Csak állítgattam.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Csak állítgattam.
A hookah-shisha.com-on van ilyen hogy ingyen kiszállítás 75$ felett. Ugye ez hazánkra nem vonatkozik? 🙁
Csak az tud hibázni, ako dolgozik!! :amen:
Erről mindig az jut eszembe, hogy a keresztyének szerint ha valami jó történik, akkor az Isten ajándéka, ha rossz, akkor Isten útjai kifűrkészhetetlenek.
Ugyan ez a főnökkel, ha ő kjúr el valamit, akkor “Csak az tud hibázni, aki dolgozik.” Ha Te kjúrsz el valamit, akkor “Dehülyevagy, használhatatlan idióta, ennyit nem lehet rád bízni?”…
Érdekes egy világ ez…
Így van ez…
HA a főnök hibázik akkor Ő “kísérletezik” és nem jött össze…..
Ha Te hibázol, azt már leírtad.
Végre összeállt a rendelésem, itt van minden 🙂
Dohányok:
Elements: – cappuccino, zöldalma, szőlő, mandarin
Bisan: – blue mist, guava-málna
Tangiers Phunnel
Nagy hőtartó
1kg Bamboocha
És jelenleg egy KM double decker test, a képen látható üveggel, aminek nem tudom a nevét 🙂
By lionsleeps at 2010-12-11
Először nem ilyen pipát rendeltem, hanem KM double-pear sárgát. Másnap hívott Julio, hogy nincs olyan, csak fekete kétágú. Az nem annyira tetszett, de megbeszéltük hogy másik üveggel akkor jó lesz.
Megkaptam, viszont az üveg szélesebb volt, hívtam Julio-t, mondta hogy küld tömítést, ne haragudjak. Mikor átvizsgáltam a testet, akkor láttam hogy van egy repedés rajta, az illesztésnél, ami engem egy ilyen pipánál nagyon zavart, ezt megírtam Julio-nak, és végül abban maradtunk, hogy az üveg az marad, mert az tetszik, és ha kifizetem a különbséget, küld egy új testet, ezt kaptam meg ma 🙂
Alig várom hogy kipróbálhassam, egy tömésre való Mizo szőlő van még itthon, az Elementseket hagyom még érni 🙂
Kb. 1 éve vágyok egy KM-re, ideje volt már 🙂
Julio-nak pedig sokadik alkalommal köszönöm a korrekt hozzáállást, és segítőkészséget. Látszik rajta, hogy azért csinálja, mert szereti, és fontosak az elégedett vásárlók!
Szép az új pipád, gratulálok hozzá, és kívánom, teljen benne sok örömöd!
Lehet,hogy ez most nagyon hülyeség 🙂 .Bennem mindig az az érzet van,hogy úgy vennék valamit még a pipához,valami nagyon profit csak sose tudom eldönteni,hogy mit :gene: .Valaki ajánlhatna valamit amit érdemes megvenni.Pl:Cső,Kerámia,Hőtartó de esteleg szén is meg dohány is stb(ilyenekre gondolok).Remélem értitek 🙂 .
Amúgy szép pipa Wad,gratulálok hozzá,bő füstöt és felejthetetlen élményeket vele :super: .
Milyen pipád van, és mid van már hozzá?
Hát 5 pipám van de csak 1-et használok.Aladin Loop-Tangiers Phunnel-Razan,szénből:Cococoal,Cocobrico,Al Fakher,Bamboocha.Dohányból inkább nem sorolom az ízeket:Al Fakher,Elements,Nakhla Mizo,Al Sultan
Akkor már csak 2 dolgot nem láttam leírva, a trimetal hőtartót, és az alien phunnelt!
Amúgy az óriás hőtartó mivel tud kevesebbet mint a quadmetal?
A díszítésével.
Hát nem vagyok egyelőre elájulva a KM-től, sőt!
Összeraktam, megnéztem, nem szelelt. Kicsit alapból nehéz volt szívni, úgy, hogy még rajta sem volt a kerámia. Rátettem a kerámiát, és elég nehéz szívni. Ha kihúzom a szeneket a szélére, akkor valamivel könnyebb, de ha ráteszem a hőtartót, akkor ugye bentebb nyomja a szeneket, és alig lehet szívni. Gondolom a Tangiers miatt, talán rászívhatja a fóliát a lyukra? Pedig páncél fóliát használtam, nagyon feszesre húztam… De mint írtam, alapból kicsit nehezebb szívni. Tud valaki segíteni, hogy mit lehetne csinálni? Úgy tudtam a KM-el a legkönnyebb szívni, de most kb. szétb*sz az ideg, már bocsánat…
Próbáld meg távtartóval, vagy tégy 1 lyukat a fólia közepére.
Tettem 1 lyukat, nem volt jobb, tettem 3-at, valamivel jobb lett, de még most is erőlködnöm kellett… Távtartó hogy működik? Emlékszem hogy olvastam már róla, viszont nem találtam :S
Tettem 1 lyukat, nem volt jobb, tettem 3-at, valamivel jobb lett, de még most is erőlködnöm kellett… Távtartó hogy működik? Emlékszem hogy olvastam már róla, viszont nem találtam :S
Én ilyet használok. Kiveszed belőle az egyik fém bigyuszt (nyilván a megfelelő méretet) , és belerakod a phunnel közepébe.
Egyébként a távtartóknak való eszközök tárháza végtelen, én ezt találtam a legjobbnak :).
Sima drótból is tudsz hajtogatni, vagy iratkapocsból, ha van otthon.
Azt gyanítom, valami nem ok azzal a pipával. Megnézted, higy szabadon átjárható a központi cső?
Nincs a szívó csonknál valami a csőben?
Azt gyanítom, valami nem ok azzal a pipával. Megnézted, higy szabadon átjárható a központi cső?
Nincs a szívó csonknál valami a csőben?
Mielőtt használtam, a hozzá járó kefével átmostam a belső csövet, és a szívócsonknál is átdugtam…
Majd kipróbálom az iratkapcsos dolgot…
Remélem nincs gáz a pipával, és velem van a hiba :S
Egyébként meg amit még észrevettem, hogy a testben valami csörgött-zörgött, de nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, örülök hogy végre megjött. Az lehet valami hiba?
Szerintem valami forrasztási maradék lehet, az nem hiszem, hogy befolyásolhatja.
Gondolom, valamelyik díszítésben zöröghet.
Miért nem voltál teis ott? 🙁
Mert dolgozom! :erk: :berk1:
vortex,és phunnel kerámiából létezik szír?és ha igen,Mo-n lehet kapni?(votexből egyet láttam,syska videojában)
(Valszeg a találkozótól lesz hangos ez a topic,de ha valaki válaszol,azt nagyon megköszönöm…)
Létezik. Syska gyártatta kisérleti jelleggel, Tőle érdeklődj a konkrétumok felől. Annyit tudok mondani róla, hogy egészen használható.
(Valszeg a találkozótól lesz hangos ez a topic,de ha valaki válaszol,azt nagyon megköszönöm…)
Létezik átalakító, szóval szerintem azt megveszed (ha jól emlékszem ~1000ft), aztán már jó a szír pipára a vortex/phunnel, és nem kell 2 belőlük(1szír 1 egyiptomi)
engem azért érdekelt volna(csak ha a rendes vortex árán,vagy alacsonyabb áron van,és ugyanolyan használhatósággal…)
nagyon köszönöm a válaszokat!
Mint említettem a használhatósággal nincs baj,az árát, pedig syska tuja neked megmondani.
Nem tudom emlékeztek-e még arra az írásomra hogy szén ízű meg stb amit tömök.
Most tömtem egyet Prince Molasses-3almát egy 2db 3kings szénnel és minden tökéletes volt.Lehet hogy velem volt a baj..de nem szaporázom tovább megyek tömni 🙂 😛
Hát nem tudom, hogy az 1800Ft-os ár, milyennek számít. 😉 😀
Hát nem tudom, hogy az 1800Ft-os ár, milyennek számít. 😉 😀
Mondhatni, barátinak! (Szerintem.)
Utólag is jó mulatást mindenkinek a talihoz, amint látom meg is volt 😀 Én a jegyzeteim fölé görnyedve töltöm a hétvégémet, viszont most egy pihenő 5 percben ránéztem a blogra, és beleolvastam a “Vízipipás kérdések aj-aj” topikba.(És aki még nem olvasta, nézzen csak bele, hogy értse miről van szó) A válaszomat inkább ide szeretném írni mint oda:
Ó hogy az a magasságos… újabb ékes példa, a magyar fiatalság milyen birka.(És nem csak a fiatalság sajnos) És ez a nemzedék fog kikerülni a munka világába? Ez a generáció fogja a vállára venni az országot? Ők fogják eltartani az időseket? Javítani az ország helyzetén? Nem kell szociológusnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk: Ha a mostani dolgozó réteg kiöregszik, ők(vagyis én is, mert még csak 21 éves vagyok) szabadul be a munka világába. Kérdem én, a pipus gyökerek, a seggel, pénzzel, f@rokkal pózolók, az idióta, bárgyú barmok mit fognak magukkal kezdeni? És a mostani 12-16 éves korosztály hogy korcsosult el ennyire? Mi az oka? Az én generációm sem volt épp komoly, mi csak szimplán gyerekek voltunk, akik csináltak hülyeségeket. De nem ilyeneket. Mitől váltak ilyenekké?
Másoknak is mondtam már, hogy ezek az oldalak, a gyakorikérdések, a napiszar, netszar, valójában hasznos weboldalak. Egy görbe tükröt tart az ország, és magunk elé. És sajnos néha nem görbe, de egyenes.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.