Nagyon sok boldog születésnapot néked kedves Ákos! 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nagyon sok boldog születésnapot néked kedves Ákos! 🙂
Könnyekig meghatódva, nagyon köszönöm Nektek! :super:
Ákos és Imre kedvéjért:
Köszi Gergő Neked is! :amen: :alcool1:
Nagyon boldog születésnapot Ákos:)
Köszönöm szépen.
Én csak akkor vagyok nyugodt, ha Te nem vagy a fürdőszobában… :diable:
na:D meg van az első közös dolog benned és édesanyámba:D ő is nyugtalan ha a pici fia dagonyázik:D
Boldog Születésnapot Ákos! :alcool1:
Sok Boldog Születésnapot kívánok Ákos ,erőt egészséget ………meg egy szekér pénzt…..
Isten éltessen Ákos!
Boldogat Ãkos! 😀 🙂
Boldog Szülinapot!!!
Boldog szülinapot!!
Boldog Születésnapot!
Boldog Szülinapot, füled érjen a pipáig!!! 😀
Hehe Gerago látom tetszett a kép amit készítettem rólad. 😛
Egy kérdés ki cigizik?
én nem 😀
én nem 😀
Én de leszokóban vagyok 🙂
Boldog szülinapot Ákos :super:
én nem 😀
Én de leszokóban vagyok 🙂
Sok sikert hozzá! 🙂
Mindenkinek nagyon köszönöm a jó kívánságot.
Nem neveletlenségből, de többször nem köszönöm meg.
Nálam 10/10 :super:
Üdv. Michael :alcool1:
Azért a 10/10 elég fura úgy, hogy Syska a Starbuzz-ra adott kevesebbet 😀
Egyáltalán nem fura, mivel hogyha végiggondolod, a tesztelés, értékelés mindig EGYÉNI dolog, amit az adott személy a saját tapasztalatai, előnyben részesített dolgai alapján végez… Ha valaki nem szívott starbuzzt, csak hennawyn “élt”, és ezután szív egy al sultant, ami minden téren felülmúlja az eddigi dohányokat amiket próbált, teljesen érthető a 10/10.
Ráadásul még oda is írta, hogy “NÁLAM”.. 🙂
Ha valaki csak prémium kategóriás dohányokat szív, annak nyilván a mércéje is feljebb kerül, csak az igazán jó dohányokra fog 10-est értékelni, mert ugye, van annál jobb is..
ÁKOSNAK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! 🙂
Kis segítséget szeretnék kérni.
Valamilyen, gép előtt ülve is elérhető formában keresem a Micimackó legújabb kalandjai sorozatot. Tudjátok, ez az, ami ment régen a Walt Disney-délutánban, meg reggelente hétvégén.
Nagyon akarom, de sehol sem találom. Valaki valamit nem tud véletlenül? Köszi előre is!!!
Azért a 10/10 elég fura úgy, hogy Syska a Starbuzz-ra adott kevesebbet 😀
Egyáltalán nem fura, mivel hogyha végiggondolod, a tesztelés, értékelés mindig EGYÉNI dolog, amit az adott személy a saját tapasztalatai, előnyben részesített dolgai alapján végez… Ha valaki nem szívott starbuzzt, csak hennawyn “élt”, és ezután szív egy al sultant, ami minden téren felülmúlja az eddigi dohányokat amiket próbált, teljesen érthető a 10/10.
Ráadásul még oda is írta, hogy “NÁLAM”.. 🙂
Jogos:)
Ha valaki csak prémium kategóriás dohányokat szív, annak nyilván a mércéje is feljebb kerül, csak az igazán jó dohányokra fog 10-est értékelni, mert ugye, van annál jobb is..
Régen a haver-el jártunk a strandon és pontoztuk a fürdőruhás csajokat.8 tól nagyobbat nem adtunk soha…..magunk közt mondtuk hogy ahhoz ágy ,kultúra és intelligencia próba kellene…..
valamikor régen volt egy szokás- full 10est egy dohány sem kaphat…..
én elvem szerint azért nem kaphat 10-est semelyik sem, mert mindig tesztelek új ízeket.
Mindig ha azt mondanám hogy hú ez aztán 10es akkor egy másiknál lehet azt mondanám rá hogy 11-es. 😉
Mindig ha azt mondanám hogy hú ez aztán 10es akkor egy másiknál lehet azt mondanám rá hogy 11-es. 😉
Sokkal inkább azt mondanám, hogy az újak függvényében, a régiek értéke csökenne…
Ha nálam most a hennawy kétalma a létező legjobb dohány a világon amit kóstoltam, igenis 10/10-re fogom értékelni, mert nagyon király MINDEN szempontból meg voltam vele elégedve, számomra ez a csúcs.
Másnap szívok egy serbetlit, és feltéve, hogy az hozza a várt teljesítményt (minden tekintetben sokkal jobb mint a hennawy és (hangsúlyozom ez nagyon fontos) NINCS semmiféle negatív benne) akkor megkaphatja a 10/10-et. Ha ezekután kéne értékelnem a hennawyra már csak 6/10-et adnék, mert PRÓBÁLTAM már jobbat.
Mi az értelme annak a 10-es skálának ahol soha nem adhatsz 10-est? Persze a nőknél ez máshogy van, mert ott egy 10/10-hez nem csak a külső számít, de egy dohánynál ami minden tekintetben jó számodra, meg kell adni a 10-et… Ennyi erővel lehetne 9-es a skála, mert 9nél többet sosem adok semmire. Na de akkor a 9 lenne a maximum, amit ugye nem adhatok, mert az tökéletes… :-/
Viszont azt senki ne felejtse el ,hogy még a prémium dohányok között is lehet kakukktojás. ( nem arra értem ,hogy gyári hibás ,hanem ,hogy nem jön be senkinek)
Attól ,hogy az Al-Sultan vagy Hennawy…satöbbi satöbbi a mérce alján helyezkedik el lehetnek kiemelkedő dohányaik is amik verik a felső kategóriát!
Itt a pont….
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.