Ja jó már rájöttem én is 🙂 Egyébként a tree modell. Jó hogy mondtátok mert most feszültem volna neki:D
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ja jó már rájöttem én is 🙂 Egyébként a tree modell. Jó hogy mondtátok mert most feszültem volna neki:D
Örömmel olvastam a nevem a következő hírben: … szag.blog/
Yeah. 🙂
Gratulálok sYska. :winner:
Valami olyan mikrofonra lenne szükségem, amivel úgy tudnék hangot rögzíteni, hogy azt az asztalra leteszem, miközben én 1m-re a mikrofontól beszélnék.
Ezt találtam, de félek ez sem tudna elfogadható minőségben felvenni a távolság miatt.
… 58166.html
Természetesen lehet ennél olcsóbban is kapni mikrofonokat amik érthető minőségben vesznek fel hangot (itt a 40 ezerre gondolok, az igazából a “haladó” minőség beugró szintje),de arra a felvételre amit te csinálsz videók alá, szerintem elég egy 1-2 ezer forintos sima bármilyen asztali PC mikrofon..
Nekem most egy csíptetős kis mikrofonom van, pár száz forint volt, ha akarod csinálok vele hangmintát, msn-en átküldhetem pl. hogy halld mit tud egy “gagyi” mikrofon.
Szerk: Ja egyébként én inkább azt ajánlanám, hogy valami olyan mikrofont használj, amit fel tudsz csíptetni a pólód/felsőd szélére, lévén, a hang forrása minél közelebb van a mikrofonhoz annál kisebb érzékenységre kell azt állítani, ezáltal annál kevesebb zaj fog beszűrődni máshonnan.
Nekem van logiccctekkes mikrofonom (füleses) az is nagyon jó.
Sikerült úgy beállítanom hogy a gépnél volt a mikrofon én meg a konyhába melegítettem a kajámat és közbe beszéltem “Szkájon”. (kb 10méter volt és nem is nyíl egyenesen. Az is szépen veszi fel a hangokat. Szóval azt a márkát ajánlani tudom. 🙂
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtagnak, modiknak, és főadmin atyánknak! 🙂
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 🙂 :coeur: 🙂
Merri Karácsony, és sok meglepit mindenkinek a Hezuszkától 😀
Wakummaci: Próbáltam hidd el és dobozhang érzés mindig benne van. Ezért gondolkodtam el komolyabban. Plusz olyan megoldás kéne, ami nem csíptetős.
Tomka: Van egy fejhallgatós mikrofonos fejesem, azonban az tök idiótán nézne ki a videókban, pedig azzal nagyon jó hangot lehet felvenni.
Sziasztok!
Itt ma bontottuk az ajándékokat és hát eléggé el vagyok keseredve 🙁 .
Az SzK-ás Alien-t már nagyon vártam. De amikor kibontattam akkor az Alien phunnel törött volt :(. Már megragasztottam, remélem azért így is tudom majd használni…
Csak annyit kérnék minden SZK dolgozótól (mert tudom hogy többen is vannak itt 🙂 ), hogy egy ilyen értékes kerámiát, máskor ne csak papír csomagolásba adjátok oda, hanem, mint ahogy a Tangiers-t is vettem egy baromi vastag műanyagba fóilába tekerve plusz a papír.
Itt ma bontottuk az ajándékokat és hát eléggé el vagyok keseredve 🙁 .
Az SzK-ás Alien-t már nagyon vártam. De amikor kibontattam akkor az Alien phunnel törött volt :(. Már megragasztottam, remélem azért így is tudom majd használni…
Csak annyit kérnék minden SZK dolgozótól (mert tudom hogy többen is vannak itt 🙂 ), hogy egy ilyen értékes kerámiát, máskor ne csak papír csomagolásba adjátok oda, hanem, mint ahogy a Tangiers-t is vettem egy baromi vastag műanyagba fóilába tekerve plusz a papír.
Rusee őszintén sajnálom, hogy eltört. Viszont egy dolgot meg kell értened, ha külön nem szólnak, hogy csomagoljuk be pukkanós fóliába is, illetve nem futárral küldjük a dolgokat eu-ból, hanem szimplán a boltban adjuk, akkor nem elvárható, hogy papír csomagoláson kívül másba is betegyük.
A Tangiers is papírba jött nekünk is, a szeptemberi mostani szállítmány, így lett pár törött. Azelőtt meg még anno az első HJ Phunnelek is papírba jöttek, sajnos 50-ből 10 összetört, nem bírta a ki az óceánon való átkelést. A mostani második szállítmánynál mi is külön szóltunk John-nak, hogy csomagolja be rendesen.
Szóval, amikor az eu-ból küldjük futárral a rendelést, mindig be van csomagolva brutálisan. 🙂
Itt a sor rajtam is, hogy Békés Boldog és Áldott Karácsonyt kívánjak mindenkinek.
Szóval, amikor az eu-ból küldjük futárral a rendelést, mindig be van csomagolva brutálisan. 🙂
Az biztos. 🙂 A videómban láthattátok, az a csomagolás épp csak a bombatámadást nem éli túl, nagyon biztonságos, öröm volt szenvedni vele 🙂 :hehe:
És én is szeretnék minden egyes tagunknak áldott, békés, boldog Karácsonyt, és egy sokkal szebb új évet kívánni 🙂
srácok valakit tudni segiteni hogy tudok nagy mennyiségü fájlt küldeni? toldacuccot csak 500megát enged én pedig 9 gigát szeretnék
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek! 🙂
Boldog Karácsonyt Mindenkinek, és köszi nővérkém az Aladin pipát :P.
Dropbox esetleg megoldás lehet, de az is 2gigás max.
sYska:nem tudom de valaki kitörölte az egyik hozzászólásom amit a saját pipáim topicba írtam.Az Aladin loop-ot tettem fel.És most nem találom. 🙁
Hánykor írtad?
Dec 16ig visszamenőleg nincs a log-ba.
Volt egy visszaállítás 23ikán, amikor 21ikei adatbázis került vissza. Valószínűleg akkor veszhetett el. Elnézést, az az én hibám volt akkor. Kérlek küld el ismét a hozzászólást.
Rendben van,azért kössz. 🙂
Itt vannak a képek:[attachment=0]Kép0415.jpg[/attachment][attachment=1]Kép0410.jpg[/attachment][attachment=2]Kép0409.jpg[/attachment]
Hát ez gyönyörű. :super:
Alig várom hogy megérkezzen az én Fekete – Ezüst Nammorom is. :perv:
Köszönöm szépen,nekem is megdobbant a szívem mikor megláttam. 😀
Na és a Szilvesztert hogy tervezitek? Házibuli, szórakozóhely? Remélem a vízipipát senki se fogja nélkülözni! 🙂 Én már szedem össze a dohányokat.
Valahogy nem tudok elképzelni egy szilveszterezést egy szórakozóhelyen :nono: Csak a HÁZIBULI :coeur: :=
Alap,hogy valami buli és ott meg tuti hogy pipa. 🙂
Jájistenem, a szilvesztert ne is említsétek, előre félek tőle 😀
Miééért? 😀
Miééért? 😀
Gondolom Krampi a hulló csillagtól fél! :happy1:
Picit megkésve, de én is kívánok minden fórumtársamnak boldog ünnepeket.
Nekem valószínűleg KoliBuli (Debrecen – T.I.K.). Egy kis beszélgetés, ivászat, meg persze pipa 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.