Én meg a kerámiához való adapterről írtam neked.
De ezt Krampinak mondtam 🙂 .Szóval akkor külön kell?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Én meg a kerámiához való adapterről írtam neked.
Amúgy nemhogy MO-n nem kapható Starbuzz, de 50g-os kiszerelés nem is létezik 🙂
Ezt a vitát már 1x megnyertem…. 🙂
Utólag én is észrevettem, bocsi. 😀 Igen, szerintem külön kell.
Alapból kapsz természetesen a pipával együtt egy adaptert, ami ha jól tudom, akkor szír kialakítása, csak ilyet lehet nálunk kapni. Viszont ha szeretnéd a pipádat külön Vortex/Phunnel, vagy egyéb egyiptomi kialakítású kerámiával használni, akkor szükséged lesz egy egyiptomi átalakítóra, amit viszont külön kell megvenned.
(Ha a mostanában SZK-ban kapható QT-k esetlegesen alapból egyiptomi adapterrel érkeznek és én tudnám rosszul, akkor javítsatok ki légyszi.)
Igazad van, a régi dolgok vannak bennem néha rögzülve, egy ideje tényleg kapható 50g-os kiszerelés is (ami viszont meg kell hagyni, hogy egyáltalán nem elterjedt és alig van 1-2 nagyobb bolt, ahol kapható, csak hogy nekem is igazam legyen 😀 ): https://www.starbuzztobacco.com/
Ajj milyen szép lenne kilósba venni :P:P:P
Kicsit segítsetek nekem kérlek. A leggyakoribb 3-4 kérdést írjátok már le kérlek és ha nem vagytok lusták akkor azokra választ. Majd hamarosan kiderül, miért is kell ez nekem. 🙂
Hogyan vegyem rá a szüleim hogy vízipipázhassak?
Káros-e a vízipipa?
Mért szédülök/fáj a fejem vízipipázásnál?
Ezek szerintem amik a legtöbbet jönnek kérdésnek. A válasz elég hosszú lenne mindegyikre szerintem:)
Miért ég meg mindig a dohány?-Túlságosan összenyomod tömésnél,hozzáér az alufóliához,kiszáradt,túl sok szenet raksz rá,és kevés lyukat,kevés alufóliát.
Hány réteg alufóliát használjak?-sima háztartásiból 4 réteg bőven elég,grillből 2,páncélból 1 réteg elegendő.
Talán még a “melyik dohány a legjobb”?-mindenkinek más a véleménye,de a márkák rangsorolása kint van a vizipipafan.com -on
https://www.hookah-shisha.com/p-7168-sta … rs-50.html
Szerintem létezik 😀
Erre én is kíváncsi vagyok hogy miért kell.Tessék syska:
Mennyire káros a vízipipa?-nem károsabb mint a cigaretta.
Mennyi lerakódást hagy a tüdődben?-a cigarettánál sokkal kevesebbet.
Miért jó a vízipipa?-relaxál vagy mi a fene.
Miért van sokszor hányingerem?-mert nem veszel 2 szívás között levegőt,kevés a vitamin bevételed.
Mennyire jó a vízipipa?-a cigaretta büdös füstjénél SOKKAL JOBB!:)
milyen dohányt szivsz?
adsz egy slukkot?
nincs egy kis apród szeszre?
mért nem mész el az an*ádba?
tőlem általába ezeket mikor valahol a szabadba pipázok
Milyen vízipipát vegyek?Nagyot,vagy kicsit?Minőségit,vagy olcsót?(a válaszra ott a )
Oks, ezek a kérdéseket most tettem bele, írjatok még. 🙂
dózer, köszi, már érdemes volt élnem… 😀
milyen szívócsövet vegyek/mik azok a darabok,amik jönnek a csövemből?
1) nammor/razan/moldy féle mazan
2) rozsda.sürgősen cseréld le!k
Miért is kell ilyen kérdéseket írni?
Miért van sokszor hányingerem?-mert nem veszel 2 szívás között levegőt,kevés a vitamin bevételed.
???
101 idióta pipás kérdés ebook-hoz. 😀
Valamin dolgozok, amihez kellenek vízipipás kérdések. 🙂
101 idióta pipás kérdés ebook-hoz. 😀
Valamin dolgozok, amihez kellenek vízipipás kérdések. 🙂
Még eszembe jutott egy hogy: Melyik bolt/webshop a legolcsóbb és minőségi? SZK/vizipipa.eu 🙂
Hát tőlem 2en már kérdezték hogy fújni vagy szívni kell a vízipipát….egy meg belefújt….
azt hitte úgy kell buborékoltatni…víz felment a szén és hamuja szétömlött az asztalon….
-Az mi?
-Vizipipa.
-Hol?
Milyen színű a szemed?
Van egy tippem, holnap kipróbálom és ha igazam lesz megosztom a publikummal, ha nem akkor is. 🙂
Mi a tipped? Engem érdekelne. 🙂
Írta, hogy majd meg fogja osztani, lehet, hogy meg kéne várni :).
-Vizipipa.
-Hol?
Milyen színű a szemed?
Úgy látszik egy szimpla kérésnek képtelen eleget tenni a társaság egy igen jó része…
Mostantól vagy normális kérdést ír valaki, vagy figyelmeztetést kap a hülyeségekért.
Nem poénokat kértem…
Ez normálisabb?:D
A kerámiában ha benne van a dohány akkor alufóliát vagy azt a fémet rakjam rá amit hozzá adtak?
Az a fém a széntartó konzol.Szerintem felejtsd el!
Fóliával csináld, sokkal jobb eredményt fogsz elérni.
ákos szerintem tomka syska kérésének igyekezett eleget tenni nem pedig amatőr:)
Lehet, elnézést akkor! :amen:
Nem oktatni, segíteni szerettem volna.
Köszönöm a segítséget,rád is mindig gyorsan számíthatunk. 🙂 :super:
De tényleg csak Syskának akartam ezzel segíteni.
Ilyen alap dolgokat én is tudok. 😉 :perv:
Meg még talán durvábbakat is. :diable:
csütörtökön voltunk barátokkal pipázni…lehet,hogy szemét vagyok,de jó érzés látni 2 lányt,akik a frissen vett 37 centis Top Mark-al szenvednek,széntartó konzollal,rózsaszín sima 90centis csővel,és valami lepkefingnyi füsttel,miközben mi ülünk a 60centis aladin mellett,marha nagy füstfelhőkkel.. :D(amikor odajöttek öngyújtóért,megkínáltuk őket a miénkből,megkérdeztem,hogy nem kérnek-e inkább alufóliát,mire lefikázta az alufóliát,mert hogy ő már másodszorra csinálja…és elvitték az öngyújtót)
pff..hát igen vannak ilyen emberek.de az öngyújtót legalább vissza adták?:D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.