Majd leteszteljük a kövi pipa találkozón! 😉 😛
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Majd leteszteljük a kövi pipa találkozón! 😉 😛
Na szóval valaki nem tud Starbuzz dohányt jó áron? 😉
A pálinkás témával kapcsolatban annyit hozzáfűznék én is, hogy felesleges beletölteni a tartályba. Mi törkölypálinkával próbáltuk vízzel higítva, mocsok sz*r íze volt az egésznek, teljesen felesleges, és kárba ment egy fél üvegnyi pálesz. A pálinka a pipa mellé való kis kupicába. 😀
Hát belelehet önteni de nagyon de nagyon felhígítva 😀
Nekem Aladin Loop-om van amibe 7dl víz kell és kevesebb mint fél deci pálesz ha került bele de így is erős volt 🙂
szóval nagyon kevéssel élvezhető 😀
A jó árú starbuzz-t jobb ha elfelejted ,mivel már akkor drágább mint a többi dohány, mikor kijön a gyárból.
Valóban igazad van. Tudod jól gondolom, hogy a szépség relatív! Bizonyára vannak dolgok, amik Neked nagyon tetszenek, míg a közeledben élőknek esetleg nem, és Te nem is érted, miért.
Na így van ez a Nargilemmel is. Azért vettem meg, mert nekem nagyon tetszik./ Meg azért is, mert nem tudok ellenállni az új, szép, és minőségi pipáknak :] /
Látszik a pipán, hogy igényesen, precízen készítették el, és számomra a maga letisztult egyszerű vonalaival nagy esztétikai élményt is nyújt. Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy a díszes kézzel készült pipák nem tetszenek, sőt…
Ő a következő kiszemelt áldozatom!
Ez valami gyönyörűűű! Szerelmes lettem! Bár úgylátom az ára is elég szép, de végülis megéri a pénzét.
Van egy két ismerős aki akkor sztorizik amikor nála van a szívócső. Szerintem tudják azok akikről beszélek. :malin2:
Gerago, szerintem ne így hívd fel magadra a figyelmet. 😀
Minden kedves fórum tagtársamnak, eredményekben, és füstben gazdag Boldog Újévet Kívánok!
A fórum működtetéséért egész évben fáradozóknak minden fórumhasználó nevében, köszönjük egész éves fáradozásukat, és kívánunk erőt, egészséget, elszántságot a jövő évi munkához!
:pompom: :magic: B.Ú.É.K.!!!!!!!! :pompom: :magic:
Bő füstöt mindenkinek!!! / B.F.M.!!!/
/még félixpéternek is!!/ :mdr3:
Én is ezúton szeretnék minden fórumtársamnak eredményekben gazdag boldog újévet kivánni bő füstöt
Syska neked pedig félix péter mondja hogy “jó reggelt szomszéd”
😉 😀
Boldog Új Évet Kívánok mined egyes fórumtagnak.
Bő füstöt akívánok ebben az évben is mindenkinek.
B.Ú.É.K. :alcool1:
Üdv:K.Tamás-Csuszka
Minden egyes tagnak szeretnék nagyon boldog új évet kívánni és persze bő füstöt a továbbiakban is :pompom:
Én sajnos az agyrázkódásom miatt nem nagyon élvezhetem ki ezt az ünnepet :snif:
Boldog Új évet előre mindenkinek!
Ma megyek az operába…
😀
Jó pipázásokban, és bő füstben gazdag Boldog új évet kívánok minden fórumtagnak!
BUÉK mindenkinek! Én házibuliba megyek 🙂
Így előre is minden fórumtagnak szeretnék boldog új évet kívánni, és persze bő füstöt 🙂
Sikerekben és Bő füstben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves fórumtagnak !
Szintén mindenkinek! 🙂
Boldog újévet mindenkinek!
Sajnos olyan társaságban szilveszterezek ahol nem igen füstölnek az emberek… :pascontent2:
Mitsem ér a szilveszter vízipipa nélkül:D ma elmegy egy pár doboz Mizo.. 😀
boldog új évet!
Mi az a dohány amivel ezt meg lehet csinálni? Ilyen prémium dohányok, mint Starbuzz stb?
Először én jó szórakozást szeretnék kívánni mindenkinek az estére, éjszakára! Füstöljenek a pipák, vigyázzunk illuminált állapotban a szénnel, és ne markoljon rá senki a hőtartó sapkára amikor a pipán van! 😀 Aztán ha éjfélt üt az óra, durranjanak el a pezsgők(!) és kívánok mindenkinek Boldog Újévet! 🙂
Megjegyzem találtam most itthon vagy 3 méter öntözőcsövet, abból estére próbálok összeeszkáválni még egy szívócsövet. 😀
Mi az a dohány amivel ezt meg lehet csinálni? Ilyen prémium dohányok, mint Starbuzz stb?
Tangiers például. Amúgy a videókban biztos elmondják, hogy mit tömtek. 🙂
B.U.É.K !!!!!
és B.F.K.!!!!
Ajj egész este nekem kell mindig megcsinálni a vp-t :S 😀
Többiek nem értenek a vp-hez annyira… :grr:
Remélem azért élvezni is tudom majd a többi 14 ember mellet. :triste1:
Most már minden szívásnál oda írod? X(
gonosz… “”””Szívtelen dög!!”””” :grr: :grr: 🙁
Most már minden szívásnál oda írod? X(
gonosz… “”””Szívtelen dög!!”””” :grr: :grr: 🙁
Ha mégegyszer odaírod köteles vagy mindenkihez házhozvinni a pipádat és hagyni hogy elszívjunk vele egy tömést! 😀
NP-620 :coeur: ,NP-620 :coeur: ,NP-620 :coeur: ,NP-620 :coeur: ,NP-620 :coeur: ,NP-620 :coeur: ,NP-620 :coeur: ,NP-620 :diable:
Na most vagyok ,gonosz szívtelen dög!! :mdr3:
Na most vagyok ,gonosz szívtelen dög!! :mdr3:
:super:
Látom megvadultál, remélem a szabolcsi táj jellegzetességei tehetnek róla!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.