a rostán.

, Hozzászólás ID: #93215
    swix
    Felhasználó
    SwIX
    • Hozzászólás: 213

hookah-shisha , hookahjohn , saharasmoke ;tudomásom szerint ők, szállitanak külföldre

30 bejegyzés megtekintése - 11,071-11,100 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.