Atya Úr Isten!! Ez azért már mindennek az alja!
Syska kommentjében azt írja, hogy eggggyyes alááááá! Annyival toldanám meg, hogy 2x :rougefaché:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Atya Úr Isten!! Ez azért már mindennek az alja!
Syska kommentjében azt írja, hogy eggggyyes alááááá! Annyival toldanám meg, hogy 2x :rougefaché:
Az én fejem is torzult rendesen amikor összeválogattam ezeket. 🙂
Ez az én formám….
Most hogy van dohányom, szenem nem elkapok valami mosok betegséget amitöl nem tudok pipázni 🙁 :snif:
Fruji Isten éltessen sokáig! :pompom: :magic:
Gratulálok, gyönyörű jószág! :super:
Hazai beszerzés, vagy messziről jött?
Nem hazai, messziről jött tudtommal.
Készen vannak a házi kispipa tömítései, teszt még ma(ha érdekel valakit 😀 )
Így van, sok boldogságot.
boldog születésnapot fruji:)
Engem érdekel 🙂 .
Nagyon szívesen M.Orsitól és M. Ákostól B.Bencének! :happy1: :amen: :langue2:
Rendelés leadva vpvasarlas-on, KM double pear (sárga), tangiers phunnel (fekete-narancs), 3 elements, 2 bisan, nagy hőtartó, szén 🙂 Várom már hogy megjöjjön 🙂
Szép kis bevásárlás. 🙂
gratulálok:) szép készlet:)
Szép kis bevásárlás. 🙂
Hát, lakótársammal rendeltük, elég régóta tervben van, csak most lett pénzünk 🙂
Szép kis bevásárlás. 🙂
Hát, lakótársammal rendeltük, elég régóta tervben van, csak most lett pénzünk 🙂
Amikor lesz idő össze is lehetne ugrani a Szegedi Khalil MAmoon tulajoknak. :]
Juteszembe Szeged… nemrég voltunk lennt Szegeden nyílt napon. Kóvályogtunk egy csomót. 😀
szír qt-re átalakítóval,(kya/taingers)phunnel kerámiával mekkora a legkisebb hőtartó,ami rámegy?
a sultan mosható csövéhez adott szívórész(a cserélhető) ugyan olyan,mint a razan/nammor típusú?vagy kisebb a belső átmérő?
Tiszteletem mindenkinek
Üdvözlet a fórumon!
4 felen mit értesz? 4 darabnak (a már letört szénnek) a felét, szóval összesen 2 darabot a 3 darabos rúdból, vagy két fél rúd, azaz 4 szén?
A serbetlinél azt tapasztaltam, hogy elbírja a 4 darabot is végig, vagy a 3at plusz hőtartót.
Bamboocha szén alatt 1 darabot értek. Ha a rúdra gondolok, akkor az rúdnak is írom. Szóval 3 darab Bamboocha szén, hosszában felezve, és mind a 4 a kerámiára. Ha sok a dohánynak akkor 3. Tömés végén rámehet a maradék. Közel egy óra hosszát így is bír a tömés, és nagyon jól füstöl!
Már inkább idevaló.. elütötted, és 2 darab bamboocha szenet akartál írni?
Mert 3 darab felezve az 6 😀 (nem kötözködök, csak kérdezem)
Már inkább idevaló.. elütötted, és 2 darab bamboocha szenet akartál írni?
Mert 3 darab felezve az 6 😀 (nem kötözködök, csak kérdezem)
De, azt akartam írni. Szóval… egy szó mint száz, lefelezel 2 darab Bamboocha szenet, így lesz 4 feled. Ezt a 4 fél darabkát teszed a kerámiára, ha sok, leveszel egyet, stb… 😉 Már bekavart ez a rúd-darab hülyeség. :pascontent2:
JimClark !
Sok boldogságot!
Még az a jó, hogy mindenki öregszik, csak én nem! :diable:
Sok boldog születésnapot!
JimClark!
Ezúton kívánok békességet, nyugalmat. Találd meg az összes pipádban örömöt és a harmóniát és ezzel együtt bő füstöt kívánok.
Isten éltessen!
Boldog születésnapot visszamenőleg Frujinak, most JimClark-nak és előre mindenkinek! 🙂
Mindjárt nyitok egy szülinap felköszöntő topic-ot. 😀
boldog szülinapot Jim Clark:)
Boldog szülinapot Jim Clark :super: ,és használd egészséggel az alien minit 😉 .
Lesz tombola is, jó kis nyereményekkel! Mindenki kap majd egy számot és azokból fogunk húzni. Nem is egyet, hanem 3-at! Tehát 3 nyertes is lesz. 🙂
Esetleg valami sejtelmes célzást elejthetnél a nyereményekről! 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.