A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #93156
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Ezért tartom fontosabbnak egy tesztben azt, hogy a dohánynak minden jellemző tulajdonsága szépen körbe legyen írva, így abból mindenki magára nézve levonhatja a következtetéseket, hogy azt vajon ő szeretni fogja, avagy sem. Ezért nem is szeretek/szoktam pontozni.

, Hozzászólás ID: #93157
    rightclick
    Felhasználó
    MaCrocy
    • Hozzászólás: 49

Sziasztok!

Csináltam egy dohánytesztet, rövid videóval, ha van kedvetek nézzétek meg, írjatok véleményt.

Elérés:

A tovább gombra ne felejtsétek el használni 😛

, Hozzászólás ID: #93158
    zoli92
    Felhasználó
    Zoli92
    • Hozzászólás: 331
    RightClick írta korábban:
    Sziasztok!

Csináltam egy dohánytesztet, rövid videóval, ha van kedvetek nézzétek meg, írjatok véleményt.

Elérés:

Gondolom, ez az első videód. Ahhoz képest jó, csak kicsit sok az őőő benne. Szerintem először írd le valahova és úgy nagyjából tanuld meg. Nem vesz sok időt igénybe szerintem 20perc kb, de sokkal élvezhetőbb lenne. És jó mély a hangod 😀

, Hozzászólás ID: #93159
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    RightClick írta korábban:
    Sziasztok!

Elérés:

Én már mindent leírtam, amit gondolok a tesztedről! Folytasd, és sokkal jobb lesz! Minden kezdet kicsit nehéz.

, Hozzászólás ID: #93160
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    • Hozzászólás: 343

ááá Srácok, nemsokára megkapom a Mya QT-t 😀 már alig várom 🙂 Majd jövök fotókkal, és leírással! (Mya témában) 🙂

, Hozzászólás ID: #93161
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Jó lett a videó. 🙂 Csak így tovább!

Annyit fűznék hozzá, hogy a 25mb/s-es netemmel lassan töltődtek be a képek. Érdemes lenne a méretüket még feltöltés előtt csökkenteni.

, Hozzászólás ID: #93162
    csuszka
    Felhasználó
    Csuszka
    • Hozzászólás: 348

Nézzetek a You*ube-on bármilyen videót, állítsd le, és nyomd le a három alsó nyilacskát a billentyűzeten, MINDENT EGYSZERRE CSINÁLJatok és Snake-t kezdesz el játszani 😀 Nem tudom ismeritek-e:D

, Hozzászólás ID: #93163
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    Csuszka írta korábban:
    Nézzetek a You*ube-on bármilyen videót, állítsd le, és nyomd le a három alsó nyilacskát a billentyűzeten, MINDENT EGYSZERRE CSINÁLJatok és Snake-t kezdesz el játszani 😀 Nem tudom ismeritek-e:D

Nem kell leállítani, a lényeg, hogy a videón belülre kattints valahova legalább egyszer (pl. tekerés), és elég a bal illetve lefele nyilakat lenyomni. 🙂

, Hozzászólás ID: #93164
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Valamiért most nincs annyira videós ihletem.

Csak ezt tudtam most alkotni: https://www.youtube.com/watch?v=dqVWgQfo9e4

, Hozzászólás ID: #93165
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    sYska/!/ írta korábban:

Tisztára krimi hangulatú a zene. Jó lett ez!

, Hozzászólás ID: #93166
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    sYska/!/ írta korábban:

Jó lett nagyon pedig :d

, Hozzászólás ID: #93167
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Vajon kit ábrázol a kép?

[attachment=0]maci pipával!.jpg[/attachment]

a: Micimackót?

b: Maci Lacit?

c: Wakummacit?

A helyes megfejtést beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki! 😀

, Hozzászólás ID: #93168
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    akoska60 írta korábban:
    Vajon kit ábrázol a kép?

“Lájk” 😀

, Hozzászólás ID: #93169
    zoli92
    Felhasználó
    Zoli92
    • Hozzászólás: 331
    akoska60 írta korábban:
    Vajon kit ábrázol a kép?

Pedomacit :diable:

, Hozzászólás ID: #93170
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001

Na itt a kis QT beüzemelve 😀 Meglepően könnyű szívni, és nagyon sok füstöt ad, ahogy írtátok 🙂 Imádom ezt a pipát!

, Hozzászólás ID: #93171
    swix
    Felhasználó
    SwIX
    • Hozzászólás: 213
    BRoland88 írta korábban:
    Egyébként nézem ezeket a külföldi Alien kerámia töméses videókat és baromira nem tudom elhinni, hogy nem égetik szarrá a dohányt.

https://www.youtube.com/watch?v=Ov5UT_XsEGY

Ez a video is jól példázza amit mondasz, bár itt nem alien mini phunnel-röl van szó hanem tangiers phunnel-röl. Valóban rendesen telerakja a srác a kerámiát de az elején mondja hogy így tömni nem lehet más dohánnyal max nakhla-val ,különben oda ég mint a huzat.

, Hozzászólás ID: #93172
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    BRoland88 írta korábban:
    Egyébként nézem ezeket a külföldi Alien kerámia töméses videókat és baromira nem tudom elhinni, hogy nem égetik szarrá a dohányt.

Más a dohány amivel tömnek. Ezt a videókban is elmondják általában. 🙂

Apropó, ezt láttátok: https://www.vizipipafan.com/felix-peter-azt-mondja/

Az első kommentet nézzétek. Az Ő email címe az….

, Hozzászólás ID: #93173
    csuszka
    Felhasználó
    Csuszka
    • Hozzászólás: 348
    sYska/!/ írta korábban:

Istenem,erre tényleg azt tudom mondani hogy pancser 😀

, Hozzászólás ID: #93174
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    sYska/!/ írta korábban:
    BRoland88 írta korábban:

Hát, leginkább érdekes…Engem az zavar az egészben, hogy miért az olyan magánembereket b*asztatja, akik igazándiból nem ártanak másoknak, csak szeretnék élni az életüket és kész. Mi nem ölünk embert, nem bántunk senkit sem azzal, hogy ehhez a közösséghez tartozunk. Mi nem kérjük azt, hogy önkéntelenül 12-13 éves emberek kezdjenek pipázni…Nem kötelező idetartozni. Mi nem zavarunk másokat, hiszen mi nem dohányzunk egymás orra alá sem a buszmegállóban, sem a játszótereken, sem pedig a kocsmákban. Nem kényszerítünk senkit sem, hogy passzívan dohányozzon.

Egyébként tudom miért minket bánt; mert a dohánygyáraknál tudja, hogy úgysem érhet el eredményt, s ezért a magunkfajta kisembereket kell perrel fenyegetni. Syska is még tanuló és dolgozik, hogy fenn tudja tartani magát, és az oldalt is, egy több százezres bírság elég komoly pontot tett volna úgy kb. mindenre. Ebbe nem értem, hogy nem tud belegondolni…Majd miután elnyomta az utolsó ember az utolsó csikket, utána lehet jönni ide…Érje el ezt, Kedves Félix Péter.

, Hozzászólás ID: #93175
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Kormi írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Hát, leginkább érdekes…Engem az zavar az egészben, hogy miért az olyan magánembereket b*asztatja, akik igazándiból nem ártanak másoknak, csak szeretnék élni az életüket és kész. Mi nem ölünk embert, nem bántunk senkit sem azzal, hogy ehhez a közösséghez tartozunk. Mi nem kérjük azt, hogy önkéntelenül 12-13 éves emberek kezdjenek pipázni…Nem kötelező idetartozni. Mi nem zavarunk másokat, hiszen mi nem dohányzunk egymás orra alá sem a buszmegállóban, sem a játszótereken, sem pedig a kocsmákban. Nem kényszerítünk senkit sem, hogy passzívan dohányozzon.

Egyébként tudom miért minket bánt; mert a dohánygyáraknál tudja, hogy úgysem érhet el eredményt, s ezért a magunkfajta kisembereket kell perrel fenyegetni. Syska is még tanuló és dolgozik, hogy fenn tudja tartani magát, és az oldalt is, egy több százezres bírság elég komoly pontot tett volna úgy kb. mindenre. Ebbe nem értem, hogy nem tud belegondolni…Majd miután elnyomta az utolsó ember az utolsó csikket, utána lehet jönni ide…Érje el ezt, Kedves Félix Péter.

Előbb fogok 40-50e-t arra költeni, hogy valaki megtöltse az ánuszát. Aztán a bírság… 🙂

, Hozzászólás ID: #93176
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ez a Peti valami hihetetlen. 😀

Most ide nyomott kommentet: https://www.vizipipafan.com/mar-megint-felix-peter-es-a-fustirtasa/

A végén még kiderül, hogy a blog egyik törzsolvasója. 😀

, Hozzászólás ID: #93177
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

meg talán az egyik fő támogatója 😀 XD

, Hozzászólás ID: #93178
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    hundarkblade írta korábban:
    meg talán az egyik fő támogatója 😀 XD

Hmm.. nem is adtál rossz ötletet. 🙂

, Hozzászólás ID: #93179
    swix
    Felhasználó
    SwIX
    • Hozzászólás: 213

Én már a cicin lévő feliratokat se birtam mikor megjelentették őket és azt se értettem miért tiltották be a cigi reglámozását. Semmit se kötelező megvenni amit reklámoznak. Ha valaki ugy dönt hogy ő dohányzik hát dohányozhasson. Aki meg nem akar dohányozni az nem dohányzik. A passziv dohányzás elkerülésére szolgálo törvényekkel is egyetértek. Van egy nagy antidohányos ismerösöm ,az is amikor elkezdi teriteni az “igét” olyan agydurrantó baromságokat össze tud hordani. De ezek ilyen beszűkült látásmódú emberek. (Amugy meg elég vicces hogy a nagy antidohányos félix péter az állitja hogy a vizipipa károsabb, mint a cigi, mivel ha jol tudom azokat a kutatásokat és szakvéleményeket amik ezt kideritették, a dohánygyártók támogatták.)

, Hozzászólás ID: #93180
    szmark001
    Felhasználó
    szmark001
    sYska/!/ írta korábban:
    Ez a Peti valami hihetetlen. 😀

Most ide nyomott kommentet: https://www.vizipipafan.com/mar-megint-felix-peter-es-a-fustirtasa/

A végén még kiderül, hogy a blog egyik törzsolvasója. 😀

Jól megmondtad neki sYska! 😀 De meg is érdemli.. azokat kellene csesztetni, akiknek ebből pénz van.. :perv:

, Hozzászólás ID: #93181
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Jaj, de jó. Becumtam egy vírust a pendrive-omra. Az összes .rar-t átírta fertőzött .exe-vé…. Bakker. 😀

, Hozzászólás ID: #93182
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

Küld el Petinek xD

, Hozzászólás ID: #93183
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    sYska/!/ írta korábban:
    Jaj, de jó. Becumtam egy vírust a pendrive-omra. Az összes .rar-t átírta fertőzött .exe-vé…. Bakker. 😀

Nem tudom milyen vírusirtód van, de lehet, hogy tud segíteni a gondon, javítás üzemmódban.

, Hozzászólás ID: #93184
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631
    SwIX írta korábban:
    Én már a cicin lévő feliratokat se birtam mikor megjelentették őket…

Hát azért azokat a képeket rakd fel fórumra, hátha másnak más a véleménye :hehe:

, Hozzászólás ID: #93185
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

megnézném xD

30 bejegyzés megtekintése - 11,041-11,070 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.