Elbírom képzelni milyen ihb party volt :hehe: BUÉK NEKTEK! 🙂
Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy el tudod képzelni…! :odieux1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Akkor beavatnál? :perv: 😀
Nem tisztem mások bulijáról részleteket elárulni, csak elképzelésem van a dologról, mivel már vettem ilyenen részt!
Annyit talán, hogy a fiúk nem kamilla teával, és a pillangók rendszerezésével múlatták az időt. A többit rád bízom, mit gondolsz.
Nem tisztem mások bulijáról részleteket elárulni, csak elképzelésem van a dologról, mivel már vettem ilyenen részt!
Annyit talán, hogy a fiúk nem kamilla teával, és a pillangók rendszerezésével múlatták az időt. A többit rád bízom, mit gondolsz.
Jaa, én azt hittem hogy te is ott voltál azon a bulin :gene: .. Azt elhiszem.. :hehe:
Több mint fél órája nem küldi el a privát üzenetemet -.- :S
Kiír valami hibát? 🙂
Kiír valami hibát? 🙂
Nem írt ki semmit, de már elküldte. Egyszerűen csak több mint fél órán át a kimenő mappában volt
Kiír valami hibát? 🙂
Nem írt ki semmit, de már elküldte. Egyszerűen csak több mint fél órán át a kimenő mappában volt
Az azt jelenti, hogy elküldted, de a címzett még nem olvasta el…
Az azt jelenti, hogy elküldted, de a címzett még nem olvasta el…
Nem hinném…A kimenő azt jelenti hogy éppen küldi, az elküldött meg azt hogy el van küldve
eléggé boszorkányosan bonyolult :gene:
Zolival értek egyet. Híd el hogy akkor lesz elküldött itt ha már elolvasta az a személy akinek küldted.
Bizony, akkor kerül át az elküldöttbe az üzenet, ha a címzett elolvasta azt, _híd_ el 😀
Akkor én most elbújdosok
Miez a nagy csend 🙂 ?Mindenki másnapos :hehe: ?
Háát.. Én kimondottan. 😀
mert nekünk ki adják az alkoholt :hehe:
Alkohol nélkül is lehet jókat bulizni 😀 .
Alkohol nélkül is lehet jókat bulizni 😀 .
Vagy pia, vagy pipa, vagy mindkettő :hehe: 😉
https://durerkert.com/darkest-hour-usa-protest-the-hero-can-born-of-osiris-usa-purified-in-blood-n
A fórum közösségéből belebotolhatok majd valakibe esetleg? 🙂
Inteligen fiatalok:
Szánalmas! X(
Eggggyes!:rougefaché:
Most január 1-től emelkedett a jövedéki adó, ami átlagosan 16 Ft-al növeli a dohányáruk dobozonkénti árát. Valaki tud valami információt, hogy a vízipipa dohányokat ez hogy érinti?
már mint 16%-al, nem?
mer vezírünk megoldotta ezt is XD….
Átlagosan 16 forinttal emelkedik jövőre a cigaretták jövedéki adója, míg a sodrós dohány esetében 23 forintos drágulás várható az Országgyűlés által novemberben elfogadott új adó- és járuléktörvények értelmében. Az áremelkedés várhatóan néhány hónapon belül érzékelhető lesz a piacon is.
Forrás : nepszava.hu
/Kicsit durva lenne ha 16%-kal növekedne../
Gondoltam, hogy a sodrós dohányra nagyobb emelés vár, hiszen nagyságrendekkel olcsóbb volt. Lezárnak lassan minden kiskaput az emberek előtt, ahol még olcsóbban ússza meg a dolgokat.
Keresek Nargilem mini vizipipát megvételre…árba megegyezünk.
… 61486.html
Valami annyira bökte a szemem a szépsége mellett :D:D:D:D:D
A “szokásos” fordított szívócső… 😀
A kerámia?4 lyuk helyett 1 van rajta :D:D:D:D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.