sYska/!/ írta korábban:
BRoland88 írta korábban:
Egyébként nézem ezeket a külföldi Alien kerámia töméses videókat és baromira nem tudom elhinni, hogy nem égetik szarrá a dohányt.
Más a dohány amivel tömnek. Ezt a videókban is elmondják általában. 🙂
Apropó, ezt láttátok: https://www.vizipipafan.com/felix-peter-azt-mondja/
Az első kommentet nézzétek. Az Ő email címe az….
Hát, leginkább érdekes…Engem az zavar az egészben, hogy miért az olyan magánembereket b*asztatja, akik igazándiból nem ártanak másoknak, csak szeretnék élni az életüket és kész. Mi nem ölünk embert, nem bántunk senkit sem azzal, hogy ehhez a közösséghez tartozunk. Mi nem kérjük azt, hogy önkéntelenül 12-13 éves emberek kezdjenek pipázni…Nem kötelező idetartozni. Mi nem zavarunk másokat, hiszen mi nem dohányzunk egymás orra alá sem a buszmegállóban, sem a játszótereken, sem pedig a kocsmákban. Nem kényszerítünk senkit sem, hogy passzívan dohányozzon.
Egyébként tudom miért minket bánt; mert a dohánygyáraknál tudja, hogy úgysem érhet el eredményt, s ezért a magunkfajta kisembereket kell perrel fenyegetni. Syska is még tanuló és dolgozik, hogy fenn tudja tartani magát, és az oldalt is, egy több százezres bírság elég komoly pontot tett volna úgy kb. mindenre. Ebbe nem értem, hogy nem tud belegondolni…Majd miután elnyomta az utolsó ember az utolsó csikket, utána lehet jönni ide…Érje el ezt, Kedves Félix Péter.