Kellemes ünnepeket minden kedves fórumtagnak!!!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Kellemes ünnepeket minden kedves fórumtagnak!!!
Füstben Bő Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumtagnak
Boldog karácsonyt!
Boldog Karácsonyt kívánók minden kedves fórum tagnak! :ange:
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Én is…plusz még ezt…:
Vagyunk fent egy csomóan és mégis kivan halva a fórum. 🙁
Karácsony van. 🙂
Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt minden kedves fórumtagnak!
Tévedés, ma szenteste van, Karácsony holnap lesz! 😛 🙂
Minden esetre boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Ezzel a videóval is Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek! :]
Sziasztok! Szakmai tanácsra lenne szükségem! Most karácsonyra kaptam szüleimtől egy vizipipát! Nagyon örülök neki meg hasonló 😛 Mivel nem kaptam hozzá semmi papírt csak az felépítő részeit így nézegettem az oldalt. De nem találtam jó választ ami megnyugtató lenne.
Nos mikor a csövet illeszteném a pipába nem illeszkedik helyesen. Tömítőt nem adtak hozzá vagyis nem találkoztam vele. Ilyenkor kicsit erőszakosan bele kell erőszakolni abba a fém “tartóba” a fa részét a csőnek? vagy valami komoly dolog mégis csak hiányzik?
Előre is köszi a választ!!
Kellemes karácsonyt!!
ÁÁÁ a kedvenc karácsonyi számom! :super: 😉
Élmény-teli pipázásokban gazdag Boldog Karácsonyt kívánnék minden kedves füstölgőnek!
Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt! És itt a kedvenc karácsonyi klippem. Fogadjátok sok szeretettel.
Nos mikor a csövet illeszteném a pipába nem illeszkedik helyesen. Tömítőt nem adtak hozzá vagyis nem találkoztam vele. Ilyenkor kicsit erőszakosan bele kell erőszakolni abba a fém “tartóba” a fa részét a csőnek? vagy valami komoly dolog mégis csak hiányzik?
Kellemes karácsonyt!!
Üdv! Akkor jó karácsony van/volt.
Melyik részére is gondolsz pontosan? Nézd meg ezt: https://www.vizipipafan.com/toemitesek-gumik.html
Innen a fenti képről a 2.-ra gondolsz?
Lenne egy kis szükségem tanácsra. Szeretnék venni egy mikrofont, ami nem doboz hangot rögzít. Hangszerüzletekbe 40.000-es szettet ajánlottak több helyen, hogy az a minimum. Ennyit természetesen nem ér a dolog, de a videóimhoz szeretnék jobb minőségű hangot rögzíteni.
Valami olyan mikrofonra lenne szükségem, amivel úgy tudnék hangot rögzíteni, hogy azt az asztalra leteszem, miközben én 1m-re a mikrofontól beszélnék.
Ezt találtam, de félek ez sem tudna elfogadható minőségben felvenni a távolság miatt.
… 58166.html
egy barátom hang technikus 2 perc és utána kérdezek:)
Kellemes karácsonyt!!
Üdv! Akkor jó karácsony van/volt.
Melyik részére is gondolsz pontosan? Nézd meg ezt: https://www.vizipipafan.com/toemitesek-gumik.html
Innen a fenti képről a 2.-ra gondolsz?
Üdv!! Igen a 2. ra!!
Kaptam már egy ismerőstől egy olyan segítséget, hogy mivel így az ünnep alatt nincs nyitva közelben bolt így szigetelő szalaggal csavarjam körbe ott hogy ne szökjön a cucc 🙂
Mellesleg itt van a pakk amit kaptam : https://noob.hu/2010/12/24/164087_1.jpg
öngyulladó szén, takarító kefe, és szén csipesz nem került rá de ott van 😛
Kaptam már egy ismerőstől egy olyan segítséget, hogy mivel így az ünnep alatt nincs nyitva közelben bolt így szigetelő szalaggal csavarjam körbe ott hogy ne szökjön a cucc 🙂
Én is épp ezt akartam tanácsolni. Esetleg a nedves zsebkendő jöhet még szóba, de 27ikén az adaptert (amibe beleteszed a szívócsövet) lecsavarod a pipa testéről és beviszed valamelyik boltba, hogy ebbe keresel tömítést.
Valami olyan mikrofonra lenne szükségem, amivel úgy tudnék hangot rögzíteni, hogy azt az asztalra leteszem, miközben én 1m-re a mikrofontól beszélnék.
Ezt találtam, de félek ez sem tudna elfogadható minőségben felvenni a távolság miatt.
… 58166.html
Manapság már mindenbe elektret mikrofon van,mert kicsi és olcsó előállítani.Az én ajánlásom keresni régi szalagos magnókhoz adtak rendes lengőtekercses mikrofont (dinamikus) Ezek erősebb jelet adnak és a basszus is természetes .
… 58166.html
Manapság már mindenbe elektret mikrofon van,mert kicsi és olcsó előállítani.Az én ajánlásom keresni régi szalagos magnókhoz adtak rendes lengőtekercses mikrofont (dinamikus) Ezek erősebb jelet adnak és a basszus is természetes .
Csak kell hozzá egy keverőpult és bonyolult a gépre kötni… :-/
Nem kell semmi,egyenest rá lehet kötni a számítógépre, kipróbáltam.Csak a test szál (csatlakozó külseje) kell hogy a mikrofon kábelének a külső árnyékolással legyen összekötve mert másképp nagyon zug….
Ha valakinek még nem hozta el a Télapó a pipáját ,akkor vagy a tegnapi videó a bűnös ,vagy megnézi hol van most a térképen…
Húú emberek azthiszem jó dolgom van! Jó kis Christmas Mix + Finom Jégbor. :rouge:
Te aztán tudsz élni! :diable: Egészségedre, és Boldog Karácsonyt! :ange:
Valaki megtudná mondani, hogy tudom lecsavarozni a vízbe lenyúló csövet az evolúciós pipáról? Kézzel nem ment, se rongy+ fogó kombóval. Lehet, hogy vissza kell vinnem SZK-ba?
Biztos lecsavarható?
Szerintem nem lecsavarozható a Loopnak se az.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.