Egész ötletes,és szépen kidolgozott munka,én szívesen kipróbálnám ha lenne belőle valami.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Egész ötletes,és szépen kidolgozott munka,én szívesen kipróbálnám ha lenne belőle valami.
Ez már ijesztően modern szerintem. 🙂
Hali!
Nemrég vettem egy Aladin Arabica-t, és azóta valahogy nem sikerülnek a töméseim. Vagy alig van füst vagy a dohány ég meg. 4 réteg sima alufóliát használok és aladin bamboocha szenet, és a sima aladin kerámiát. Az ideális szénmennyiséget sem nagyon tudom eltalálni. Szerintetek mennyit tegyek rá, 2 vagy esetleg 3? Most még egy alukarikásat akarok tömni, régen is ezt a módszert használtam és nem voltak problémáim. A bamboocha-ra nemrég tértem át, szóval ezért ninc még olyan nagy tapasztalatom vele…
Nemrég vettem egy Aladin Arabica-t, és azóta valahogy nem sikerülnek a töméseim. Vagy alig van füst vagy a dohány ég meg. 4 réteg sima alufóliát használok és aladin bamboocha szenet, és a sima aladin kerámiát. Az ideális szénmennyiséget sem nagyon tudom eltalálni. Szerintetek mennyit tegyek rá, 2 vagy esetleg 3? Most még egy alukarikásat akarok tömni, régen is ezt a módszert használtam és nem voltak problémáim. A bamboocha-ra nemrég tértem át, szóval ezért ninc még olyan nagy tapasztalatom vele…
Egyszerű a helyzet, valószínűleg a 4 réteg fólia miatt, kicsit nehéz a dolog, próbáld ki 3 réteggel, és mondjuk 2 vagy esetleg két és fél Bamboocha-val. Az elején hagyd egy kicsit átmelegedni a dohányt, és lyukasztásnál is szúrj le a kerámia aljáig, majd töröld le egy zsepivel a fóliát a feljött melasztól.
Az elején bele kell jönni aztán menni fog, mint az ágyba sz**-ás! 😉
És ezt a “hagyományos vízipipa” szó alapján találtam a google-ban.Ez nemsemmi!:D:D
Lehetséges, hogy tüdőbarátabb, de nekem is az a véleményem mint Syskának, hogy túl modern. 🙂 Ezzel már elveszítené a varázsát, szakít a hagyományokkal. Viszont elismerésem a tervezőnek, mert tényleg okos megoldás, de én a hagyományos dolgokhoz ragaszkodok. 🙂
Valami nagyon komoly baja lehet a hölgynek! :diable: :nono:
Hát az igaz hogy a látvány jó meg minden,de ahogy akoska60 mondta,itt télleg bajok vannak.
Azért bevenném egy duettbe….. :diable:
Ma bevitte haverom suliba pipáját és órán mutogatta a kerámiáját és a tanár észrevette,megfogta és a földhöz vágta :hehe: :hehe: .Még jó hogy sima egyiptomi volt 😛 .Amúgy nem nagyon értem miért tette de azért vicces volt 🙂 .
nekem volna egy tippem… a vizipipa nem iskolába való…én se hurcoltam magammal…
Ezzel egyet is értek, de a tanár viselkedése hagy kívánni valót maga után.
Azt hiszem nem jó példával járt elől, mert a dühét kimutatva egy tehetetlen tárgyra vetítette ki!
Azt hiszem jobb megoldás lett volna, ha a fiatal embert kiküldi az óráról, és a következő órán íratott volna vele egy kis dolgozatot az adott óra anyagából!
Jó persze nem iskolába való de akkor se kellett volna földhöz *******.Amúgy sok videó van a neten,hogy tanárok elveszik a telefont és eltörik meg ilyenek.Sose értettem őket :siffle: .
azért a mai srácokat se kell félteni tudom magamról hogy ha éppen olyan dolog történt akkor a tanár arany órákat is oszthatott volna akkor se figyeltünk volna rá… gondolom a sráccal nem lehetett birni és “gyökerében szüntette meg a problémát”
Valószínűnek tartom, hogy ez már csak a végkifejlet volt.Többször szólhatott, és gondolom, a srác vissza is szólt, és ez lett a vége.
Ennek ellenére helytelenítem a tanár eljárását!
azt hogy eltöri én se de mondjuk ha elteszi az teljesen korrekt aztán vagy óra után vissza adja vagy a szülőknek
SC-re nézzetek fel. Van 2 Youtube videó, de a kabarékon nem röhögök ennyit!!!!! 😀 😀 😀 😀
Aladin evolúció := := ?Remélem ez már nem kamu,mert ha ezis akkor már tényleg betelt a pohár.Amúgy vicces a kopasz csákó :hehe: .
Még ezeket is sikerült felülműlniuk. Youtube-on, aki feltöltötte a videókat. Profiljába van egy harmadik videó is. Na aaaz! 😀
csak nekem gyanúsak az aladin pipák vagy sc fóbiám van?
Az akcióban lévő pipájuk gáz. Kicsit KM koppintásnak tűnik. Furcsa, hogy nem írták ki, hogy Khalil Mamoon akció. 😀
szerintem tartanak a “sötét nagyúr”tól:) kit nem nevezünk nevén
Tudja valaki,hogy az Szc-ben kapható Al Fakher pipák eredetiek-e?
Sajnos nem.
állat…
Sajnos nem.
De ez már biztos :rouge: ?
És ahhoz mit szóltok hogy vannak új generációs aladinok a webshopba??
ha abból indulunk ki hogy eddig mi volt…felejtsd el
ha abból indulunk ki hogy eddig mi volt…felejtsd el
Jó de lehet “javulni” akarnak.Én nagyon remélem,hogy eredeti,mert valamit vennem kell karácsonyra.Először Km-re gondoltam,de nagyon megtetszett az Al Fakher.
vedd fel a kapcsolatot az egyik af pipa tulajunkkal a 3ból (ha jól tudom) ők talán segitenek szerezni eredetit és szerintem az ára is hasonló lesz
Ajánlom megnézni a Szultán Kincseibe az új Top mark heavy pipákat, masszív sárgaréz test,krómozva,szétcsavarozható ,több része meghagyva sárga természetes színben és vörösréz tálcával.A test alsó része rozsdamentes,az egész egész nehéz ,nem spórolták az anyagot……szinte semmi köze a régi topmárkokhoz…..
ha nem mondják hogy mi nem hiszem el….egész szép trimetál ,és nem drága kb 9E ft.Vettem is egyet….
most néztem a netten,külföldön szétkapkodták…..
ha nem mondják hogy mi nem hiszem el….egész szép trimetál ,és nem drága kb 9E ft.Vettem is egyet….
Így igaz! Mintha KM pipa lenne csak kicsiben 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.