Ami mindegyiken így van. 🙂
Igen,arra gondolok 🙂 .Úgy néz ki mintha 2 hőtartó egybe lenne forrasztva,kicsit furcsa :-/ .
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Igen,arra gondolok 🙂 .Úgy néz ki mintha 2 hőtartó egybe lenne forrasztva,kicsit furcsa :-/ .
Az anyagmegmunkálásnak is vannak határai 🙂 Amúgy vannak olyan hőtartók, ahol ezeket egy peremes visszahajtással szépen eltüntették, de igazából ez is egy olyan apró esztétikai “hiba”, amit az ember éppen észrevesz, de pár nap eltelte után egyáltalán nem is figyel már rá oda az ember és nem is zavarja.
A felső részt így rögzítik, ami beszűkül. Különben nagyon nehéz lenne a megmunkálása.
Ma akartunk haverokkal szívni egy PM Pina Coladát. Szépen meg is tömtem a kerámiát, de ekkor vettük észre, hogy elfogyott a szenünk. Az lenne a kérdésem, hogy fog-e rontani majd a dohány ízén az, ha kb 12 órán keresztül a kerámiában lesz a dohány? (alufóliával lefedtem azért)
Visszarakod a dobozba és akkor nem kell lefedni:D
Visszarakod a dobozba és akkor nem kell lefedni:D
Tasakban szoktam tárolni, de már kidobtam sajnos 🙁
Hát, gyengülni fog az biztos. Ami gáz, ha elkezd kifolyni belőle a melasz…
Akkor megpróbálom belegyömöszölni valamibe, köszi.
Eddig csak Bamboochával pipáztam. Sajnos környékünkön viszont csak Coco Coal kapható a természetes szenek közül. Mennyivel lesz rosszabb a Bomboochánál?
Eddig csak Bamboochával pipáztam. Sajnos környékünkön viszont csak Coco Coal kapható a természetes szenek közül. Mennyivel lesz rosszabb a Bomboochánál?
Többet fog hamuzni, és talán valami kevéssel gyengébb a hőleadása, de nem vészes.
Állat! 😀
Tegnap Bécsben sikerült beszereznem Prince Molassest. Sajnos a dobozán nem találtam szavatossági időt. Nem ismeri valaki az osztrák viszonyokat? (azt olvastam nemrég, hogy a magyarországi PM-ek lejártak)
Bécsben csak friss dohányt kapsz 🙂 Mármint az eladó csaj aki Magyar volt ezt mondta nekem.Amit kint vettem Havana Cherry az teljesen friss volt.
Nekem a Coco Coal jobban tetszik mint a Bamboocha……és nem kisebb a hőleadása….
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de már nagyon várom a holnapi napot!!
Alien mini phunnel lázban égek 🙂
Alien mini phunnel lázban égek 🙂
Énis nagyon várom már 🙂 KM Trimetal + Alien mini Phunnel + Starbuzz Christmas Special + a barátnőm :hehe: Alig várom már! 🙂
Várjátok… de ha késik akkor megvan az oka….
https://www.vizipipafan.com/galeria/albums/u … hookah.jpg
Békés Boldog Karácsonyt, és bő füstöt mindenkinek!
Viszont mindenkinek! 🙂
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek és Boldog új évet.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Én estére terveztem a fa mellé egy mizo citrom+mizo narancs kombót. Valaki gondolt hasonlóra?
Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek:) zoli92:starbuzz karácsonyi mix:)
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek
Nálam:Elements Christmas Special+Starbuzz Christmas Mix lesz 🙂
Nálam este Al Sultan 2alma lesz szerintem egy kis fahéjjal. 🙂
Békés, Boldog :.k: :.a: :.r: :.a: :.c: :.s: :.o: :.n: :.y: :.t: és bő füstöt kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Boldog karácsony kívánok és felső kategóriás dohányokat mindenkinek a fa alá!
Üdv.:Balu
Ezúton szeretnék én is minden kedves fórumtársamnak áldott békés Karácsonyt kívánni! 🙂 Jóétvágyat a karácsonyi vacsorához, a mákos-diós bejglikhez, egészséget a tojáslikőrhöz, és jó füstöt az almás-fahéjas és karácsonyi vízipipa dohányokhoz! 🙂
James
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!!
Pezsgőben gazdag új évet!!!!! (De aztán ne detox legyen)
Bő füstöt!!!!
(ma lesz felavatva az aladin loop crismassel! ) :rouge: 😀
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumtagnak, És Sikerekben Gazdag Új évet!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.